İşte Hayaller Gerçekleşti CBR125R' ım :)

Öncelikle herkes e iyi forumlar daha önceden de ekipman ve diğer motosiklet seçimi ile ilgili konular açmıştım ve işte sonunda hayallerime kavuştum. Forumdan topladığım değerli bilgiler ile Honda CBR125R almaya karar verdim. Ve Ankara dan zorda olsa getirmeyi başardım. İşte Yeni bebeğimin fotoğrafları :) :p

herkezden şimdiden özür dilerim fotoğrafları küçültemediğimden büyük olarak atacağım

Motosikletimin yerini hazırlamıştım binamızda bulunan sığnak ve içinde oda var cumartesi günü inşallah kapı da takıldığında cıbırım daha güvende olacak :)

7MNPdm.jpg
[/url][/IMG]

PPrBNv.jpg
[/url][/IMG]

qPWRp3.jpg
[/url][/IMG]

MLvW26.jpg
[/url][/IMG]

Bunlarda şuanki güvenliğimiz.

Abus U-Kilit Mini

92dEA9.jpg
[/url][/IMG]

Ve Masterlock 2M Zincir Kilit

VE Mutlu Son CBR'ım La Ben :) :thumleft: :p :mrgreen:

rZ2RpB.jpg
[/url][/IMG]

Hayırlı olsun dostum Allah CBR 'ına asfalt yüzü göstertmesin.
Ekipmanların iyide bot değiştirsen güzel olur kaval kemiği koruyan şöyle uzun bi bot seni daha iyi koruyacaktır.

Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim. Yeni dertlerin de hayırlı olsun bu arada, hangi yağ, şunu değiştirsem ne kadar gibi sorularını bekliyoruz :mrgreen:

hayırlı olsun kazasız belasız. Abus mini U kilit ile mantıklı bi seçim yapmıssın.

Super Moderator
Hayırlı olsun, kaza bela göstermesin.

Yürümeyi öğrenmeden koşmaya kalkma. Herşeyi yavaş yavaş, hissede hissede yap.. Zamanla altındakine hükmettiğini anlayacaksın. İçindeki bu heyecanın hiç kaybolmaması için acele etme.

Son düzenleme:

Sti

Hayirli olsun gardas,eksik kalan ekipmanlarida tipki diger ekipmanlarin gibi kaliteli sekilde tamamlaman dilegiyle. Kazasiz belasiz surusler :)

Bot lazım gibi duruyor. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız diyelim.

Sonunda kavustun kardeş :)darısı tüm kavusamayanlara diyor :)gülerek güzel günlerde güvenli sürüş ler diliyorum.Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun kardeşim ALLAH kaza göstermesin,her şey gönlünce olsun, Eskişehir den selamlar.

hayırlı olsun sonunda bir motor alabildiğine sevindim doğrusu :))

bence sen ona bir alarm takdır, kilit felanda önemli tabiki ancak, alarm şart.

Hayırlı Olsun. Kazasız belasız sürüşler olur inşallah. Darısı hepimizin başına :)

Doğru motor,doğru ekipmanlar(tech 90 kot hemen ;)).. Bunu yapmak çok mu zor arkadaş.. Tarz olacak diye r125 de kambur olmaya gerek yok sporsa spor işte.. Hayırlı olsun..Ufak tefek düşmeler için takoz almanızı öneririm(bırakıvermişliğim çok olmuştur). Birde eğitim oldu mu(insan kendi motorunu yatırmaya çekiniyor) tadından yenmez(samsundan istanbul zor olacak ama honda gs2 öneririm)

Hayirli ugurlu olsun valla bot da degisse muthis bi uyumunuz olucak motorla masallah diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar