Arama sonuçlarınız

1. benscooter

araba parçası satan yer

istanbulda araba parçası satan yer biliyormusunuz eskiden vardı bahaus market gibi antifiriz alıcam araştırdım istediğimden yoktu istediğim nette var netten alışveriş yapamıyorum bir de devir kesici ayarlarna girip son devir limitini kendimiz ayarlayabiliyormuyuz rodajı sağlıklı yapmak adına
  2. benscooter

piagio mu yamaha mı

siz olsanız kalite servis yedek parça konusunda hangisini tercih ederdiniz ve nedenini yazarsanız çok sevinirim
  3. benscooter

park sorunu

hırsızdan korunmak için mini bir garaj yaptırmak istiyorum yaya kaldırımına yaya kaldırımı baya geniş demir levha mı yaptırayım yoksa saç levha mı kaldırıma kazık çakılmaz parke taşlar altı kum falandır gerçi parke taştan önce yol asfaltı kazık çakalım diyelim bir şey oldu söktürmek zorunda...
  4. benscooter

sorum olacak

yakın bir tarihte motor alacağım xmax 250 veya yzf r25 incelerken dikkatimi çekti iki motorda da 250 cc motor bulunmakta xmax 250 de Maksimum güç 15 kW @ 7.500 dev./dk. Maksimum tork 21 Nm @ 6.000 dev/dk.Motor tipi Sıkıştırma oranı 10 : 1 Tek silindir, sıvı soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC iken r25...

Yeni mesajlar