Arama sonuçlarınız

1. mostro

Hypermotard 1100 Stock Egzoz

Selamlar. Tüv onaylı street legal Termignoni egzozum var. Homologasyon Kağıdı da var elimde fakat biliyorsunuz ki bu belgeleri kimse umursamıyor. Bu yüzden stock egzoz arayışına girdim. Ne kadar bayi varsa aradım kimsenin elinde yok. Depoda falan unutulmuş stock egzoz çıkar mı forumdan...
  2. mostro

Kar Yağdı. Biz de motora bindik :)

Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda yeni kameramı denemek için bir video çekmiştim. Biraz kesip editlemeye çalıştım. Sizinle paylaşmak istedim. Enduro herkesin sahip olması gereken bir motor. 4 5 ay yerine 12 ay rahatlıkla motor sürmek istemez misiniz? Siz de en yakın motosiklet mağazasına...
  3. mostro

2 zamanlı 250cc Enduro önerisi?

Merhaba arkadaşlar. 2 zamanlı 250 cc enduro bir motor almak istiyorum. Kafamdaki motor Husqvarna TE 250. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. mostro

Canavarı Satıyorum !!

Merhaba arkadaşlar Motorumu satıyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun :):cat: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-ulusan-dan-2011-model-14500-km-de-ducati-796-353523708/detay
  5. mostro

Solmuş Matlaşmış Carbon Fiber

Merhaba arkadaşlar. Solgun ve mat gözüken carbon fiber parçaların nasıl eskisi gibi parlak gözükmesini sağlayabiliriz? Fotoğrafta çok belli olmuyor fakat baya matlaştı.
  6. mostro

Exup hakkında sorun yaşayan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar. Monster 796 kullanıyorum. Exup valfi bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Ben de exup valfini sürekli açık konuma getirttim. Alt devirler cansızlaştı. Böyle bi sorunla karşılaşan daha önce oldu mu? Sorun exup motorunda mıdır yoksa kurumdan falan mıdır? Temizleyip düzeltmek...
  7. mostro

2 zamanlı 2012+ Scooter Öneri?? 100cc+

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz 2T scooter var mı yeni üretilen üretimi devam eden. Yamaha neo's 50cc bulabildim sadece. 100cc üstü 2 zamanlı arıyorum. Lütfen eski scooterları yazmayın. Teşekkürler.
  8. mostro

GTA'yı aratmayan polis motosiklet kovalamacası

Merhaba arkadaşlar bu video u nette gezinirken buldum. Paylaşmak istedim :D
  9. mostro

Genç Yaşta Motosiklet Kullanmak

Merhaba Arkadaşlar. Size Motosiklet kullanmaya nasıl başladığımı anlatmak istiyorum. Bir yaz günü (2002) babamla herzamanki gibi motora biniyorduk. Motor dediğime bakmayın o bir mobiletti (peugeot103). Neyse Babamla birlikte motor sürmek(artçı olarak) çok hoşuma gidiyordu. İşte O yaz günü...
  10. mostro

ABS'siz motor almayın elinizde kalmasın

Merhaba arkadaşlar Duyduklarıma göre motosikller üreticileri 2017 yılından itibaren ABS'siz motor(125cc+) üretilmeyeceği konusunda anlaşmışlar ve yasa geliyormuş. Ne düşünüyorsunuz? ABSli motorların artılarını ve eksilerini tartışalım mı? edit: Konu çooook öncedeb açılmış :(