A2 den A sınıfa geçiş

Merhaba ,
Bir hata yaptım geçen sene ehliyet alırken , direkt A sınıfa yazılmak varken A2 sınıfa gittik. Şimdi büyütmek istiyorum :( İstanbulda mümkünse anadolu yakasında uygun fiyatlı A sınıfı ehliyet alabileceğimiz bir kurum varmı bildiğiniz. Eğitim vermelerini beklemiyorum. Sadece direksiyon sınavına soksun beni yeter.
Teşekkürler

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Tüm kurslar aynı fiyatı uyguluyor son düzenleme gereği. O da 1300TL gibi bir şey ne yazık ki.
Kadıköy'de Gelişim Sürücü Kursu var, iyi eğitim veriyorlar.

Merhaba ,
Bir hata yaptım geçen sene ehliyet alırken , direkt A sınıfa yazılmak varken A2 sınıfa gittik. Şimdi büyütmek istiyorum :( İstanbulda mümkünse anadolu yakasında uygun fiyatlı A sınıfı ehliyet alabileceğimiz bir kurum varmı bildiğiniz. Eğitim vermelerini beklemiyorum. Sadece direksiyon sınavına soksun beni yeter.
Teşekkürler

Gelişim Sürücü Kursu ve Kızıltoprak Sürücü Kursu gayet başarılı kurumlar. İkisini de tavsiye ederim. Yalnız fiyat yaklaşık olarak hangi kursa yazılırsanz yazılın aynı olacaktır.

A2'den A'ya geçiş için taban fiyat 800 TL. Nereye giderseniz en az bu rakam olur. Eğitim verirlerse daha fazla isteyebilirler.

Kayseri de geçen hafta sormuştum bende, cebimden çıkacak toplam masraf 1300 tl ye yakın. Sanırım Türkiye'nin her yerinde aynı fiyat geçerli:silent:

800 kurs + 250 trafiğin aldığı ücretler toplamda 1100 tl e yakın bir rakam yapıyormuş. Keşke geçen sene direkt A alarak çözseydim bu işi , kurstaki hoca okadar söyledi halbuki ama dinlemedik işte :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.ye ehliyet parası.veriyoruz.

Arabada adam.isterse Ferrari kullanıyor

Bu yasayı getirenin anasını avradını sülalesini

benim de yaş 25 üstüydü geçen yıl yaşım tutmasına rağmen almadım büyük hata yaptım.
neyse ki 1-2 yıl içinde a ehliyeti gerektirecek kadar cc yükselteceğimi sanmıyorum o yüzden problem yok :cherry:

geçmiş olsun size de. yapacak bir şey yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim de yaş 25 üstüydü geçen yıl yaşım tutmasına rağmen almadım büyük hata yaptım.
neyse ki 1-2 yıl içinde a ehliyeti gerektirecek kadar cc yükselteceğimi sanmıyorum o yüzden problem yok :cherry:

geçmiş olsun size de. yapacak bir şey yok

24 yaşına girince alınıyor dimi.ben 97 liy Aralık ayını bekliyorum

"A motosiklet ehliyeti : 20 yaşında alınabilir fakat en az 2 yıl A2 ehliyet şartı vardır.24 yaş üzerinde herhangi bir şart aranmaz ve A motosiklet ehliyeti için müracaat edebilirler.Eylül 2021 itibariyle Eylül 1997 doğumlular A motosiklet ehliyeti alabilirler."

evet öyleymiş. ben 25 sanıyordum sınırı. maalesef 26 yaşında a2 aldım. ah ah. ağlayacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
"A motosiklet ehliyeti : 20 yaşında alınabilir fakat en az 2 yıl A2 ehliyet şartı vardır.24 yaş üzerinde herhangi bir şart aranmaz ve A motosiklet ehliyeti için müracaat edebilirler.Eylül 2021 itibariyle Eylül 1997 doğumlular A motosiklet ehliyeti alabilirler."

evet öyleymiş. ben 25 sanıyordum sınırı. maalesef 26 yaşında a2 aldım. ah ah. ağlayacam

Şuan başvurabiliyor muyum? Aralık doğumluyum Aralık'ta 24 olacam.ama.bir sorayım.surucu kursuna bari

A2den Aya geçiş için Adanada Martta yazıldım. 930lira mı ne. sınavı da geçtim sorun yok. şimdi kaç para çıkacak ehliyet için onu merak ediyorum bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir ehliyet parası daha veriyoruz

Soyguncu bunlar

Arabaya geldimmi.neden tek ehliyet

Böyle ülkede herşey normal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nyse MT 7 motorum var süremiyorum kafayı yicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar