Motosiklet mi Scooter mı?

Abilerim ablalarım. Geçen günlerde ilk motosiklet için bir kaç soru sormuştum. Sonuçta ybr almaya ikna oldum. Sonra düzenli olarak takip ettiğim altın elbiseli adam kanalındaki başlangıç motoru videosu aklıma geldi. Orda eğer adam motosikletin trafikte nasıl gideceğini bilmiyorsa scooterla başlasın diyor. Şimdi ben 17 yaşındayım ve daha önce trafikte motor kullanmadım. Ama trafikte nasıl gideceğimi anladığımı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz? Scooter mı almalıyım?

Super Moderator
Kardeşim, Scooter ile başlamak olayı kavramak icin ilk adım.. Scooter kullanmanın senin motosiklet hayatında önemli bir yeri olacaktır. O yüzden bir scooter ile başlamak gayet akıllıca bir iş.. Vitesli ile de başlanabilir, ama Scooter tercih edersen herşey daha güzel gelişir. Naçizane.

ben scooterla başladım, bazen vitesliye geçmeyi düşünmüyor değilim. fakat scooter rahatlığından vazgeçemiyorum. birazda tarz meselesi

Kardeşim, Scooter ile başlamak olayı kavramak icin ilk adım.. Scooter kullanmanın senin motosiklet hayatında önemli bir yeri olacaktır. O yüzden bir scooter ile başlamak gayet akıllıca bir iş.. Vitesli ile de başlanabilir, ama Scooter tercih edersen herşey daha güzel gelişir. Naçizane.

Abi ilk cevabında fırça kaysanda her soruma çok tatmin edici cevaplar verdin çok teşekkür ederim.

scooterle başlaman her zaman iyidir olayları daha iyi kavrarsın trafiğe ve yol motor hakimiyetine iyice hakim olunca tarzına uygun ama vitesli ama otomotik vitesli iyi bir makina alırsın inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar