Su abs yok diye düsersincilere fena gülüyorum ya neyse. Gecenlerde biri daha yazmisti absli motorla baslayan birisi, abssiz motoru surerken cok zorlanir diye, aynen katiliyorum. Neyse konumuza donelim.
Ben iki motoruda seviyorum. Duke 200 kullaniyorum, bugune kadar hic abs aramadim ama bu aramayacagim anlamina gelmez. Lastik masrafi cok elzem degil, stock lastikler bir sure idare eder. Malzeme kalitesi guzel, titresimi boldur. Koltugu kaya gibidir, buz pisti gibi kaygandir. Ozellikle artcili kullanim, motordan sogutur. Ama tek basina gazlarken kralini tanimam.
Z250 Sl merakla bekledigim motordu. Her gun bayiyu aradim, ne zaman gelecek diye. Geldiginde uzerine oturdum ve hemen kalktim. Motor kalite kokuyor ama sanki biraz ufakti. Duke cok mu iri derseniz hayir, boyum 1.86 ve kendi motorumda altimda ufak kaliyor. Ama kawa hepten kucuk kaldi. Satici bile bu sana gitmez dedi.
Ben hangisini alirsan al pisman olmayacagini dusunuyorum. Duke ile ilgili sorun olursa kullanici basligina mesaj at, ilgileniriz. Hayirli ugurlu olsun.