Bajaj vs Rks

Arkadaşlar herkese merhaba

Yeni bir motor alacağım şu 4 motor arasından seçim yapmayı düşünüyorum yorum ve görüşleriniz nelerdir farklı bir öneriniz varsa onu da değerlendirebiliriz teşekkürler

Bajaj Pulsar rs 200
Bajaj Pulsar N 250
Rks Srk 250 rs
Rks M250

Motosikleti
Ns200 15"
Rks'yi bal olsada unutun :) ve Bajaj modellerine bakın, Listeye Ns200 UG modelinide ekleyebilirsiniz. Eğer bütçeniz dahilinde temiz Dominar 400 ug bulabilirseniz oda güzeldir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motordan bağımsız 2 marka arasında kalsaydım kesinlikle bajajı seçerdim rks denen marka çinde üretim bandından çıkan farklı farklı markaları getirip rks stickerı basıp satan bi marka o kadar çok model o kadar çok motor var ki parçalarını yetiştiremiyorlar bajaj öyle değil bajaj tüm dünyada bajaj tüm dünyada aynı motorlar ve türkiyede parça konusunda en iyi markalardan biri olduğunu duydum

Hep söylüyorum Türkiye de alım gücün yeterince varsa ya honda ya yamaha yoksa da bajaj dan başka motor almayacaksın. Ne parça bulursun ne de derdini anlatacak bir usta

Daha dün face de yatak saran 650 mt sahibi bir vatandaşa motorunu toplayacak bir usta buldum. Bak servis demiyorum usta diyorum. Kendi servisleri toplayamayız demişler birde parça gelecek diye adamı yalan dan 1 ay oyalamışlar halbuki parçalar uma nın depolarında hazır varmış. Adam motoru parçalayıp satmayı düşünüyordu sırf bu sahtekarlar yüzünden ama bu şerefsizler Satarken öve öve bitiremiyorlar. Eleştirince mallarına da laf söyletmiyorlar ama iş tamirata gelince de adamı böyle ortalıkta bırakıyorlar.

rs200 alma çünkü o motor bire bir aynı olduğu ns200 den daha geri teknoloji bir motor ve hatta şu an ki kasa ns200 de alma çünkü 2025 kasası makyajlı gelecek boşu boşuna eski kasa motora para verme. Youtube da yeni halini görebilirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba

Yeni bir motor alacağım şu 4 motor arasından seçim yapmayı düşünüyorum yorum ve görüşleriniz nelerdir farklı bir öneriniz varsa onu da değerlendirebiliriz teşekkürler

Bajaj Pulsar rs 200
Bajaj Pulsar N 250
Rks Srk 250 rs
Rks M250

Bajaj RS200 veya NS200UG aralarında en iyi seçim olucaktır ama NS200 bence daha iyi tip olarak ama illa ben racing istiyorum diyorsanız alınabilir , oturuş pozisyonu pek racing olmasa da . RS200 biraz daha geride kalmış gibi geliyor . Yeni makyajlı kasaları gelicek sanırsam pek bilgim yok onu da araştırabilirsin ama taksit konuları nasıl olur kimse bilmiyor :D.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Hep söylüyorum Türkiye de alım gücün yeterince varsa ya honda ya yamaha yoksa da bajaj dan başka motor almayacaksın.

Bu çok kestirip atmışsınız bence yetersiz bu liste :), alım gücü varsa Avrupalı Ve Japonlar harici tercih yapılmaz hatta bütçe daha genişse Avrupalı daha iyi seçenek olur (tabi görüş farkı), fakat bütçe darsa Hintliden başka pekte çare kalmıyor. Hero, Bajaj ve Tvs'nin çok güzel modelleri var, arada çok nadirde olsa Çinli iyi modellerde var.

Bu çok kestirip atmışsınız bence yetersiz bu liste :), alım gücü varsa Avrupalı Ve Japonlar harici tercih yapılmaz hatta bütçe daha genişse Avrupalı daha iyi seçenek olur (tabi görüş farkı), fakat bütçe darsa Hintliden başka pekte çare kalmıyor. Hero, Bajaj ve Tvs'nin çok güzel modelleri var, arada çok nadirde olsa Çinli iyi modellerde var.

Benim için kıstas başın ağrıdığında derdine derman bulabilmektir. Yoksa her markanın güzel motoru var ve hangisini alırsan al mutlu olursun taaki başın ağrıyana kadar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Benim için kıstas başın ağrıdığında derdine derman bulabilmektir. Yoksa her markanın güzel motoru var ve hangisini alırsan al mutlu olursun taaki başın ağrıyana kadar.

O zaman afola, ne alırsak alalım illaki risk oranı var. Belki anlamadan birinin ahını almışızdır bizden değil motosikletimizden çıkar bilemeyiz :).

En mantıklısı n250 gibi duruyor, henüz bildiğim duyduğum kroniği yok. Seçeneklerdeki srk250rs yerine bütçeyi artırarak srk250rr alabilirseniz onda da sorun sıkıntı yaşamazsınız. Blok parçaları eski tnt250 ve tnt249s ile aynıdır, bulabilirsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Voge kullanıcılarından pek şikayet duymuyorum, Pulsar Rs 200'ü seviyorsanız alternatif olarak Voge 250RR'ı da bir araştırmanızı öneririm.

Bajajda çok iyi bir marka değil ama ikisi arasında seçim yapmak gerekirse bajaj rks'den çok daha kaliteli bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar