Arama sonuçlarınız

1. M

Koruma Demirine Karton Koymak

Merhaba arkadaşlar, cbf 150 kullanıyorum, ögrenciyim, malum yağmur yağınca şehir leş oluyor, bu sabah dersaneme vardıgımda botum bu haldeydi Bu işi nasıl çözebilirim acaba üstüme çamur gelmemesi için kurye arkadaşlarımızın yaptıgı gibi kartonmu koymalıyım koruma demirlerine, kartonu nasıl...
  2. M

Topcase ve Kafa Sallama Hakkında

Cbf150 motorumda daha önce kendi demirine shad sh40 çanta takmıştım ve elleri bırakınca kafa sallıyordu ama bu tabiki sürüşte de elleri bırakmasamda yansıyordu tabiki. Bu yüzden o çantayı sattım. Şimdi kendi demirini söküp çanta demiri taktırıp givi e300 (30lt) çanta almayı düşünüyorum. Bu...
  3. M

Sürüşe Az Yansıyan, Hafif Topcase Önerisi? ( Çanta ve Denge Hakkında)

Merhaba arkadaşlar Cbf150 kullanıyorum bir ögrenci olarak hergün sırt çantası, kask taşımaktan bıktım. Önceden Shad Sh40 model çantam vardı, çok ağır ve direk motorun kendi tutamaç demirine taktıgım için dengemi çok etkiledigini düşünüyordum. Ellerimi bırakınca direk gidon yalpalamaya...
  4. M

8 Sene Sandıkta Beklemiş Motorda Ne Gibi Masraflar Olur

Merhaba arkadaşlar, motor 2006 model, sandıkta 8 sene beklemiş 2014 te sandıktan çıkmış, hala 0 şekilde duruyormuş. Sandıkta nem geçirmez poşetleriyle saklanmış. Motorda enjeksiyon felan yok zaten. Sıvıların ve akünün değimesi haricinde ne gibi masraf çıkarabilir?
  5. M

Cbf150 0Km Motorda Tuhaf Vites Sorunu

Merhaba arkadaşlar . Bu benim sahip oldugum 2.Cbf 150 motorum öncelikle. İlkini 5000 Km kadar kullandım şimdi yazacagım şeylerin hiç biri bir kere bile olmadı. 2 gün önce bayiden 0Km cbf150 aldım. Daha 40km de ancak 3.vitese atmaya çalışınca geçmiyor çoğu zaman. Debriyajdan elimi çekince gene 2...
  6. M

Suziki Vanvan 125 ?

Merhaba arkadaşlar aylardır küçük cc motor düşünüyorum. Çok model değiştirdim kafamda. En son cbf sürüyordum. Memnun oldugum halde tekrar aynı motordan almak istemedigim için cbfyi eledim. Mt-125 düşündüm, cbr250 felan . Bir türlü kısmet olmadı (bütçe max 12) . En son suziki bayisine girdim ve...
  7. M

Ögrenciye Mt-125 mi İnazuma mı?

Arkadaşlar sadece iki motordan birini seçicem. İkiside ikinci el 11 bin tl civarı. Kilometreleri 2-10bin km arası değişiyor. Aynı paraya 250cc varken neden 125cc ye bakıyorsun derseniz biri 3,5lt yakıyor diğeri 1,8lt. Birde yılda sadece 2 kez uzun yol yaparım belki. 5000bin km cbf150 kullandım...
  8. M

Motoru Bırakıp Arabaya Geçen Öğrenci Var mı?

Arkadaşlar artık düşünmekten beynim patlıycak. Motorla büyük kaza geçirdigimden beri tekrar motor almak istiyorum ama haklı olarak aile şuan nuh diyor peygamber demiyor. Ben Ankara'da üniversite son sınıf ögrencisiyim. Dün temiz bir Citroen c2 bakmıştık bugun arabaya kapora götür diye para...
  9. M

Kask Filmi Çektirmek

Evet gene traji komik bir konuyla aranızdayım. Geçtigimiz haftalarda büyük bir kaza geçirdim; motor pert, bende yolun kenarındaki taşlıga uçtum ama kafamı vurdummu hiç hatırlamıyorum. Kaskın üstünde sadece ufak çizikler var. Etraftan hep duyarız kask düştüyse çöptür diye. Tamam herşeyden önce...
  10. M

Kazada Ekipmanın Önemi. Full Ekipman Gezin!

Merhaba arkadaşlar, bugün bir kaza atlattım ekipmanlarım ve motordaki koruma demiri sayesinde ucuz atlattım. Sadece ayağımda ağrı var. Üstüne tam basamıyorum henüz. Botu bu ay alamamıştım param olmadıgı için o da olsaydı bugun sapasağlam ayakta olcaktım. Vede kaza evden cıkar cıkmaz oldu. En...
  11. M

Gögüs Ve Kaburga Koruma

Merhaba arkadaşlar, son okudugmuz kazalardan sonra ve daha öncesindede sürekli gögüs bölgesi çok korunaksız kaldıgını hissettigim için gene arayışa girdim. Amacım günlük hayatta rahatsız etmeyecek, görünmeyecek birşey bulmaktı. Atlet şeklinde iç çamaşır gibi giyilen aynı zamanda gögüste koruması...
  12. M

Kaskın Üstüne Oturmak!

Merhaba beyler, biliyorum başlık saçma ama kaskı köşeye bırakmıştım kılıfında elemanın teki bildigin üstüne oturmuş sandalye gibi, kask shoei qwest . Ben gözümden sakınırken adam üstüne oturmuş ya kan beynime sıçradı! Eleman 65 kg tahmini. Dıştan gözüken bir zarar yok ama içim rahat etmedi...
  13. M

Tam Korumalı Çizme Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, bir çok yabancı ve yerli siteyi taradım ama gönlüme göre bir çizme bulamadım. Aradıgım çizme mümkün oldugunca korumalı (özellikle kaval kemigi) aynı zamandada kot pantolonun altında güzel duracak bir çizme. Çünkü günün 10 saati aldıgım çizmeyi giycem nerdeyse. Ben biraz...
  14. M

Shad Sh40 Çanta 200TL - Ankara

Çok az kullanışmış tertemiz çantamı satiyorum sadece sağ tarafında ufak çizikler var.
  15. M

İçlik Ve Kışlık Eldiven Konusu

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da normal bir içlik ve riderdenim kot pantolon giymeme rağmen şimdiden üşemeye başladım. Rüzgar Geçirmeyen içlikleri araştırmaya başladım. Ancak Revit ve bilinen markalarınki 300 lira nerdeyse sadece altı.Bunun yerine Decathlondan alacagım içlikler işimi görürmü acaba...
  16. M

Artçı Taşıyamıyorum (CBf 150)

Merhaba arkadaşlar, 3500km tecrübem var tek sürüş konusunda hiç bir sıkıntım yok ama arkama 70+ kg birini alınca direksiyon sağa sola gezmeye başlıyor. Özellikle kalkışlarda. Çok tedirgin oluyorum. Benim kilom 80 civarı, benden daha agır cbf150 kullanıcılarına sordum bir sıkıntı yaşamadıklarını...
  17. M

Sadece Müzik Dinlemek İçin İntercom Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar, Kaskım Shoei Qwest. tek amacım telefonuma baglanıp müzik dinlemek ve navigasyonun direktiflerini duymak. Daha fazlasına ihtiyacım yok. Haparlörleri kaliteli bu tarz bir ürün biliyormusunuz acaba? KNMASTER intercom u sipariş vericem büyük ihtimal. Sizce ihtiyaçlarımı karşılarmı?
  18. M

Kaskta Ara Ölçü , Kararsızlık?

Merhabalar, kafam 56,5cm. 1000tl bütçeyle kask bakiyorum. Ankarada oldugum için cok model deneme şansım yok . Ulusan motorda bugun agv k5 i denedim. Ms i alnımda iz bıraktı ama tam oldu. Ml ise büyük oldu. Yani ikiside tam içine sinmedi. Shoei qwesti ise M bedeneni denemek için bulamadım. Asıl...
  19. M

Motoru Polis Götürmeye Çalışmış

Merhaba arkadaşlar, benim kursum Ankara kızılayda bir tane bankanın hemen üstünde. Haftasonu banka kapalı diye önüne park ettim mecbur arabalarda önüne park etmişti. Abus rs1 disk klidi ve gidon klidi olmasına rağmen aşagı inince şok geçirdim. Motorun yeri değişmişti. Sonra taksici abiler kardeş...
  20. M

Boyunluk Mevzusu

Merhaba arkadaşlar, boyun kırılması biliyorsunuz sık yaşanan bir kaza sonucu. Bende ögrenciyim boyunluğa 1000 lira vercek bütçem yok piyasada 100-150tl civarınada boyunluk var. Acaba bunlarda belli bir miktar risk azaltırmı? Yoksa tamamen param boşamı gider? Kullanan varsa ergonomikmi, rahatmı...

Yeni mesajlar