KTM duke 125 vs Honda cbr 125

Ben 18 yaşına yeni gireceğim Haziranda. Yıllardır bi motosikletim olsun diye istiyordum. Şimdi inşallah bu yaz alacağım. İki motor arasında kaldım. Şimdi internetten baktığım kadarıyla. Hondanın servis ağı çok yaygın ve yedek parçası ucuz ama ktm kadar kaliteli değil. Ktm de kalitenin doruk noktasında ama servisi honda kadar iyi değil yedek parçası daha pahalı. (bi eksiğim yanlışım varsa düzeltin) daha önce forumda yazdığımda bi abi bana super sport la başlamaz diye kızmıştı. (cbr için) Sonra da daha dik oturuş pozisyonunun görüş açısı daha iyi olduğundan başlangıca daha uygun olduğunu duydum. (doğru mu soylüyorlar bilmiyorum) Ayrıca ben bu motorla pek hız yapmayı düşünmüyorum. Sadece öğrenmek için alıyorum bi 15 20 bin km yaptıktan sonra 250 300 cc bir şey alacağım. O yüzden son hızın bi önemi yok. Motosiklet eğitimini motto(gis) akademi yada hondadan alacağımı ve pirelli rosso lastik taktıracağımı göz önünde bulundurarak bir tercih yapmama yardımcı olur musunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benc cbf 150 al en büyük özelliği ön disk fren yani düşünsene kalite be kalite asalet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar