İade talebi olusturdum horus x almayi planlıyorum şuan kalbim scorpion 520 evo air diyor beynim cabergGüneş vizörü çok yukarda gözüküyor hakkaten. Bu arada aldıktan sonra fikir sormak da biraz garip olmuşBence doğru karar, şu sıralar çevremde herkes Scorpion kaskını iade etmeye çalışıyor. Mutlaka sağından solundan bir şeyler dağılıyor çok kısa sürede, herkes çok şikayetçi.
Horus X iyimidir? iade onaylanirsa horus x alacağım.Kafana taktığında problem hissediyor musun yoksa sadece karşıdan bakınca mı o problemi hissediyorsun ?
Eğer derdin şekil ise caberg scorpion dan daha yakışıklı bir kask
Ben scorpionun bilmem ama caberg işçilik olarak çok kaliteli bir markadır. Çene açılır kaskların mucidi'dir kendileri. Bana göre scorpionun esamesi okunmaz. Bir zamanlar duke 1 modelini alacaktım ama ölçüleri bana uymamıştı. Sen şimdi ilk sorduğum sorularıma cevap ver ?Horus X iyimidir? iade onaylanirsa horus x alacağım.
Kaski almadim daha sipariş onaylandi sadece.Kafana taktığında problem hissediyor musun yoksa sadece karşıdan bakınca mı o problemi hissediyorsun ?
Eğer derdin şekil ise caberg scorpion dan daha yakışıklı bir kask
Daha eline almadığın bir mal için kaygılanman yersiz . Yukarıda arkadaşın yorumlarına bakaraktan karar verilmez. Sen malı al incele kararını kendin ver . Ben duke 1 den biliyorum bu herhalde 3. ya da 4. versiyonu. Kalite açısından gayet iyiydi. Bir kere Aldığın mal İtalyan malı, kıyasladığın mal Çin üretimi Amerikan malı.Kaski almadim daha sipariş onaylandi sadece.
Hocam önce kaskı bi eline al dene, sonra gerekirse iade edersin. Ben de sanıyorum ki aldın çoktan giydin ama beğenmedin.Kaski almadim daha sipariş onaylandi sadece.