Söke Fatihi- Nenem Çeşmesi Mini Pazar Gezisi :)

Merhabalar arkadaşlar, hem havaların kapalı olmasından, hemde biraz sıkıldığımdan dağlara vurdum kendimi :) Lakin motorumun bu spor için uygun olmadığını farkettim, Cross tarzı bir motor olsaydı keşke :pl:

Aydın/Söke'nin yüksek tepelerini gezdim biraz, meşhur Nenem Çeşmesi'nden su içtim ve biraz daha yukarılara çıktım. Düşe kalka ilerledim, bazı yerlerde kaydı motor :)
Buyrun Fotoğraflar.

Zorlu yol şartlarımız :)

Meşhur nenemizin çeşmesi :)

Ve manzarala fotoğraflarımız.

Günün sonunda öncesinde tertemiz olan motorumuz, kirlenmiş vaziyette geri döndü. Bereket oto kuaför işi yapıyorum :)

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Aksiyon kameram bir kaç güne kadar elimde olucak inşallah. O zaman videolu çekimlerle görüşmek üzere
Kanalım hazır, nasip olursa yeni bir MotoVlogger doğuyor :queen:

Son düzenleme:
Eline sağlık .Bu yaz kuşadasına geldim.arkadaşın söke taraflarında bağevinde geçirdim tatilimi.Marinadan piaggo x9 500 cc motosiklet kiraladım.o tepelere keçi gibi tırmandım bende.doğa güzelliği müthiş ,havasıda mis gibi .Yatar dinlenirim dediğimin hergünü sabah 6-7 gibi ayaktaydım hep.Şirince milli park efesi gezdim motosiklet ile.Bir daha gidince mutlaka bütün kıyı şeridini gezicem.

Elinize sağlık güzel gezi olmuştur umarım , kurtlarıda döküp rahatlamışsınızdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar