Arama sonuçlarınız

1. Tefoo

HJC i71 vs Nexx Y100 B-Side

merhaba, ben de i71 modeli var. kafaya tam oturuyor ancak yanaklara biraz baskı var. üst havalandırma kapalıyken de hafif soğuk hava geliyor, bu yüzden maskeyle kullanıyorum. içinden pinlock çıkıyor ama buhar yapıyor benim ki mi böyle takamadılar mı bilmiyorum. dahili intercom yeri var. dış...
  2. Tefoo

Kymco Kymco People S 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teknik Özellikler; Motor Tipi: 4 valfli ve 4 zamanlı tek silindir Soğutma: Hava Yakıt: Enjeksiyon Hacim:163 cc Maksimum Güç: 8500 dev/dk'da 10,8 kW Gövde Kuru Ağırlık:135 kg Ölçüler: 2085 x 1570 x 700 mm Sele Yüksekliği:800 mm Yakıt Deposu: 6,2 LT Yürüyen Aksam Ön Teker: 100/80-16...
  3. Tefoo

Satılık Bell Qualifier Kask - Aralık 2018 Üretim

Merhaba, Başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum şimdiden özrümü kabul edin. bi kaç hafta önce nakit 700 tl ye aldığım bell qualifier kaskı üst bölgede kafama tam oturmaması sebebiyle nakit 550 Tl'ye satıyorum. Kaskı 5 defa işe gelip giderken giydim. kaskın modeli qualifier honor. bedeni XL...
  4. Tefoo

Kışlık Pantolon Seçimi

Merhaba, Aşağıdaki pantolonlara yarın gidip bakmayı düşünüyorum. Hepsinin bedenleri yok, 1.79 boy, 100kg de ağırlık artık hangi beden olursa. Kullanan varsa yorumlarını esirgirmezlerse sevinirim. Farklı fikirlere de açığım bu arada. Kendi kullandığım durt kışlık pantolon 2 kış güzelce idare...
  5. Tefoo

Honda da geçirmiş, geçmiş olsun (Zam)

6. Tefoo

İş İlanı

Merhaba, Bir arkadaşım belight denen firmada çalışıyor. Şeyda Çoşkun'un yemek üzerine firmasıymış. Motosiklet ile yemek dağıtımı yapacak kişi/kişiler arıyorlarmış. Motoru onlar sağlayacakmış ve akşam onlarda kalacak dedi arkadaş. nerede oturduğunuzun önemi yok dedi arkadaş ve motor ve yol...
  7. Tefoo

Sym HD2 200i - Sağa Sola Yalpalama

Merhaba, Buaralar sık konu açtığım için öncelikle tüm forum ahalisinden özür dilerim. Yeni almış olduğum sym hd2 ile giderken bi süre sonra sanki görünmez bir el sağa sola hafif kontralar yaptırıyormuş gibi oluyor. bu özellikle tünelde giderken oluyor. durup kalktıktan sonra azalıyor ya da...
  8. Tefoo

Bi hayırlı olsun alırım. (Sym Hd2 200i - İlerleyen Dönemde İnceleme)

2.el 3000 km'de hd2 200i 'yi bugün 9500'e aldım. Kymco Agility'den sonra baya konforlu ve seri geldi. lastikler naylon olduğu için pek basmadım ama arada çok fark tabi. bundan sonrasında allah utandırmasın, kazasız belasız binelim inşallah :cherry::cherry::cherry: Ayrıca kullandıkça buraya...
  9. Tefoo

Yeni motor - Sym hd2 200i

merhaba, perşembe günü şu motoru servise baktırmak üzere sözleştik. motorlar ilgili bilgi az, haliyle ben de perşembe gününe kadar biraz daha bilgi alabilmek derdindeyim. yardımcı olabilecek tüm herkese şimdiden teşekkür ederim.
  10. Tefoo

Düğün Sonrası Yeni Scooter

Merhaba, Mayıstaki düğünümden sonra 125 lik aglity i değiştirip yerine büyük tekerlekli ve 14-15 bg gücünde bir scooter almayı düşünyorum. Şansızlık bu ki bu tarz scooterların hepsinin üretimi nerdeyse bitti. ne xenter kaldı ne sym hd 200i ne de scarabeo. öncelikle şuna bakmanızı rica...
  11. Tefoo

Balayı İçin Yurtdışına Gidiş

Turla gitmek mi daha iyidir yoksa bireysel olarak planlamak mı daha iyidir? bir de tur olarak aklımızda italya milano-venedik-floransa-roma veya prag-viyana-budapeşte turu var, sizin tavsiyeleriniz nelerdir? herkese şimdiden teşekkürler
  12. Tefoo

Geopolis 250 nasıl motor?

merhaba, geopolis genel olarak nasıldır? ilanlardaki motorlar nasıldır? model 2007 ve 2013 ama ikisi arasında pek fark varmış gibi durmuyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-peugeot-temiz-dusuk-km-geopolis-250-509173365/detay/...
  13. Tefoo

Kymco X-Town 125i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kymco'nun yeni modeli X-Town 125i sitesinde tanıtıldı. Teknik Özellikler Motor Tipi: Tek Silindir, 4 Zamanlı, 4 Supaplı SOHC, Sıvı Soğutma Motor Hacmi: 125 Silindir Çapı x Stork: 54 x 54.5 Sıkıştırma Oranı: 11.7 ±0.2 Yakıt Sistemi: EFI Maks. Güç: 9.5 KW at 8750min¯¹ Maks. Tork: 11.3 Nm at...
  14. Tefoo

Kymco Agility City 150/R16+ Bilgi Paylaşım Platformu

Motor / döngü 4 zamanlı tek silindirli Silindir düzenlemesi yatay soğutma hava Bore x seyahat 57.4 x 57.8 mm Motor 150 cc Sıkıştırma oranı 10.3: 1 Maksimum güç 6.750 dev / dak'da 7.5 kW (10.2 hp) Maksimum Çift 11.0 Nm, 5.500 rpm'de emisyonları Euro 4 güç Elektronik enjeksiyon dağıtım Eksantrik...
  15. Tefoo

Sahibinden.com Üzerinden Yapılan Dolandırıcılık

Daha önce duymuşsunuzdur merkezi yerlerde uygun fiyatlı kiralık ev ilanları verip insanlardan banka havalesi yoluyla kapora koparmaya çalışıyorlar. Tabi sonra bi daha ulaşamıyorsunuz elemana. aşağıdaki ilan da %99.99 böyle bir ilan. aradım şehirdışındayım, cumartesi gelicem diyor, cumartesiye...
  16. Tefoo

Terkedilmiş Motor (Siyah Grumble)

Plakasız, siyah, önü komple kırık ve bantla yapıştırılmış bi motor. dün gece de duruyordu, bu gecede aynı yerde duruyor.
  17. Tefoo

Varyatör ve Debriyaj Balataso Zımparalama

7000 km bakımında servis önce varyatör değişmesi lazım demiş sonra da bir şey yok deyip debriyaj balatalarına ve arka dış kapağın iç kısmına zımpara yapmışlardı. servisten çıktıktan sonra 800 km falan oldu ve motor kalkışlarda öne doğru hafif bir atlama yapmaya başladı. bugün internette biraz...
  18. Tefoo

Yetikili Servis - Peker Motor (Mecidiyeköy)

Merhaba, Mecidiyeköy'de Galataderesi caddesinde bulunan Kymco ve Bajaj'ın yetikili servisi olan Peker Motor nasıldır? İlgililer mi? Geçirmeye çalışırlar mı? 2 ay önce 5bin bakımında da 15w50 yağ koymuşlardı başka yağ yok diye ve bu durum içime hiç sinmemişti. Nitekim benzin tüketimi de...
  19. Tefoo

Bacak Rüzgar Koruma & Deri El Kılıfı Kullanan, Bilen, Duyan

Merhaba aşağıda linklerini verdiğim ürünleri kullanan, bunlarla ilgili fikri olan varsa bilgi verebilir mi? bu iki ürün rüzgar ve yağmura karşı iş yapar mı? soğuktan korur mu? http://www.feyizoglu.com/Deri-Bacak-Ruzgar-Koruma_48993.html#0 http://www.feyizoglu.com/El-Kilifi_49662.html#0...

Yeni mesajlar