Arama sonuçlarınız

1. S

Kaza Yaptım Ne Yapmalıyım ? Ekipmanın ÖNEMİ !!

Arkadaşlar kuryelik yapmaktayım dün akşam yine bir paket servisinden dönüyordum yokuş aşağı 2.viteste ağır ağır iniyordum hızım max 30 km bahsettiğim yol gidiş gelişli olan bir yol aşağıdan gelen araç bir anda kendi soluna doğru ara sokağa giriş yapmaya çalıştı sinyal vermeden kendimi...
  2. S

MT 7 ALMALIMIYIM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR ?

Selamun aleyküm millet mt 7 almayı düşünüyorum ilk motorsikletim nmax oldu onunla 10.000 km tecrübem oldu sonra sattım iki yıla aşkın bir zamandır kuryelik yapıyorum yaza doğru mt 7 almayı düşünüyorum bu benim için yanlış olur mu ? Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum tecrübeli abilerim...
  3. S

Yamaha Servis Sorunu Tecrübeli Abiler İçeriii ( DESTEK )

Herkese merhabalar.Konuya nerden başlasam bilemiyorum ama artık bir yerden başlamam lazım.İlk motorum nmaxı aldım satarken gayet ilgili olan Samsun Yamaha Dostlar bayii motorum arızalandığın da para koparmak için ellerinden geleni yaptılar,anlatmaya başlıyorum. Motorum 4000 km de bakımını...
  4. S

NMax Pulsar Takas ?

Yamaha nmax sahibiyim pulsar 200 ns le takas düşünüyorum sizce beni üzer mi mantıksız bir takas mı olur ? Fikirleriniz önemli motorum 2016 model 4000 km de takas düşündüğüm motor ise 2016 model 3400 km de 9250 liraya almıştım 8500 istiyorum pulsar sahibi olan arkadaş da 8250 demiş ekstra olarak...
  5. S

Nmax 2016 4000 Km

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2016-model-4000-km-nmax-324172363/detay/
  6. S

KTM Duke 200 Kawasaki Ninja 250SL(Fikirlerinizi Bekliyorum)

Arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli motorsiklet alacağım ve bu iki motor arasında kaldım max 13000 lira limitim var boyum 185 75 kiloyum ilk motorum olacak yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum. Duke alırsam sıfır almayı düşünüyorum 12900 lira fiyatı ninja alırsam ikinci el alıcam.19...