Arama sonuçlarınız

1. U

MT Kaskımın Vizör Modeli Nedir?

Merhaba arkadaşlar, vizörüm kırıldı da biraz da eski bir model kask. Vizör modelini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim. Teşekkürler
  2. U

Mt Vizör Eski Model v 12

Merhabalar, Kaskıma vizör arıyorum fakat eski bir model olduğundan hiçbir yerde bulamadım. Sıfır pek mümkün değil herhalde ama ikinci el idare eder durumda bir vizörü alabilirim. Kaskımın görseli ve vizörün bağlantı yerinin görseli aşağıda
  3. U

İzmir Lastik Değişim

Motolastik 1000 TL Buz Motor 1000 TL Moto Mekhan 1000 TL Bunlardan birine gideyim mi daha uygun bir yer var mı?
  4. U

Rüzgar ve soğuk

Merhaba eldiven ne kullanıyorsun nasıl çözdün? Benim de bu sabah ilk kez frene basamayacak kadar üşüdü ellerim.
  5. U

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Bu elcik korumalar rüzgardan korumada etkili mi? Sanki alttan üstten her türlü geçirecek gibi geldi bana rüzgarı. 1738834934 revitte de durum böyleyse donmaktan kaçış yok herhalde
  6. U

Bajaj vs Rks

Arkadaşlar herkese merhaba Yeni bir motor alacağım şu 4 motor arasından seçim yapmayı düşünüyorum yorum ve görüşleriniz nelerdir farklı bir öneriniz varsa onu da değerlendirebiliriz teşekkürler Bajaj Pulsar rs 200 Bajaj Pulsar N 250 Rks Srk 250 rs Rks M250
  7. U

Vizörü Kaybettim

Nereden temin edebilirim https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=5616930464&photo_id=501799389779 https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=5616930464&photo_id=501799389359
  8. U

Karlı havada arabayla ağvaya gitmek

Arkadaşlar cumartesi günü kız arkadaşımın arabasıyla şile ağvaya gidecektik fakat kar yağacakmış daha önce hiç karda araba kullanmadım sizce sorun yaşar mıyım. Ve kar yağdığında oralar güzel olur mu? Ataşehirden çıkıcaz bu arada :silent::silent:
  9. U

İstanbulda lastiği nereden alıyorsunuz

Merhaba ben ataşehirde oturuyorum sym joymax 250i sahibiyim 5bin km şu an kendi lastikleri oldukça kötü michelin city grip almak istiyorum fakat nereden ucuza alırım veya nerede sökme takma parası istemezler bunu soracaktım. Birde çıkan lastikleri satabilir miyim onu merak ediyorum
  10. U

Kış geliyor, buğu camları arasındaki farklar ve yağmurda kask

Arkadaşlar kış geliyor ben şubatta almıştım ehliyetimi ve motorumu aslında ilk kışım olacak denebilir. Yağmurlar başladı malum ben yağmurda suyun vizörden akıp gitmesini sağlayabilecek bi çözüm var mı onu sormak istiyorum bir de buğu camları 45 liradan falan başlıyor yükseliyor aralarında ne...
  11. U

sigorta masrafından kaçmak için motoru babamın üzerine yapmak :D

arkadaşlar benim ehliyetim henüz çıkmadı motoru babamın üzerine yapmak mantıklı olur mu sigorta masrafından kaçmak için ayrıca kendisi pazara kadar burada plaka vs çıkartmak için süre yeterli midir?
  12. U

Tecrübe kazanmalık rahat rahat kullanabilecek motor

ben yeni ehliyet alıyorum. 3bin liraya kadar rahat rahat kullanabileceğim 50cc lik bi motosiklet arıyorum mümkünse sıfır olmasını istiyorum. istanbul içi alabileceğim yer de tavsiye ederseniz sevinirim
  13. U

xmax 250 abs yerine

Yeniden merhaba arkadaşlar. Daha önceden de konu açmıştım (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158009-hangi-motoru-almaliyim.html) Bunun üzerine biraz daha araştırma yaptım biraz daha motorlar hakkında bilgi sahibi oldum. Aradığım motordan beklentilerim pek değişmedi esasında yine...
  14. U

Hangi motoru almalıyım

Ben öncelikle güvenliğe çok önem veriyorum en önemli konu o. Aradığım 2. özellik ise 2 kişinin rahatça seyahat edebilmesi 3. özellik güzel bir dış görünüş 4.sü ise fiyat kusura bakmayın motor konusunda hiç bilgim yok çok yeniyim her türlü yardıma açığım teşekkürler
  15. U

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum hem sitede hem camiada çok yeniyim. Motorsikletler hakkında bilgim yok denecek kadar az fakat yakın zamanda (yaklaşık 2 ay) ehliyetimi elime alıcam. Şimdiden motorsiklet bakmaya başlamak istiyorum siteye kaydoluş amacım da zaten bu. Bana yardımcı...

Yeni mesajlar