Tv programı var mı ?

Selam arkadaşlar televizyonda motorla ilgili bir program var mı ? Arabalar için ya da bilgisayar ve bilgisayar parçaları için yapılan tanıtım programları gibi.Eğer varsa hangi kanalda? ama yoksa neden bir program yapılmıyor potansiyel mi görülmüyor reyting mi almaz sizce ? Son olarak da böyle bir program yoksa yapılması için neler yapabiliriz fikri olanlar lütfen paylaşsınlar. Saygılarımla.....

Teşekkür ederim arkadaşlar bu programlar sadece motorsiklet üstüne mi yoksa arabaları da kapsıyor mu ? bir de piyasadaki motorlarla ilgili(ucuz-pahallı) bilgi,test sürüşü ,fiyat şeklinde ayrıntılar var mı? Bu programlar motorsiklet kullanıcısı ya da hayranı olarak sizleri tatmin eden programlar mı ?

Aslında çok tatmin etmiyo ama kötünün iyisi diyelim. Anasayfada boğaz turu başlıklı bir topic var ilgilenirsen gelebilirsin

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
AVATAR RESMİNİZ FORUM KURALLARINA UYMAMAKTADIR. LÜTFEN DEĞİŞTİRİN

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

İlgi olduğu ilerde anlaşılacaktır ve bir süre sonra mantar gibi proğramların, söyleşilerin ötesinde,
tahmin ediyorum ki FB, BJK televizyonları gibi Honda, Yamaha, ... gibi kanallar yayın yapmaya başlayacaklar.

dostum...kablo tvde...dıscovery chanelda...büyük makinalar(galiba) adlı bir programa rastlıyorum öğlen kuşaklarında...amerikan özel yapım chopper tarzı motor üretiliyor....ilgiyle izliyorum..

Discovery 'de American Choppers diye bir program var.. Orange County Choppers isimli, bir baba ve oğula ait bir atölyede her programda değişik bir chopper yapıyorlar. İlgi çekici ve güzel bir program. İzlemeni tavsiye ederim.

cenk bişeydende haberin olmsın be hacı. pazar bira içelimmi? :queen: :queen:

Cango uygundur hocam. Pazar günü yapalım birşeyler.. Telefonuna da arada bir bak istersen..Bu arada konuyu da dağıtmayalım.. Adamın topic karambole gitmesin bizim bira muhabbetine :p

şu an işteyim cenk. valla pazar olsada bira içsek. hücrelerim kurudu. öle 4 er tanede KESMEZ eniyisi 7 şer alıp eskisara inelim. ohh be yaşasın hayat..........

CANGO, ben de şu an işteyim hocam. 4'er beni de kesmez zaten ehehe.. Ben de diyorum bu saatte bu adam napıyo internette.. Demekki senin durum da benimkisi ile aynıymış.

**kepir kardeş topicinin içine ediyoruz kusura bakma. Ama Cango ile hasret gidermemiz gerekiyordu.. Dayanamadık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar