Bel agrisi

Motosiklete bindikten 5 dakika sonra belimin ust sag tarafinda agri oluyor motordan indigim anda agri geciyor bunun sebebi ne olur cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Belde bi rahatsızlık yoksa normalde, oturus pozisyonunu gözden geçirin. Kendinizi kasmadan rahat bir şekilde oturun sopa yutmus gibi oturmakdan kaynaklanir genelde.

Motor türüne göre değişir buna bir bak derim;https://www.youtube.com/watch?v=v-qyGTSbylo

Motosiklette doğru oturuş pozisyonu nasıl olmalı.

Motosiklette doğru oturuş pozisyonu nasıl olmalı ? Rahmi Barutçu hocadan dinleyelim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motor çok ciddi sağlık sorunları çıkartıyor verdiği keyfin yanında. Bel ciddi bi sorun ihmal etmeyin. Bunun yanında dizlerinizi mutlaka soğuktan koruyun, 30 undan sonra kireclenme riski artıyor, böbrekleri yaz kış koruyun ve en önemlisi balaklavasız motor kullanmayın.

öncelikle bir ortepedi doktoruna gitmeni bişey olmasa bile bir mr cektirerek durumu netleştirmeni tavsiye ederim. belkide bilmedigin bir fıtık yada başka bir sorunun olabilir. saglık acısından bu kontrollerde bir sorun cıkmaz ise oturuş pozisyonunu gözden gecirmelisin.

Ben fıtık oldum, şu anda raporluyum ve yatıyorum, motora binemiyorum. Belinizdeki emareleri ciddiye alın, ben önemsemedim, fıtık oldum. Mutlaka bellik veya böbreklik kullanın.

Arkadaslar yeni gordum yorumlari motsikletim ybrv125 arkci olarak bindigimde herhangibir bir sikintim olmuyor ancak oncu olarak bindigimde oluyor ben acaba soguktanmi oluyor diyordum yazin boyle bir sorunum yoktu doktora gitmek sart anlasilan tesekkurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar