Arama sonuçlarınız

1. kepir

CBF250 max. hız 110km/h

Selam arkadaşlar 2005 model cbf250 ile 2250 km.yi devirdim ama hala 110 u geçemedim biraz ağır ve geniş olmamın bunda payı var mıdır bilemem ama son 500 km dir her viteste 8000 devirleri zorluyorum gerçi uzun yola henüz çıkamadım ama 6. viteste 8500 devirde 110 görmesi az değil mi ? Bu konuda...
  2. kepir

Lisanssız el telsizlerinin çıkış gücü arttırılabilir mi ?

Selam arkadaşlar başlıktaki konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum özellikle elektronik bilgisi olan arkadaşlardan.Şimdiden teşekkür ederim...
  3. kepir

win2000pro cd si arıyorum...

Buldum alaka gösterenler sağolsun...
  4. kepir

Kaskomu yaptırdım

Merhaba arkadaşlar Nihayet Honda Cbf250 namı diğer karafatmama :P kasko yaptırdım.2005 model motorumun kaskosu yaklaşık 572 Ytl ye geldi.Kredi kartına da 6 taksit yapıldı.Kaskomu İsviçre sigorta acentesi olan MRT sigortaya yaptırdım.Kendisiyle temas kurduğum ilk andan beri yoğun ilgisini ve...
  5. kepir

Tv programı var mı ?

Selam arkadaşlar televizyonda motorla ilgili bir program var mı ? Arabalar için ya da bilgisayar ve bilgisayar parçaları için yapılan tanıtım programları gibi.Eğer varsa hangi kanalda? ama yoksa neden bir program yapılmıyor potansiyel mi görülmüyor reyting mi almaz sizce ? Son olarak da böyle...
  6. kepir

Merhabalar

Adım Aram nam_ı diğer kepir.36 sına merdiven dayamış uzun bir aradan sonra yarım bıraktığı okuluna dönen ve eğitimini tamamlamaya çalışan bir arkadaşınızım.Arabalara karşı hiç hevesim olmadı keza 2 ay öncesine kadar motorlara da.Nasıl olduysa bir gün motor dedim ve araştırmaya başladım ilk...

Yeni mesajlar