Arama sonuçlarınız

1. C

Ekran Sorunu

Arkadaslar yeri degil ama acele bir mevzu simdi dogru foruma uye ol falan filan uzun is. Yardimci olabilecek varsa simdiden saolsun. Piranha marka zen model telefon var telefonda sknti su birisi ariyor veya sen birisini ariyorsun o zamana kadar sknti yok telefonu konusmak icin kulagina...
  2. C

Mondial uag 100 kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

Arkadaşlar mondial uag 100 aldim 3-4 gün oldu 85-90 km falan. İlerleyen dönemlerde yakıt miktarı ne kadar olur motor rodaj döneminden çıkınca? Şu ana kadar 5.7 litre benzin koyduk daha da var icinde. Ayrica benzin gostergesi yok benzinin ne zaman bitecegini nasil anlarim? Yedek depo ne kadar...
  3. C

Yedek Kaç Litre ?

Arkadaşlar bu sabah motorumu aldım sonunda çok şükür. Mondial uag 100 marka ve modeli. Aldığımda 10 tl ile 2.31 litre benzin koyduk. Gün içinde ara sıra 10-15 dakikalık turlar yaptım toplamda 3-4 defa tur yaptım heralde. En son turda tam eve yaklaştım benzin bitti yedeğe çevirdim tekrar çalıştı...
  4. C

Mondial uag 100 nasıl bilirsiniz?

Motosiklet bayisine gittim dedim ki abi bütçe sadece motosiklet için 2500 lira. Vergisiz olsun, mümkün olduğunca az yaksın, parçası ucuz olsun. Adam mondial uag 100 lük dedi. Parçasi müthis ucuz, 10-11 kurus yakiyo, vergisiz, 5 vites manuel. Tam istedigim gibi. 70 km lik ilceye gidip gelcem ara...
  5. C

PEJOCULAR'a HİTABEN

Arkadaşlar şimdi de pejo toplamaya merak sardım. Kafamdaki sorulara cevap verirseniz çok memnun olurum. 1) Pejo nerede toplanır? 2) Ortalama maliyeti nedir? 3) Topladıktan sonra plaka ruhsat çıkarma olayı nasıl olur? 4) Km'de ne kadar benzin yakar bunlar? 5) Tavsiye eder misiniz? Örnek olarak...
  6. C

Direksiyon Sınavında Tam Olarak Yapılması Gerekenler

Arkadaşlar yarın direksiyon sınavım var. Sizlere birkaç sorum olacak. 1- Motora binmeden; Ön arka lastikleri kontrol ettikten sonra adım adım tam olarak sırasıyla nerelere nasıl bakacağız? Motora binince; Öne ittirerek ön freni, geri ittirerek arka freni kontrol edip aynaları ayarladıktan...
  7. C

Dede Motora Bindirmiyor 2 tur at in diyor :)

Arkadaşlar 7-8 Kasımda a2 sınavım var. Kursa gidiyorum müsait oldukça. Oradaki yetkili dede (65 yaşındaymış bir de sürekli ben yaşlı insanım diyor) 2 tur atınca bana dur diyor duruyorum tamam hadi bugünlük yeter sen iyisin diyor. Ben hevesimi alamıyorum yeterince çalışamadan iniyorum. İyi...
  8. C

Motosiklet Güvenliği

Arkadaşlar çok sıkıntılı bir mahallede oturuyorum 2 yıldır. Sıkıntılı derken kastım taşındığımızın ilk günü (4-5 saat içinde) elektrikli bisikletimin aküsünü daha karanlık basmadan yürütmüşler. Motosikleti alınca şöyle bir güvenlik önlemi alsam sizce çalınmasını engelleyebilir miyim? 3 adet...
  9. C

BİR BAKIN HELE ARKADAŞLAR

Yav başlık açmaktan bıktım bi cevap verseniz nolur sanki. 1) 2000 lira civarında, Manuel vitesli, Az yakan, Zırt Pırt arıza çıkartmayacak, Ayda bir kere falan 70 kilometrelik ilçeye gidip gelebilecek, bir motorsiklet markası bilen var mı? 2) Sigorta yaptırmanın en ucuz yolu demir sigorta...
  10. C

2000-2200 LİRAYA ALINABİLECEK MOTOSİKLETLER

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2000 lira civarında; 70 kilometrelik ilçeye ara sıra gidip gelebilecek, Zırt pırt arıza çıkartmayacak, Yakıt çok yakmayacak, Manuel vites olacak, dalga geçmeden bunlara cevap veren olursa Allah razı olsun.
  11. C

Motosiklete sağlam alarm sistemi

Arkadaşlar motosiklet alacağım ancak henüz a2 direksiyon sınavını bekliyorum. Kısmetse sınavı geçince ehliyet + motosiklet masrafları için 4000 tl kredi çekeceğim. Kursa kalan borcum: 420 TL Maliyeye: 382+127 Trafik Şube: 120 Motor(asya kedi 125 yada 100lük): 2160 civarı sigorta: 300 ruhsat...
  12. C

100LÜK MOTORLAR MUAYENEDEN MUAF Mİ?

Arkadaşlar ona göre 125lik yada 100lük seçimi yapicam bi el ativerin size zahmet konuya.
  13. C

Cevap Bekleniyor (kafamda deli sorular)

1- 20 yaşindayim sigorta masrafim ne kadar tutar? Bir de bu bir kerelik mi aylik mi yillik mi? Motor 100'luk yada 125lik fark eder mi sigortasi? 2- Yüzlük motorlar vergiden oldugu gibi muayeneden de muaf midir? 3- Marka Asya, 125lik debriyajli. Nasil bilirsiniz?
  14. C

Ruhsat Plaka Sigorta İşlemleri

Arkadaşlar şuan ehliyetim yok yarın öbürgün motoru alıcam şuan kampanyada fiyatı çok uygun o yüzden ehliyet sınavını beklemicem ancak bazı merak ettiğim şeyler var yardimci olursaniz sevinirim. 1- Ben motoru aldiktan sonra mumkunse bir sure orda kalmasini isticem mumkun degilse eve goturcem...
  15. C

İlk defa motosiklet alacaklar baksın

Arkadaşlar ben çok sıkıntı çektim o yüzden belki birisine yardımım dokunur diye yazıyorum. Sıfır motosiklet fiyatları gerek internette gerek motorcularda çok pahalı. Ben uzun arayışlardan sonra buldum uygun fiyata hemde kredi kartsız taksitle. Bulunduğunuz yerlerde var mı bilmiyorum ama kampanya...
  16. C

LİFAN 50 cc MOPED

Ürün Özellikleri Lifan Motor Hacmi0-99 cm3 Vites Tipi Manuel Motor Gücü 0-25 HP Silindir Sayısı Tek Silindir Arkadaşlar http://urun.n11.com/moped/lifan-50-cc-moped-P43116116 linki burda biraz karışık özellikleri. Bu motor vitesli mi vitessiz mobilet mi yoksa yarı otomatik mi manuel mi nedir...
  17. C

SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ ?

Arkadaşlar ikinci el motosiklet alıyorum kısmetse. Seçenekler şu şekilde: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-72-tel-jantli-acil-satilik-231577893/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-takasli-2011-ramzey-karaca-100-222641739/detay...
  18. C

Manuel mi Yarı Otomatik mi?

Arkadaşlar sadece bir iki defa manuel kullanmış yeni ehliyet alacak birine şöyle ekonomik bir marka/model tavsiyeniz var mı? 1500-2000 liralık bir model. Manuel olursa iyi olur çünkü kimse tavsiye etmedi daha yarı otomatik.
  19. C

QUSWA MOTOR 100 cc CG VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu tarz bir motor ihtiyacım var. FİYATI 2000 civarı VERGİSİZ MANUEL Şartlar böyle. Önerileriniz var mı? Bi de yarı otomatik hiç kullanmadım zormuş tavsiye etmiyolar siz ne dersiniz?
  20. C

ACEMİ ARKADAŞLAR İÇİN

Selamın Aleyküm. Arkadaşlar aranızda yeniyim. Yakında ehliyetimi alcam kısmetse ondan sonra da bir motor düşünüyorum. Ancak bazı soru işaretleri dolanıyo kafamda sizden cevap öneri tavsiye vs. eksik etmemenizi bekliyorum. 1- Öncelikle ehliyet alırken maliyeye ve trafik şubeye para ödüyoruz ya...

Yeni mesajlar