Solmuş Matlaşmış Carbon Fiber

Merhaba arkadaşlar.
Solgun ve mat gözüken carbon fiber parçaların nasıl eskisi gibi parlak gözükmesini sağlayabiliriz?

Fotoğrafta çok belli olmuyor fakat baya matlaştı.
Mkd147.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oto pastası ile polisaj yapılması gerekiyor.

2000lik su zimparasi (su kullanarak) ardindan polisaj sifir gibi yapiyor. 2000 alti zimpara sakin kullanma

O parca maalesef karbon fiber degil, karb fiber gorunumlu kaplama.

Orta asindirici bir pasta ve uzerine cila ile eski haline dondurursunuz

Arkadaşlar internette gezinirken birisinin stratch remover ile matlığını giderdiğini gördüm ve denedim. Uygulaması da kolay 10dkda bitti :) İlerde daha cok matlaşır mı bekleyip görmek lazım.

A31P0r.jpg

mE2ZdP.jpg

RQnRXa.jpg

arkadaşlar scratch remover çizek giderici aşındırıcı bir üründür. Üstteki tabakayı çok ince olarak aldığından alttan yeni tabaka çıkar. Siz bu yeni tabakayı korumazsanız yine çizikli mat eski haline dönecektir. O yüzden mutlaka ve mutlaka üstünü glaze veya cila ile koruyun.

Prof ürün almanıza gerek yok, marketlerde satılan ucuz cilalardan bile alsanız iş görür

Çizik giderici pasta ciladan daha az aşındırır diye düşündüm. O yüzden önce bunu denedim. Cilayla tabaka yine aşınmaz mı? Şu sprey boya gibi olan cilalar var onunla bir kat atıyım mı diyorsunuz? Korumak için olan glaze veya cilanın adını yazabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar