Arama sonuçlarınız

1. P

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

O kıyafetle fotojenik olma ihtimali yok (n)
  2. P

Djı osmo action 4 alınır mı

5 saat durmadan sürüp, arada pil değiştirmekle uğraşacaksanız Adventure combo alın. Kenarda dursun mantığıyla boşuna almayın. Ben 3 Adventure combo almıştım. Yedek piller ve pil kutusunu hiç kullanmadım daha. Günde 1 saat yolum var, 4K çekim yapmadığım için 2 günde bir şarj ediyorum ve...
  3. P

Katlanmaz kısa plakalık ceza yiyor mu?

Şurdan buyrun: https://www.mevzuat.gov.tr/File/GeneratePdf?mevzuatNo=6434&mevzuatTur=KurumVeKurulusYonetmeligi&mevzuatTertip=5 Bu kurallara uyuyorsanız bir şey diyemezler. Ama "Ben anlamam gardaş" diyen birileri çıkabilir.
  4. P

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Diğer 16 yaşındakiler böyle salak işler yapmamayı öğrenir böylece.
  5. P

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Polis ceplerini kontrol etseymiş. O saç tıraşına güven olmaz.
  6. P

Bir Anda Yola Çıktı, Motorcuyu Polise Şikayet Etti!

"Sol tarafımdan sollama yapıyor" ne demek ya?
  7. P

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

2.5 litre zaten normal tüketim değil mi? https://www.fuelly.com/car/honda/pcx125 (Soldan Units bölümünü L/100km yapın)
  8. P

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Şimdilik kontak sorunlu, çoğu yerde boyası kalktı. Subaplara bakacak usta bulmak da zor. Hem zaman hem para harcayasım yok açıkçası :oops:
  9. P

Duruyor duruyor, 98 bine geldi. Bir ara değiştirecektim, sözde çip krizi ve karaborsa patladı. O bitti, bayilerin havası ve tok satıcılığı başladı. Bir ara Hornet için Honda'ya gitmiştim, satış görevlileri Amerika tatillerini anlatmaktan benimle ilgilenmemişlerdi. O bitti, sözde peşin...
  10. P

2016 CB500F'te gelen Furukawa super MF FTZ10S akülerin şahıdır benim için. 10 yıllık akü, 2-3 kere kontağı açık unutup bitirdim. 5 aylık yatış sonrası bile tek marşta çalıştırdı.
  11. P

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Bu sanırım Dunlop/bisiklet tipi siboplara uyuyor. Araba/motosiklet için Shrader tipi, geniş sinop lazım.
  12. P

Şöyle bir şey buldum: https://www.amazon.com.tr/18604-R-Lastik-%C5%9Ei%C5%9Firme-Tabancas%C4%B1-Hortumu/dp/B0F2J2CJD8/ Uzatma, hortum, mandal anahtar kelimeler :) Ben de zamanında çok aramıştım.
  13. P

Ben de 13" lastiğe normal başlığı takmak imkansız olunca sevgili hükümetimiz yurt dışı alışverişini öldürmeden önce bunlardan almıştım.
  14. P

Depolama birimlerindeki dost kazığı...

GB != GiB G, giga, metrik sistemde 10^9, yani milyar ön eki. Gi, gibi, ikili sistemde 2^30 ön eki. 240 GB = 223 GiB Şikayet için müracaat: Uluslararası Birimler Sistemi Birimi, Cimer
  15. P

Dainese dry balaclava alınır mı

Bende bunun Begere marka olanı var. Birebir aynı duruyor, malzeme farklıysa bilemem. 9 kıştır filan kullanıyorum, aşırı memnunum. Burundan aşağısı windstopper kumaş olduğu için hem sıcak tutuyor hem de rüzgar sesini kesiyor. Kar yağarken boyunluk olarak buff eklemiştim, hem de naked motorla :)...
  16. P

Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

GT Air-3 kaska DJI Osmo Action 3'ü bir türlü sağlam yapıştıramadım. Gittim 3M VHB 5925 aldım. En fazla 1 ay dayanıyor, sürekli bırakıyor kendini. Uygulamadan önce alkolle yüzey temizliği, sıcak havayla ısıtma vs ne varsa yapıyorum ama tutmuyor.
  17. P

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

Sitede eğitmenler varken çok haddime değil ama videolardan sonra bir iki öneri yapmak istedim. Trafiğin akışına göre çok yavaş kalıyorsunuz. Arabalar soldan, sağdan vızır vızır geçiyor. Sağ şeridi kullanmanız daha güvenli olabilir. Orta şeridin solunda giderken birileri üstünüze çıkabilir...
  18. P

Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

2016'dan beri hala kullanıyorum. İlk senenin sonunda ağ kısmının membranı patladı, 3. senenin sonunda su geçirmezlik namına hiçbir özelliği kalmadı. Sonrasında fermuar başlığı yalama oldu, sürekli sıkıştırıp ayar çekmem gerekti. En sonunda fermuarı komple değiştirdim ve terzi ters dikmiş...
  19. P

İstanbul’da Carver 3 Tekerlekli Elektrikli Araç Kiralama Hizmetine Başladı

Birkaç aydır Kadıköy civarında bu araçlardan görüyorum. İlk başta çok mantıklı gelmişti, araba kiralamak yerine tercih edilebilir diyordum. Özelliklerini görünce işin içinden çıkamadım. Menzil 100'e kadar, şarj süresi 3+ saat, hız 50'yi geçmiyor. Demek ki kısa süreli, şehir içi binmek için...
  20. P

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

Biraz daha kurcaladım. Bilindik alışveriş sitelerinde Serraha, Ozmik vs gibi başka markalar altında, 1080p olarak daha ucuza satılıyormuş. Temu fiyatı 43€ ve sd kart zaten dahilmiş. Sd kart büyük olasılıkla Çin işi, Sandisk görünümlü çakma sd kart.