piagio mu yamaha mı

Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
31
siz olsanız kalite servis yedek parça konusunda hangisini tercih ederdiniz ve nedenini yazarsanız çok sevinirim
 
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
512
Kalite, servis, yedek parça Yamaha. Tasarım, sürüş keyfi Piaggio.
 
Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
2,094
Tencerem var tavam var
Yamaham var havam var..

Vespa lx150 kullandim piaggio servislerini gezmisligim var vespa bakimi icin gereksiz pahali

Yamaha aldim hem surus hem kalite hemde servis hizmeti super
 
Katılım
26 Şub 2010
Mesajlar
1,071
şu ara bi x9 250 var bende. Piaggio dan koşarak uzaklaşmanı tasiye ederim.
 
Katılım
26 Tem 2012
Mesajlar
38
Bende 2 marka arasında kalip;servis yakınlığı,yedek parça,2.elinin daha güçlü olmasi ve abs li olmasından dolayı yamaha yi tercih ettim zor bir seçim kolay gelsin...
 
Katılım
26 Kas 2015
Mesajlar
215
ben maxi scooter almadan önce piaggio xevo, sym, xmax, ve burgman 200 inceliyordum. diğerlerini eleyip xevo vs xmax arasında karar verdim. evet yamaha'nın 2. eli daha kuvvetli ama ben bi motor almadan önce satmayı düşünerek almıyorum. bence servis konusu da ustasına bağlı.xmax'in abs artısı var ama diğer tüm kendimce sebeplerden dolayı piaggio xevo 250 '15 model aldım ve iyi ki almıştım diyorum. (mesela estetik, agresif görüntülerin bi scooter'a yakıştığını düşünmüyorum) sürüşü çok keyifli bi de arada bozuk yollara gireceksen diğerlerine göre daha yüksek. hem sele altı hem arkada düğmeyle açılan ikinci bir alanı var. (ikisi de full face kask alıyor) seri hızlanması falan müthiş yağ gibi akıyor. ama dediğim gibi önceliği abs ve 2. el diyorsan hiç düşünme xmax al.
 
Katılım
23 Haz 2006
Mesajlar
689
ben piaggio xevo 400 kullandım arada birde x-max 250 hala kullanıyorum, cc ler farklı olduğu için motor olarak bir kıyaslama yapamam, ancak konfor, sürüş hissi konusunda BANA GÖRE Piaggio bir tık önde 250 cc sininde aynı ebatlarda olduğunu düşünürsek. Bagaj hacmi x-max süper evini taşırsın. Piaggio nun tüm modellerinde en çok dikkat edilmesi gereken konu akü, elektroniği biraz sıkıntılı tüm İtalyan markalarındaki gibi ekstra takılacak bir şarj göstergesi aküyü kontrol edebilmenizi sağlar.
 
Katılım
1 Tem 2006
Mesajlar
2,223
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nexus 500 , xevo 400 , scarabeo 200 , xcity 250 kullanmıs biri olarak ( sahibi oldum ) kesinlikle Yamaha almanı öneririm

3 italyan , 1 japon kullanıp neden japon dedik peki..

Bunun tek nedeni kana susar gibi paraya susamıs bi distributor firma.

Yamaha gercekten daha insancıl, daha motosiklet kullanıcısı dostu bi firma. Yedek parca fiyatları ve 2.eli daha başarılı.
Mesele tarz ise ve kendi tamirini servise muhtac olmadan kendi ellerinle yapabiliyorsan Piaggio alıp fantazi yapabilirsin.

( Markayı asla kötülemiyorum , bende 3 italyan kullandım. Realist olup ülke şartlarını gözden geçirmek zorundayız )
 
Katılım
25 Ocak 2016
Mesajlar
605
ıkısınınde kalıtesıne dıyeck yok belkı pıaagıo bır tık daha uzun omurlu olabılır fakat terazının dıger tarafında yamahanın 2.el pıyasası,alırken daha makul fıyatı daha yaygın servısı ve parca fıyatlarının daha makul olması gıbı krıterlıde dusununce,yamahamı alayım pıaggıo mu sorusuna cevap bence yamahadır.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
3,435
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
piaggio daha çekici kim ne derse desin gerçek bir italyan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

siz olsanız kalite servis yedek parça konusunda hangisini tercih ederdiniz ve nedenini yazarsanız çok sevinirim

xmax 1-2 çeşidi var ama piaggio dediğin zaman x7 den x10 a kadar evo geniş bir yelpaze piaggio xevo sersiimi beverly mi ?

bunlarıda yazarsanız italyancı arkadaşlarda buna göre detaylı yardımcı olur, ne olursa olsun maxi scooter alın.
 
Super Moderator
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
4,360
bunu bu foruma kim saldı ya.. omu bu mu garaj yapıcam , saç mı çelik profil mi.. Bi bitmediler..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst