Arama sonuçlarınız

1. F

Pulsar ns200 2023 için Rüzgarlık,Çanta ve Koruma demiri tavsiyesi

Öncelikle hepinize iyi günler Yeni bajaj pulsar 200ns aldım 0 motosiklet Ön rüzgarlık,koruma demiri ve arka topcase için marka ve istanbul içi yer tavsiyeleriniz nelerdir Önerileriniz için şimdedin teşekkürler
  2. F

UZUN YOLCULUK ÖNERİ (İSTANBUL-KONYA)

Arkadaşlar yarın İstanbul'dan Konya'ya ybr 125 motorumla gitmeyi düşünüyorum öneri ve düşüncelerizi alabilir miyim? Tecrübeli abilerimiz yardımcı olursa sevinirim :):):):)
  3. F

Ybr 125 icin en ideal lastik hangisi yardimci olursaniz memnun olurum.

Arkadaslar ybr 125 motosikletim var 2014 model uzerlerinde hala orjinal lastikler var 9000 km de ama hic güven vermiyor tavsiye edeceginiz lastik markasi var mi ?
  4. F

İstanbulda çadırlı kamp yerleri

Arkadaslar istanbulda cadırda kamp yapabileceğimiz deniz orman olan tavsiye edebileceğiniz yerler varmı istanbula yakın yerlerde olabilir.
  5. F

Google earth yol rotası yardim!!!

Arkadaslar bilgisayarımdan google earttan yaptığım yol rotasını android lgg2 telefonun da calistirmak nasil bi yol izlemem lazim bilen arkadaslar yardimci olabilir mi hangi moda cevirmemiz lazim kaydettigimiz harita rotasi telde acmak icin ?
  6. F

shark rsv kask modeli hakkında bilgi ?

Arkadaslar bugun kask almak için tanıdık bir yere gittik shark ın rsv kaskı varmış 150 tl vereyim dedi daha önce bu kaskı kullanmış bilgi sahibi olan arkadaş varsa bi bilgi verebilir mi şimdiden teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19...
  7. F

ybr ruzgarlık camı değişimi (yardımınızı bekliyorum)

Arkadaşlar motosikletimin ön grenajında ruzgarlık camından ufak bi çatlak oldu. Bu camı uzun olanıyla değiştirmek istiyorum. Bu ruzgarlık camının değişimini kendimiz yapabilir mıyiz. Sadece vidaları sokup direk takabilir miyiz. Onceden sokup takan arkadas varsa yardimci olabilirse memnun olurum...
  8. F

Bel agrisi

Motosiklete bindikten 5 dakika sonra belimin ust sag tarafinda agri oluyor motordan indigim anda agri geciyor bunun sebebi ne olur cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
  9. F

Motosikletle Türkiye ve avrupa turu maliyeti

Arkadaslar motosiklet bi turkiye veya avrupa turu yapsak maliyeti ne olur tabiki insanin yapmak istedikleriyle degisir bu rakam makul butcede makul rakamlari merak ediyorum simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
  10. F

Dizleri soguktan korumak icin oneri

İşim geregi ve sivil hayattadaki motosiklet tutkumdan dolayi surekli motosiklet üzerindeyim dizlerimi soğuk havadan korumak icin herhangibir oneriniz var mi prosevin marshalli dizliklerinden almistim ancak soguga karsi bi etkisini gormedim degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
  11. F

Vites gecisinde zorlama

Arkadaslar ybr 125 motorum var 4000 km bakimini yeni yaptirdim ancak vites gecislerinde dusururken degil ozellikle yukseltirken zorluk cekiyorum tam gecip gecmedigi belli olmuyor ayakkabi olarak bot giyiyorum bunun sebebi nedir simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkurler...
  12. F

Servis bakim ucretleri

Ybr 125 4000km istanbulda servis bakim ucreti fiyatini bilen arkadas varsa yazabilir mi
  13. F

Ybr 125 kaza yardim

Arkadaslar gecenlerde ybr 125 motorsikletimle ani on fren yapmak kaldim teker kayinca yerde 5 metre suruklendim sukur bende bisey yok ancak MOTORSIKLETIMIN GIDONU 3-4 cm saga dogru donmus motoru surerken farkediyorum bunu nasil duzeltebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler....
  14. F

582 km 47 tl yakitla ybr

Fakirin umudu ybr yine sasirtmaya devam etti 47 liralik yakit ile istanbul sehir ici 582 km yol yaptim gercekten cok iyi tavsiye edilesi bi moto
  15. F

ariza benzin gostergesi

Ybr 125 lik motorun deposunu tika basa doldurdum suanda 190 km yol yaptim hala yakit gostergesi full gosteriyor bu arizanin sebebi ve tamiri nnasil olur simdiden tesekkurler
  16. F

tecrubeden faydalanmak

Tecrubeli arkadaslarimiz arkadas olursa yardimci olurlar umarim
  17. F

Ybr 125 yamaha motorum var zinciri gerdikten sonra ses gelmeye başladi

Bugun ybr 125 motorun zincirini yaglatmaya gittim adam zinciride gerdireyim dedi gerdirdikten sonra bos viteste yukustan asagi inerken tin tin diye ses geliyor sebebi nedir yardimci olursaniz sevinirim yeniyim :)

Yeni mesajlar