- Konu Yazar
Merhabalar arkadaşlar, hem havaların kapalı olmasından, hemde biraz sıkıldığımdan dağlara vurdum kendimi
Lakin motorumun bu spor için uygun olmadığını farkettim, Cross tarzı bir motor olsaydı keşke
l:
Aydın/Söke'nin yüksek tepelerini gezdim biraz, meşhur Nenem Çeşmesi'nden su içtim ve biraz daha yukarılara çıktım. Düşe kalka ilerledim, bazı yerlerde kaydı motor
Buyrun Fotoğraflar.
Zorlu yol şartlarımız

Meşhur nenemizin çeşmesi

Ve manzarala fotoğraflarımız.

Günün sonunda öncesinde tertemiz olan motorumuz, kirlenmiş vaziyette geri döndü. Bereket oto kuaför işi yapıyorum

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Aksiyon kameram bir kaç güne kadar elimde olucak inşallah. O zaman videolu çekimlerle görüşmek üzere
Kanalım hazır, nasip olursa yeni bir MotoVlogger doğuyor :queen:
Aydın/Söke'nin yüksek tepelerini gezdim biraz, meşhur Nenem Çeşmesi'nden su içtim ve biraz daha yukarılara çıktım. Düşe kalka ilerledim, bazı yerlerde kaydı motor
Buyrun Fotoğraflar.
Zorlu yol şartlarımız

Meşhur nenemizin çeşmesi

Ve manzarala fotoğraflarımız.

Günün sonunda öncesinde tertemiz olan motorumuz, kirlenmiş vaziyette geri döndü. Bereket oto kuaför işi yapıyorum

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Aksiyon kameram bir kaç güne kadar elimde olucak inşallah. O zaman videolu çekimlerle görüşmek üzere
Kanalım hazır, nasip olursa yeni bir MotoVlogger doğuyor :queen:
Son düzenleme: