Arama sonuçlarınız

1. E

Bajaj 150 NS Top Speed

Abone olarak bana destek olabilirsiniz.
  2. E

Motosiklet kanalıma destek olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba daha önce 2 video yayınladığım motosiklet kanalıma abone olur musunuz? Bajaj 150 NS Top Speed https://youtu.be/om6Nj98tL8c Honda 500R Top Speed : https://youtu.be/7U0ekMs1Bzw Yakında yeni videolar çekmeyi düşünüyorum.Abone ol'a tıklayarak bana destek olabilirsiniz.
  3. E

Akü mü bitti?

Fiddle 2 Scooter ile yolda giderken bir anda farlar, korna, sinyal vs gitti.Yola devam ettim ve uygun bir yerde kenara çektim ve marş almadı. Ayak marşıyla çalıştırıp eve geldim. Yolda giderken nasıl gitti anlamadım? Akünün kablosu vs çıkmış olabilir mi? Sizce nedendir?
  4. E

CBR 500R 24.000 KM / MUAYENE YENİ YAPILDI

SAHİBİNDEN LİNK ---> https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-500r-2016-cikisli-muayenesi-yeni-yapildi-507014582/detay/ *** MUAYENE GEÇERLİLİK TARİHİ : *** 04.08.2020 *** 2 SENE RAHATÇA BİNEBİLİRSİNİZ. *** MOTOR 2015 MODEL OLUP *** 2016 SONU *** TRAFİĞE...
  5. E

Ozan Ünlu - Ben Ölürsem Motosiklet Miniclip

Kırmızı Başlıklı Adam'ın daha önceki yaptığı videonun bir benzerini yaptım ve sizle paylaşmak istiyorum. https://www.instagram.com/p/BczCvNel59t Video direk buraya eklenmiyor maalesef, telif hakkı vs olduğu için youtube kanalıma yüklemedim. Gönderinin altına veya buraya yorum yapabilirsiniz.
  6. E

500R Hız Denemesi

Honda 500R Hız Denemesi
  7. E

Monster 696 Hakkında Bilgi.

19.000 TL'ye 20.000'de Monster 696 alınır mı sizce 2011 model? Forumda çok bilgi yok, fikri olanlar yazarsa sevinirim.
  8. E

150 NS 12.800 KM'de Garantili Pulsar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-askeri-personelden-servis-bakimli-pulsar-150-ns-459424787/detay
  9. E

TRIBU DEI CHIHUAHUA

Rossinin kaskında yazan bu cümlenin anlamını bilen var mı? Türkçe kaynak pek yok, ingilizce kaynaklarda geyik yapıyor herkes. "TRIBU DEI CHIHUAHUA"
  10. E

İlk kaza - Islak Yol - Pulsar 150 NS (Resimli)

Bugün aşağodaki ıslak zeminde sola yatık şekilde kaydım.Motoru alalı 40 gün oluyor ve düşüşten sonra soğudum.Kendi motorumda artçı olarak gelirken bile korktum elim sargıya alındı.Montu bugun giymemiştim.Eldiven ve kaskım vardı.Kafamı yere vurmadım 5-10 saniye yatık şekilde motorun üstünde...
  11. E

Jant boyama?

Pulsar 150 NS Jant boyamak istiyorum fiyat olarak kaça yaparlar? MT-07 gibi açık tatlı yeşil renk istiyorum daha önce motorunu boyatan boyayan var mı?
  12. E

Boş vitese geçiremiyorum

Ehliyeti alırken asya motor hep aşağıydı Bajaj 150 NS aldım ve ışıklarda vs boşa alırken çok zorlanıyorum. 1 N 2 2den boşa arada ışıklarda kolay geçiriyorum. 1 den Boşa belki 3-4 saatte 1-2 kere şansa geçirmişimdir yarım kaldır diyorlar da bir türül beceremedik gitti ayar oldum. Yok mu...
  13. E

Başlangıc için Bajaj 150 NS uygun mu?

Kısmetse 15 gün içinde Bajaj 150 NS alacağım. Etrafımdaki herkes başlangıc için kasasının büyük olduğunu ve zorlanacağımı söylüyor. Ehliyet alalı 1-2 ay oluyor pek tecrübem olmadı. Sizce başka modele mi yönlenmeliyim?
  14. E

Motoru Dede/anneanne üzerine yapmak sigorta?

Daha önce böyle yapanlar var mı? Dedemin üzerine daha önce 5-6 araç vardı.Şuan 0 sigorta nasıl çıkar? 1951 doğumlu 65 yaşında dedim ama benden genç :cherry: Anneannemde o civarlarda, bayan olduğu için uygun çıkabilir diye düşünüyorum? Sizce hangisi daha uygun çıkar ve böyle yaptıran arkadaşlar...
  15. E

Kan grubu Yazılı beyan?

Merhaba arkadaşlar B sınıfı ehliyetimde kan grubum yazıyor. A2 ekleticem ve yazılı kan grubu beyanı veya kan grubu kartı istiyor.Yarın 11de randevum. Biyometrik fotoğraf filanda çektiricem yarın hastane sağlık ocağı vs uğraşmak istemiyorum. Yazılı beyan dediği şeyi nasıl yazabilriim veya...
  16. E

B'ye A2 Ehliyeti ekletenlere Soru

B ehliyetim mevcut A2 Dosyamı kurstan aldım. Yatırmam gereken paraları yatırdım. Biyometrik fotoğraf çekilicem. Randevu alırken yeni ehliyet diye mi alıcam yenileme-fark diye mi? Öyleyse 15 TL bankaya yatırmam gerekiyor mu? Yeni alan arkadaşlar nasıl yaptı? ÖZET: Şuan B ehliyetim cebimde...
  17. E

Kuba C1 & RKS 150 & İlk motor seçimi Bütçe 4.500?

A2 ehliyetimi aldım, kursta vitesli asya motor 150lik motorla kullanmayı öğrendim. 4.000 civarı motor için ayırdığım bir bütçe var 1,000 tl civarıda ekipman için ayırdım. Kuba c1 ve Rks 150 modelleri gözüme çarpıyor Kuba c1 3.750 tl civarı satılıyor. Rks 150 4.000 civarı satılıyor...
  18. E

Ehliyetten geçemeyenler?

Koca forumda tek ben mi geçemedim acaba? Telafi sınavı gibi bir şey oluyor mu 1-2 hafta içinde, 9 Ocakta olucak diye duydum ama pazar günü olduğu için kurs kapalı bilgisi olan var mı?
  19. E

Geçemedim

Parkuru tamamladım trafiğe çıktım, ilk ışıklarda sorunsuz devam ettim. 2. ışıklarda 2. vitesteyken bir kere ayağımı altından sokup 1e attım diye düşünüyordum durdum. Vites yerinde hiç bir şey yazmıyordu. N ışığıda yanmıyordu. Normalde 1. viteste olduğumu düşünüyordum kalkamadım maalesef. Stop...
  20. E

Hiç motora binmedim, 25inde sınava giricem?

Kursa öğrenmek için yazılıyoruz ama kursa daha önce binmediğimi bilmediğimi söyleyince, sanki adam öldürdüm demiş gibi bakıyorlar bilsek ders almak istemeyiz zaten hocalar ne iş yapsın diye almışlar anlamıyorum 3-4 yer gezdim hepsi ağzını açıyo ilk kez binicem diyince? 3 ders vericekler salı 1...

Yeni mesajlar