Arama sonuçlarınız

1. H

Merhabalar

Bence motoru satıp vstrom alsın
  2. H

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Ya ben bunu nasıl kaçırdım yaaa püh
  3. H

En Sorunsuz KTM modeli

Ktm nin elektronik sorunları sandığınız gibi sorunlar değil arkadaşlar, akü problemi ile basit hatalar veriyor elektronik sistem. Kaliteli bir akü veya lityum akü ile sorun çözülüyor. Zaten yeni 1390 artık lityum akü ile geliyor, sorun kalmıyor. Eski kasalarda kronik birkaç sorun var fakat...
  4. H

Motorumda hasar kayıdı ne çıkar

Bu motor pert bile çıkabilir mesnet vs yamulmuştur. Sadece far motorun yarı parası neredeyse zaten
  5. H

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

Hem yasaları yok say hem de hakkımı nasıl arayabilirim de Elle tutulur yanı yok, kask yok ehliyet yok adam sana ne diye daha nezaket göstersin? Zaten gösterile gösterile bu hale gelmişsiniz, kasksız eldivensiz ehliyetsiz çıkamaya cesaret ediyorsanız arayacak hakkınız yok. Çok iyi olmuş, ellerine...
  6. H

motorumu başka bir şehre göndermek istiyorum otobüsle nasıl gönderiliyor

İstanbula geliş ve eve geri dönüş biletimi alırsan ben götürürüm İstanbul'dan düzceye benzin parasına 😄
  7. H

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Ağır arazi şartlarında bunların hiçbirisi olmaz, internette video izlemeye benzemiyor yüksek hacim motorla arazide gazlamak. Arazi içinse sırf crf250 tabii ki. Ama yok stabilize yollar hafif köy yolları vs ise ben direkt gs'i tercih ederdim.
  8. H

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

Benim merak ettiğim başka bir şey var, hırbonun yeni nick Muzo mu? Yoksa muzo bambaşka biri mi?
  9. H

14 sene sonra yeniden🥰🥰

Emeklilik güzel tabii ek gelir varsa 😄 ben de Edremitteyim buralarda havalar tam motor sürmelik
  10. H

14 sene sonra yeniden🥰🥰

Size vstrom övenlerden birisi de benimdir eminim ama hala gs'im yok 😄 bölge grupları vardı, genel grup yoktu sanırım. Vstromun kendi gitti adı kaldı işte. Şu an İstanbul ve İzmir grubu en aktifi. Instagramdan ulaşırsınız alabilirler belki
  11. H

14 sene sonra yeniden🥰🥰

Vstrom forumu kapandı ama hala WhatsApp gruplarında aktifler. Tabii neredeyse artık hiçkimsenin vstromu yok 😄
  12. H

Koruma demiri boyama

Esas sorun aynı işlemi orta sehpaya da yapacağım için başlıyor. İster istemez zincir temizliği için çözücü maddeler kullanıyoruz, bu da zarar verecek
  13. H

Koruma demiri boyama

Selam millet, Daha önce bu konu hakkında başlık açıp sizlerin fikirlerini almıştım. Fakat geçen sefer şöyle bir olumsuzluk yaşandı, akçalı marka astar, boya ve vernik ile işlemi tamamladım. Aradan aylar yıllar geçse bile balata spreyi sıkınca tüm boyayı çözdü 😄 Şimdi koruma demirinde balata...
  14. H

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

Merhaba, @Alpbatur 'un dediği gibi çok başka bir karar verip ktm 1290sas aldım. İnanılmaz bir motor. İstediğim her şeyi fazla fazla veriyor. Satsam ne alırım diye düşünüyorum, yine ktm ye çıkıyor sonu 😄 Biraz tuhaf kronikleri olan bir motor ama şimdiye kadar çözümü olmayan bir sorun yaşamadım...
  15. H

Kışlık Bot

Zaten alışveriş sitelerinde son yorumlara bakarsanız benzer şeyler çokça var, pandemiden sonra çok şey değişmiş ülkede, bir kere daha anladık 🤦‍♂️
  16. H

Kışlık Bot

https://www.motosiklet.net/forum/konu/kislik-su-gecirmez-bot-tavsiyesi.219414/post-4804129 Yds parasını zerre haketmeyen bir ürün
  17. H

Kendi şeridinde giden motosiklet sürücüsüne ceza

Ben bunları memur yapanın ta... Ver yetkiyi gör etkiyi, 3iq lu adamı, kadını kolluk yaparsan, kafasına göre tehdit eder, yazar, çizer işte ne olacak.
  18. H

Caberg Duke X vs Scorpion Exo 930

Ben güneş vizörü ile ilgili problem yaşamadım tukarıda kalmıyor gayet olması gereken yerde
  19. H

Caberg duke 2 vs scorpion exo 920

Merhaba, aldım evet memnunum. Ama ses yalıtımı konusunda falan bir şey diyemeyeceğim çünkü sürekli kulak tıkacı ile birlikte kullanıyorum. Pinlock çok güzel iş yapıyor. Bir tane de eşime alacağım hatta.
  20. H

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Ekipmanlar yalnızca sürüklenmeye karşı korur, darbe için yapılabilecek bir şey maalesef yok. En pahalı ekipmanda da böyle