Arama sonuçlarınız

1. L

KTM duke 125 vs Honda cbr 125 ACİL YARDIM

Ben 18 yaşına yeni gireceğim Haziranda. Yıllardır bi motosikletim olsun diye istiyordum. Şimdi inşallah bu yaz alacağım. İki motor arasında kaldım. Şimdi internetten baktığım kadarıyla. Hondanın servis ağı çok yaygın ve yedek parçası ucuz ama ktm kadar kaliteli değil. Ktm de kalitenin doruk...
  2. L

KTM duke 125 vs Honda cbr 125

Ben 18 yaşına yeni gireceğim Haziranda. Yıllardır bi motosikletim olsun diye istiyordum. Şimdi inşallah bu yaz alacağım. İki motor arasında kaldım. Şimdi internetten baktığım kadarıyla. Hondanın servis ağı çok yaygın ve yedek parçası ucuz ama ktm kadar kaliteli değil. Ktm de kalitenin doruk...
  3. L

Motosiklet mi Scooter mı?

Abilerim ablalarım. Geçen günlerde ilk motosiklet için bir kaç soru sormuştum. Sonuçta ybr almaya ikna oldum. Sonra düzenli olarak takip ettiğim altın elbiseli adam kanalındaki başlangıç motoru videosu aklıma geldi. Orda eğer adam motosikletin trafikte nasıl gideceğini bilmiyorsa scooterla...
  4. L

İlk motosiklet için acil yardım

Merhaba abilerim ablalarım. Ben 17 yaşındayım lise son ogrencisiyim. Ehliyete yazıldım sınavları geçersem kasım ayında ehliyetimi alıyorum. Aynı zamanda motosiklet konusunda kafam karışık. Ekipman haricinde 4000 lira civarı bütçem var. Racing motor hoşuma gidiyor. Ama genelde pahalılar. Cafe...
  5. L

Amatör Forumcunun İlk Başlığı :D

Merhabalar hepinize. Bugun foruma üye oldum. Özetle kendimi anlatmam gerekirse 17 yaşında bir lise son öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli motosiklet istiyorum. Ehliyet yaşını doldurur doldurmaz gittim kayıt oldum. Ailem başta çok tepki gösteriyordu ama şimdi ikna oldular gibi. Ayrıca cafe racer...