Kaskın Üstüne Oturmak!

Merhaba beyler, biliyorum başlık saçma ama kaskı köşeye bırakmıştım kılıfında elemanın teki bildigin üstüne oturmuş sandalye gibi, kask shoei qwest . Ben gözümden sakınırken adam üstüne oturmuş ya kan beynime sıçradı! Eleman 65 kg tahmini. Dıştan gözüken bir zarar yok ama içim rahat etmedi. Biliyorum tam dalga geçmelik başlık ama içim gitti

Padleri söküp içindeki köpüğe bak, çatlak kırık varmı, bakarken ayrıca kaskın sağına soluna baskı uygulaki çatlak kırık görünebilsin, ayrıca ses çıkıyormu bak.

o kişinin arabası varsa sen de git kaputun üstünde bağdaş kur azıcık içeri göçsün

Comecek baska bir yer bulamamis mi :cyclopsan Ben de sinir oldum okuyunca.

Darbe almadigi icin (popoyu usulca koydugunu farzediyorum) cok bir sorun olmaz herhalde.

Şu ikisinden birini taksana bi dahaki oturuşunu da bi videoya filan çek bize de eğlence çıksın :queen::queen:

41OudHuvIKL.jpg

german-pickelhaube-helmet-11036.jpg

Kaskların garantisi olsa keşke :) kaskı röntgene sokun, kırık,çatlak varmı.yada bir fikir avm girişlerindeki cihazlara sokun,onlarda görüntü veriyor.:thumleft:

Beyler bayanlar biliyorum tam dalgalık konu ama hakkaten olcak gibi degil yani. Bu insanların motosikleti araçtan saymamasıyla aynı şey. Ulan o kask bin lira tabure gibi üstüne oturmak nedir yani.

DKN

oturunca çıtır çıtır edip kasılmıştır. bi canı gitmiş ama olsun bundan sonra daha rahat kullanırsın soğuduğun için

Elemanın yaptığı tam bir eşeklik, ona diyecek söz yok..
Üzerine oturunca çatlayıp/kırılacak bir kask ise zaten boşuna para vermişsiniz o kaska

50 tl lik kaskın üstüne otursan yine kırılmaz heleki herif 65 kg troll yapar gibi konular acıyorsunuz sorumu bu şimdi

Hiçbir şey olmaz. Kaskı yere düşürseniz de bir şey olmaz. İçerideki köpüğün zarar görmesi çift taraflı darbeye dayanıyor. Yani sadece dışarıdan alınan baskı değil, kaskın içindeki kafanın da baskı uygulaması gerekiyor.

Hocam mantıken kaskın oval bi yapısı olduğu için kemer etkisi yapar ve ağırlığı yanlara iletir. Yanlar da dairesel olduğu için açılma yapamaz. üst kısımlardan haddinden fazla ağırlık gelmedikçe çatlama olmaz diye düşünüyorum. kaskın ovalleştiği kısımlara, bir de kabuk kısmı yerle temas etmişmi oraları inceleyin derim. İçindeki köpük yapısından dolayı kırmak o kadar da kolay değil aslında. Tabi siz yine süngerleri çıkartıp kontrol edin. Gözle görülür birşey yoksa kendinizi üzecek birşey de yok demektir.

Son düzenleme:
Eleman askerde miğferin üstüne oturmaya doyamamış anlaşılan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar