QUSWA MOTOR 100 cc CG VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu tarz bir motor ihtiyacım var.

FİYATI 2000 civarı
VERGİSİZ
MANUEL

Şartlar böyle. Önerileriniz var mı?

Bi de yarı otomatik hiç kullanmadım zormuş tavsiye etmiyolar siz ne dersiniz?

Yarı otomatik değil 5 vites manuel. Mondial'in benzer motorlarına göre biraz daha kalitesiz görünüyo sanki malzemeden çalmışlar gibi ama düzgün kullanırsan ayağını yerden keser.

Eyvallah kardeş cevap yazdigin icin. Ben zaten bu motor yari otomatik dememistim bu fiyatlarda buna benzer baska manuel model tavsiyeleri istemistim. Bi de yari otomatigi tavsiye etmiyolar demistim. Sizin tercihleriniz nasil manuel mi yari otomatik mi anlaminda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Quswa motor Asya motor adı altında satılıyor yanı asya neyse bu da o :)

Kardeş o fiyata kuba cg 100 alabilirsin ayrıca madem manuel motor alacaksan neden yarı otomatik vitesli motor hakkında bilgi almak istiyorsun ki?

Kardeş o fiyata kuba cg 100 alabilirsin ayrıca madem manuel motor alacaksan neden yarı otomatik vitesli motor hakkında bilgi almak istiyorsun ki?

Hacı olay tam olarak şu. Ben sadece manuel kullandım yarı otomatik bilmiyorum o yüzden bildiğim şeyi almak istiyorum fakat denemeden sormadan bilemem belki yarı otomatik daha iyidir bunu öğrenmek sonra karar vermek istiyorum. Herkes yarı otomatik için yaramaz sıkıntılı diyo ama neden deyince boşver manuel al deyip geçiyo. Ben farkını öğrenip ona göre doğru karar vermek istiyorum.

Manuel tavsiye ederim ben de. 5 vitesli Cg motor bloğu 4 vitesli yarı otomatik Cub'lardan her açıdan üstündür. 100cc olsa bile alt blok 230cc'ye kadar kaldırabilecek sağlamlıktadır. Uzun yola çok rahat gidersin Cg ile, yarı otomatik cub'lar hafiften scooter'a kaçıyo şehiriçinde kullanmak için çoğunlukla.

heh işte böyle cevaplara hasret kaldım. eyvallah. yaklaşık 1 saattir gene ekran başında bilgi toplamaya çalışırken çok kafam yattı kararımı veriyorum galiba.

büyük ihtimalle alacağim motor: KUBA LEOPAR 100
Özellikler:
TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor Hacmi: 97 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 80 Kg
Maksimum Güç: 6.4
Yakıt Tasarrufu: 1.5 Lt – 100 Km
Yakıt Sistemi: Karbirator
Fren Sistemi: Ön – Arka Kampana
Maksimum Hız: 90 Km/saat
Çelik Jant: OPS.
Aksesuar: OPS.
Garanti: 2 Yıl

Fiyatı: 1.308,00 TL

Alma sebeplerim: Kendisi ucuz, yakıtta aşırı cimri, vergisi yok, hız meraklısı olmadığımdan dolayı 60-7-80-90 yapabiliyormuş yeter artar hem
daha yeniyim tam benlik bu motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar