- Konu Yazar
Arkadaşlar kuryelik yapmaktayım dün akşam yine bir paket servisinden dönüyordum yokuş aşağı 2.viteste ağır ağır iniyordum hızım max 30 km bahsettiğim yol gidiş gelişli olan bir yol aşağıdan gelen araç bir anda kendi soluna doğru ara sokağa giriş yapmaya çalıştı sinyal vermeden kendimi atabildiğim kadar yolun sağına doğru attıysamda araba frene basmak yerine bana solumdan çarptı çarpmasıyla beraber motorun üstünden adeta uçtum kaldırımdaki dükkana doğru yuvarlanmaya başladım ilk yere temas eden bölgem dirseğim üstüne oldu sonra zaten kontrolsüz bir şekilde yuvarlanmaya başladım en son ayağım dükkanın camına vurdu cam kırıldı Allaha şükürler olsun kaskım ve korumalı montum sayesinde ucuz atlattım pantolum korumalı değildi paramparça oldu ayakkabım da normal ayakkabıydı kırık olmadan sol ayağımda bileğimde dizime kadar yere düşmekden kaynaklı kanamalar oldu ufak kesikler yaralar oluştu bana vuran sürücü alkollü çıktı hastaneye kaldırıldım sonra şikayetçi oldum bundan sonrası için ne yapmam gerekir tecrübeli abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim 4-5 gün çalışamicak duruma geldim.