Arama sonuçlarınız

1. A

Egzoz Yanığı - Dayanılmaz Acı

İşyerimize yıkamaya gelen mondial 125'lik motorun üzerine oturdum yıkamasını yapmak için ileri kısma alacaktım. Egzoz koruması yokmuş, bende hava sıcak diye kapri giymiştim o gün. Bugün 1 haftadır yaşamadığım acı, çekmediğim çile kalmadı. Yürüyemiyorum, bir anda kramp girer gibi acı giriyor, bir...
  2. A

A Sınıfı Ehliyet ?

Merhabalar arkadaşlar, Kuşadası'nda bir sürücü kursuyla A sınıfı ehliyet almak için görüştüm, 1100 Tl. fiyat çekti, daha önce Src almıştık 2 kişi aynı yerden bu sebeple gelin konuşuruz dediler. Gt650 ile sınava girecekmişiz, fiyat olarak 900 Tl. gibi anlaşırsam uygun mu pahalı mı olur ?
  3. A

Kask Vizörüne Yağmur Kaydırıcı Uygulaması

Merhabalar arkadaşlar, son zamanlarda sıkça duyduğum vizöre yağmur kaydırıcı uygulanır mı diye, evet uygulanabilir. Buyrun videomuz aşağıda.bu ve benzeri çalışmalarım devam edecek. https://www.youtube.com/watch?v=xUZ94D7jRqI&feature=youtu.be
  4. A

Scorpion Riders-Yavaş Kullan Sürekli Kullan (MotoVlog)

Merhabalar arkadaşlar, MotoVlog kanalım olan Scorpion Riders'ın açılışını yaptım ve ilk video yu yükeldim. Motosiklet geçmişimin çok olmamasıyla birlikte merak saldığım, benim için hobi olan motosiklet aşkını sizlerle de paylaşmak istedim. Bu işe girmemde ki asıl sebep, güzel bir ortam...
  5. A

Yeni motorum Cbf 150

Falcon Freedom 250 mi sattıktan sonra bugün aldım yeni motorumu. 2011 model, 18 binde, çok hoşuma gitti gerçekten. Çalışması, gidişi çok stabil. Alırım bir hayırlı olsun :)
  6. A

Avm'de Çiğköfte Standı (Tavsiye - Öneri)

Değerli arkadaşlarım merhabalar, sezon da günlük 20-30 bin insanın uğrak yeri olan bir alışveriş merkezinde, ortak kullanım alanının (yaklaşık 60 masa-sandalye var) olduğu yerde Türkiye genelinde ünlü bir çiğköfte markasının standını açmak istiyorum. Gerekli görüşmeleri yaptım, başvuru kısmına...
  7. A

Söke Fatihi- Nenem Çeşmesi Mini Pazar Gezisi :)

Merhabalar arkadaşlar, hem havaların kapalı olmasından, hemde biraz sıkıldığımdan dağlara vurdum kendimi :) Lakin motorumun bu spor için uygun olmadığını farkettim, Cross tarzı bir motor olsaydı keşke :pl: Aydın/Söke'nin yüksek tepelerini gezdim biraz, meşhur Nenem Çeşmesi'nden su içtim ve...
  8. A

ALINIK AKSİYON KAMERASI

Arkadaşlar Max. 250 TL'ye kadar aksiyon kamerası arıyorum, varsa elinde bulunan irtibata geçebilir. Saygılarımla.
  9. A

-ALINIK- CBF 150

Değerli motor sever arkadaşlarım, temiz ve bakımlı olmak şartıyla 2010-11-12-13 CBF 150 arıyorum. Mümkün mertebe Aydın bölgesi olması tercihim olur. Fiyatı şişirilmiş araçları önermeyelim lütfen. Sıfır güncel fiyatı : 5300 Tl. (Mnr Honda Kuşadası) Saygılarımla.
  10. A

Söke'den Selamlar

Merhabalar değerli motor sever abilerim, kardeşlerim. Motor sevdası bir yıldır hasıl oldu benliğimde, yaşım 25, Aydın Söke'de oto kuaför işletmem var. Şu anda bir motosikletim yok, lakin daha önce kullanmışlığım ve hali hazırda arkadaşlarımın motosikletklerini kullandığım doğrudur :) Söke'de...

Yeni mesajlar