Caberg Duke X vs Scorpion Exo 930

Sizin tercihiniz ne olurdu? ben Caberg Duke X aldım fakat önü garip duruyor ve güneş vizorunun yukarida olması garip.

Güneş vizörü çok yukarda gözüküyor hakkaten. Bu arada aldıktan sonra fikir sormak da biraz garip olmuş :) Bence doğru karar, şu sıralar çevremde herkes Scorpion kaskını iade etmeye çalışıyor. Mutlaka sağından solundan bir şeyler dağılıyor çok kısa sürede, herkes çok şikayetçi.

Güneş vizörü çok yukarda gözüküyor hakkaten. Bu arada aldıktan sonra fikir sormak da biraz garip olmuş :) Bence doğru karar, şu sıralar çevremde herkes Scorpion kaskını iade etmeye çalışıyor. Mutlaka sağından solundan bir şeyler dağılıyor çok kısa sürede, herkes çok şikayetçi.
İade talebi olusturdum horus x almayi planlıyorum şuan kalbim scorpion 520 evo air diyor beynim caberg 🙂

Kafana taktığında problem hissediyor musun yoksa sadece karşıdan bakınca mı o problemi hissediyorsun ?

Eğer derdin şekil ise caberg scorpion dan daha yakışıklı bir kask

Horus X iyimidir? iade onaylanirsa horus x alacağım.
Ben scorpionun bilmem ama caberg işçilik olarak çok kaliteli bir markadır. Çene açılır kaskların mucidi'dir kendileri. Bana göre scorpionun esamesi okunmaz. Bir zamanlar duke 1 modelini alacaktım ama ölçüleri bana uymamıştı. Sen şimdi ilk sorduğum sorularıma cevap ver ?

Kaski almadim daha sipariş onaylandi sadece.
Daha eline almadığın bir mal için kaygılanman yersiz . Yukarıda arkadaşın yorumlarına bakaraktan karar verilmez. Sen malı al incele kararını kendin ver . Ben duke 1 den biliyorum bu herhalde 3. ya da 4. versiyonu. Kalite açısından gayet iyiydi. Bir kere Aldığın mal İtalyan malı, kıyasladığın mal Çin üretimi Amerikan malı.
İkisinin fiyatı nedir ?

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Ben güneş vizörü ile ilgili problem yaşamadım tukarıda kalmıyor gayet olması gereken yerde

Duke X i iade ettim bile arkadaşlar horus x beyaz alacağım beyazi surekli silsem sorun olmaz dimi
Duke u sevmeme sebebim gunes vizoru açmak icin yukaridan aciyorsun cene icin butona basıyorsun fln

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar