B'ye A2 Ehliyeti ekletenlere Soru

B ehliyetim mevcut A2 Dosyamı kurstan aldım.
Yatırmam gereken paraları yatırdım.
Biyometrik fotoğraf çekilicem.

Randevu alırken yeni ehliyet diye mi alıcam yenileme-fark diye mi?

Öyleyse 15 TL bankaya yatırmam gerekiyor mu? Yeni alan arkadaşlar nasıl yaptı?

ÖZET: Şuan B ehliyetim cebimde sadece A2 ekleticem.Dosyam var, dekontlarım tam randevu alıp gidicem.Randevu alırken Yeni Ehliyet mi seçicez yoksa Yenileme-Fark mı ve ayrıca para yatırmamız gerekiyor mu?

Merhaba, hayirli olsun yenileme-fark secenegini isaretleyeceksiniz. Toplamda 262 lira odeme yapacaksiniz ve en az 3 tane makbuz elinizde olacak. Bazi bankalar 282 lira olarak tahsil etmeye calisiyor halkbankta 262 lira en dogru yontemle tahsil ediyorlar.

Son düzenleme:
ben 133 lira harç yatırdım. aynı zamanda 108 lira kart parası tarzı bir şey. başka bir şey yatırmadım. eksik mi benim belgelerim şu an?

Buyuk ihtimalle eksik tam hatirlamiyorum ama 20 lira daha odemeniz gerek ya vergi icindi yada b sinifi kart yenileme ucretiydi, minimum 3 tane de makbuz olmasi gerek.

İsterseniz bu sekilde gidip ogrenebilirsiniz eksik derlerse net bilgiyi alip hemen yakindaki bir bankadan odeyerek tekrar emniyete donebilirsiniz.

4 5 arkadasim bu sekilde yatirdi ve hic sorun yasamadilar. 262 tl olarak.

Benden başka CA2 sınıfı ehliyeti olan var mı acaba forumda ?
Polisler bile hiç görmemiş gibi şaşırıyor anlamıyorum garip bir şey mi var nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende b+a2+g var bende aynı paraya ekletebilimiyim

Yenileme diye düşünsende yenileme diye gecmiyor kardeşim Sınıf eklettigin için yeni bir ehliyet alıyormuşsun gibi senden yüksek ücret alınıyor. B ve A2 ehliyeti olan kişiler sınıf ekletmedigi için 15 tl ye işi bitiriyor ama sınıf eklettimi gecmiş olsun :D

Bende a2 ehliyet aldım ama daha çıkartmadım bye ek olarak ekletecem a2 için bankalara ne dememiz gerekiyor

ben yeni değiştirdim bende b ve a2 vardı akbanka 15 tl yatırdım ve iki makbuz verildi birde sağlık raporu ve 4 resim kan gurubu istediler sonra ehliyet için emniyetten randevu alıyorsun emniyete gidiyorsun iki günde elime geçti.şimdi yeni ehliyette sekiz sınıf yazıyor bunlar A A1 A2 B B1 D1 F M bilmiyorum belki seninde böyle olabilir unutmadan ehliyetler 10 yıl süreli oldular kartın arkasında yazıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aamızda foklif sürebilen yokmu

Arkada butun son kullanma tarihleri ayniyken bir tanesi 2021 son tarihli bilgisi olan var mi normalde 2026 diğerleri bu 2021 tarihli bitince birsey yapmak gerekebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

aamızda foklif sürebilen yokmu

Yasal olarak mi , benim elit cikolata da forklift kullanmisligim var bir sene boyunca hadimkoydeki soguk hava deposunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar