Merhabalar

Adım Aram nam_ı diğer kepir.36 sına merdiven dayamış uzun bir aradan sonra yarım bıraktığı okuluna dönen ve eğitimini tamamlamaya çalışan bir arkadaşınızım.Arabalara karşı hiç hevesim olmadı keza 2 ay öncesine kadar motorlara da.Nasıl olduysa bir gün motor dedim ve araştırmaya başladım ilk girdiğim sitelerden biriydi motosiklet.net ve o günden sonra da hiç ayrılmadım motor seçimimi bile bu site yardımıyla yaptım tüm yazılarınızı okudum . Şu anda siyah cbf250 sahibiyim ehliyetimi en erken ocak 10 dan sonra alabileceğimden köy içinde turlamak ve pratiğimi arttırmakla meşgulüm.Sizlerle tanışacağım günü hasretle bekliyorum.Hepinizin Ramazan Bayramını kutlar kazasız günler dilerim...
Yeşilköy-İstanbul

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
--------------------------------------------------------------------------------
Hoşgeldiniz

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
iki ay içerisinde motorla sıfırdan tanışıp,bu işi fanteziden çıkarıp hayata geçiren bi arkadaşın başımızın üzerinde yeri var. :king: hoşgeldin.istikrarından dolayı kutlarım

forrap, sereye, lancelot35, vlad1462, stratejii ve Arvasi3 sıcak karşılamanız için teşekkür ederim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kepir, hosgeldın.gule gule geze geze kullan motorunu.hayırlı olsun..

freedom, _Si_Be_Mol_, okram, tweety81, tnagas, powerbyaydin hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.Hoşbulduk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar