Arama sonuçlarınız

1. M.Cankurt

3.Motosiklet 4 Silindir Merakı, Kararsızlık ! (600RR-MT09-CBR650F)

Herkese iyi forumlar Arkadaşlar bu forum sayesinde motosiklete merakım daha fazla arttı ve çoğu bilgiyi burası sayesinde öğrendim o yüzden tekrar konu açma gereksiniminde bulundum. Öncelikle ilk motorum Honda CBR 125 9.000 km, daha sonra ise Yamaha R25 ile 6.000 km tecrübem oldu. Daha fazla...
  2. M.Cankurt

Akrapovic Egzoz Yüzünden Ceza ve Trafikten Men

Herkese iyi forumlar Arkadaşlar dün akşam saat 23:00 sıralarında çevirmeye takıldım. Motorumda headers akrapovic egzoz mevcut ve tabiki susturucusu olmasına rağmen ceza yemiş bulundum. Asıl canımı yakan konu ne bir desibel ölçümü yapıldı nede başka bir şey yetkili amire sorduğumda ise ben...
  3. M.Cankurt

HONDA CBR 125R (2015) TEMİZ VE BAKIMLI.

ARKADAŞLAR HERKESE İYİ FORUMLAR; Büyük bir hevesle aldığım motorumu yükseltmek sebebi ile satıyorum. Garantisi devam etmektedir, sc project replika egzoz mevcuttur. Yatması kalkması kesinlikle yoktur. Sahibinden ilan no: 283355190
  4. M.Cankurt

Katalizör nedir ? Katalizör iptali neden yapılır ? Bir zararı varmıdır.

Herkese iyi forumlar. Motoruma egzoz taktırmak istiyorum dün arkadaşlarımızla görüşürken katalizör ün iptal olması gerekiyor dendi muhabbet arasında ve konu üzerinde fazla duramadım. Acaba bu katalizör nedir. Motorda ne işe yarar, tüp egzoz takılırken katalizörün iptal edilmesi gereklimidir...
  5. M.Cankurt

Logo Tasarım İle İlgilenenler Buraya. Ücret Karşılığı Profesyonel Logo Yapabilenler !

Arkadaşlar herkese iyi günler bir motosiklet kulüp ümüz var ve profesyonel bir çalışma ile logo sahibi olmak istiyoruz. Sizden isteğim bu işi profesyonel şekilde yapabilenler benimle iletişime geçebilir mi tasarımlar gruba sunacağım ve begenilen logoyu satın alacağız ilginiz için şimdiden...
  6. M.Cankurt

Sevgiliye Hediye ve 14 Şubat Sürpriz Olarak Planınızda Neler Var ?

Değerli forum üyeleri herkese iyi günler :) Malum 14 şubat yaklaştı daha önceden kız arkadaşıma alacağım kask için konu açmıştım. Bu aralar biraz durumum kısıtlı ve yaza kadar kız arkadaşım idarelik LS2 FF352 Kask siparişi verdim. (Evet bu konularda idarelik birşey yapmamak lazım ama durum...
  7. M.Cankurt

Zincir Temizleme, Deri Temizleme, Motor Yağı Seçimi.

Herkese iyi forumlar. Konuda da belirttiğim üzere bugün yada yarın motorum ve montum için bazı bakım ürünleri almayı düşünüyorum. İlk olarak motorum 4000 bakımına girecek ve yağ olarak: Motul 5100 4T 10w30 yarı sentetik yağ. Zincir Temizleme Spreyi: Motul C1 + (Zincir Temizleme Fırçası.)...
  8. M.Cankurt

Ayna Problemi, Karlı Havalar, Yeni Tankpad ve Kan Grubu Sticker

Malum yoğun karlı ve soğuk günlerden dolayı çoğu kişi benim gibi motorunu kullanamıyor. Bende 2 gündür görmediğim Cıbırımı görmeye gittim. Çok uzak yerde değil sığnak ta da olsa insan hevesli ve özlem duyuyor :) Havalar buz e doğal olarak samsunda etkilendi bu durumdan ::156:: [/url][/IMG]...
  9. M.Cankurt

İşte Geldik Beklenen Soruya :) (Dikkat Yeni Motorcu Sorusu İçerir !)

Herkese iyi forumlar; 2 hafta önce Honda CBR125 R Ankara dan getirmiştim. Motorum 4000 Bakımına girecek şuan 3917 Km de. :mrgreen: İlk defa motorumu servise götürüp bakımlarını yaptıracağım. Yağ değişimi olacak ancak servisin kullandığı yağlar kalitesiz olarak söyleniyor. Sizce hangi...
  10. M.Cankurt

Koruma Takozu, Honda CBR125R Aksesuar Tavsiyeleri.

Değerli forum üyeleri herkese iyi haftalar. Malum motorumu yeni almışken. Bu heycanla motoruma birşey yapmayı düşünüyorum ufak çaplı şeyler. :queen: Bunlardan önce bir sorum olacak. - Motosiklet de koruma takozu dediğimiz bu parça her marka model için farklılık göstermektemidir. Yeni başladım...
  11. M.Cankurt

Bayan Motosiklet Kaskı Önerisi ? (Yıldönümü hediyesi :)

Herkese günaydın değerli forum üyeleri. 2 gün önce açtığım konuda yeni motosikletim cbr125 için konu açmıştım. Bugün ise size danışacağım bir husus var. Malum motosikleti alalı daha 1 hafta olmuşken. Nakit bütçem baya azalmış durumunda. Bu ay sonunda kız arkadaşım ve benim 5. Yıl...
  12. M.Cankurt

İşte Hayaller Gerçekleşti CBR125R' ım :)

Öncelikle herkes e iyi forumlar daha önceden de ekipman ve diğer motosiklet seçimi ile ilgili konular açmıştım ve işte sonunda hayallerime kavuştum. Forumdan topladığım değerli bilgiler ile Honda CBR125R almaya karar verdim. Ve Ankara dan zorda olsa getirmeyi başardım. İşte Yeni bebeğimin...
  13. M.Cankurt

Honda mi aldım geliyorum :)

Evet arkadaşlar abiler daha önce bahsetmiştim. :) Şu an Ankara-Samsun yolundayım arabamızın arkasında geliyor şuan ben ona o bana bakıyor. :) SAMSUNA indiğim de bol fotograf atacağım herkese iyi forumlar :)
  14. M.Cankurt

Ankara ya Motosiklet Almaya Geliyorum.! Yardım edebilecek varmı :)

Evet daha geçen gün Aprilia Rs125 Motor için konu açmıştım. Ve dün bir tanışımın üzerine cbr125r gördüm ve anlaştım allahtan bir şey olmazsa pazar günü ankara dan motorumu alacağım.:mrgreen: Asıl önemli konu ise motorumu samsuna nasıl götüreceğim o belli değil. Ambar bilen biri varsa yardım...
  15. M.Cankurt

Aprillia RS 125 Almaya gideceğim lütfen fikirleriniz önemli :) - Motorun resimleri.

ARKADAŞLAR ABİLERİM KARDEŞLERİM. DAHA ÖNCEDENDE KONULARIMLA BELKİ GÖZ AŞINALIĞINIZ OLMUŞTUR BEN CBR 125R ALMAYI PLANLIYORDUM. MOTORA YENİ BAŞLAYACAĞIM VE HİÇBİR TEKNİK BİLGİM YOK. SİZDEN RİCAM 2009 MODEL APRİLLİA RS 125 2009 MODEL TOKATTAN ALMAYI PLANLIYORUM. VE MOTORDAN YENİ BAŞLAYACAĞIM İÇİN...
  16. M.Cankurt

Beklenmeyen eldivenim geldi. SPIDI CARBO 3 (Bol Resimli) :)

Herkese iyi akşamlar :) Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi ekipmanlarımı motosikletimi almadan önce toplamaya bu forum sayesinde karar vermiştim. Bir önceki konu ekipmanlarım: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157095-iste-ekipmanlarim-fotografli.html Ve orada sadece temsili...
  17. M.Cankurt

Daha ne kadar sürecek bu bekleyiş.

İşim gereği bir petrol ofisi firmasının muhasebesinde çalışıyorum. Tabi heryeri görebiliyorum ofis çevresinde, demin aşağıda sigara içerken yine o güzel bir CBR1000RR geçti insan bir farklı oluyor o sesi duyduğunda. Giderken bu sürücü abimiz bir arabanın içine dik dik bakıyordu belli yine biri...
  18. M.Cankurt

Mesleğiniz Nedir ?

Biraz saçma olabilir ama sadece merakımdan soruyorum illaki aramızda okuluna devam eden kişiler de vardır. Ben sadece motosiklet tutkunlarının ne tür mesleklerle uğraştığını ve bu mesleklerden fırsat bulup motosikletleriyle nasıl güzel zamanlar geçirdiklerini merak ettiğimden dolayı bu başlığı...
  19. M.Cankurt

Herkez bıktı biliyorum :) Sadece bir bilgi. (CBR125R)

Herkeze iyi forumlar. Arkadaşlar yeni motosiklete başlayacağımı diğer konularımda da belirtmiştim çok kararsız kaldım size kısaca özetmek istiyorum. İlk başta rks titanic 150 bir başlangıç motoru olabilir diye düşündüm fakat yakından gidip gördüğümde benim boyuma ve tarzıma pek uygun olmadığı...
  20. M.Cankurt

2016 R25

HERKEZE İYİ GÜNLER BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA YAMAHA R-25 KIRMIZI BEYAZ RENGİ 2016 DA ÇIKACAKMI ? TEŞEKKÜRLER :P [/url][/IMG] [/url][/IMG]

Yeni mesajlar