çıkmış işte bu motor 2016 kırmızı beyaz değil mi?
ithalatçısına sor bakalım Türkiye ye getirecek mi merakla bekliyoruz burda![]()
Nedense ülkemizdeki ithalatçılar sanki kendileri üretiyormuş gibi herşeyi sır gibi saklamayı çok seviyorlar. Bu zamana kadar bilgi veren bir ithalatçı görmedim açıkcası
üreticinin bizim ülkemiz için ne planladığını ithalatçının da bilmemesinden kaynaklanıyor bence..
bilmiyoruz yada adamlar bize de bilgi vermiyorlar diyemiyorlar,susmayı tercih ediyorlar :mrgreen:
benim öngörüm iki üç aylık bir süreçden ziyade gelecek yılın planlarından ithalatçılarda bihaber..
Beğenmedim ben bu rengini . r25 e siyah çok yakışıyor bence.
Aynı fikirdeyim, ne mavi ne kırmızı.. Siyah üzeri kirmizi yamaha damaları efsane tercih.
Nedense ülkemizdeki ithalatçılar sanki kendileri üretiyormuş gibi herşeyi sır gibi saklamayı çok seviyorlar. Bu zamana kadar bilgi veren bir ithalatçı görmedim açıkcası
Konuya dönücek olursak bence Mavi-Gri çok daha güzel. Bu renk sanki CBR çakması gibi durmuş.

Kırmızısı bence daha güzel, bunun bide jantları beyaza boyatcan tadından yenmez.
Ben önü 2 tekerli MWT-9 modeli sordum, Şubat Fuarına gelecek mi, diye, hemen aynı gün cevap verdiler. Gelmeyecekmiş. Niye sır saklasınlar? Ellerindeki bir bilgi olsa, herhalde tüketici ile paylaşırlar.
Aslında Yamahanın mat siyah mı koyu gri mi artık ne diye geçiyorsa katalogda bilmiyorumda o rengi süper. xmax de kullanıyor tenerede biraz gri karışımla kullanıyor. Mat siyah renk ile birlikte r25 çok daha güzel durabilir. Mt10 dada aynı rengi kullandı.
AWESQME;3784274..........Bizim ithalatçılarımız sadece bize bilgi vermeyi sevmiyor. Artık bunun sebebi kendilerinden mi kaynaklı yoksa ana firmadan mı bilemem......[/QUOTE' Alıntı:herkes birbirini bilgilendiriyor da ne hikmetse parayı bayılan adam bu bilgiye ulaşamıyor![]()