Arama sonuçlarınız

1. DAYYAR

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Şöyle, anahtar pili bitiyorum dedi ve bitti, mesela Triumph ta bitti sinyali verdikten sonra 3 ay daha kullandım ben. Bir kaç gs e takviye taptım Triumph la benden daha yeni daha az km li olmasına rağmen Bence en önemli sorun ; Erdost tun yaklaşık 3 sene önce aldığı fiyattan 45 bin tl daha...
  2. DAYYAR

Evet tanıyorum, ondan dolayı kırıcı olmamak adına sildim ve daha kısa bir mesaj yazdım. Bence Çin motorları konusunda fazla duygusal davranıyor Erdost kardeşim. Haklı olduğu noktalar mevcuttur ama yorumlarda denildiği gibi; hiç bir BMW yada Honda kullanıcısı bu kadar övmemiştir bir motoru. Bu...
  3. DAYYAR

Bence insanları yanlış yönlendiriyorsun. Akü pil vb ile baya sorun yaşadığını biliyorum.
  4. DAYYAR

Tüm sayfaları okumadım, lakin Çin malı motor alacaklar mutlaka servis fiyatları ve bakım aralıklarını araştırsınlar almadan önce. bir kaç ay önce Zontes in Rks RZ 250S modelini almaya niyetlendim. Fiyat 200 bine yakın ama 12 taksit vade farksız veriyorlardı. Fakat; bakım aralıkları şu şekilde...
  5. DAYYAR

The Biker Jeans vs Riderdenim

Riderdenim fiyat olarak avantajlı fakat gerçekten uzun ömürlü değil ürünleri, birden fazla pantolon aldım ve kısa sürede deforme olmaya başlıyor hemen. Bikerjeans ise daha kalite ve şık olmasının yanında gündelik kullanıma pek uygun bir ürün gibi gelmedi bana. 2 adet pantolon ve bir mont...
  6. DAYYAR

Royal Enfield Himalayan Başlamadan Biten Macera

Evet arkadaşlar, size başlamadan biten ve hala sıkıntılı şekilde devam eden yeni motor alamama sürecini anlatıyorum. Bu sene Mart ayında fuar da görüp beğendiğimiz, eskiden beridir hep merak ettiğim Royal Enfield Himalayan modeli güncellenmiş hali ile Türkiye ye iyi bir distribütör olduğunu...
  7. DAYYAR

29-30 EKİM GEZİ & KAMP ETKİNLİK...

Merhaba arkadaşlar, 29 Ekim 2019 Cumartesi günü İstanbul dan hareketle yaklaşık 250-300 km uzaklıkta bir yere gezi ve gece kamplı konaklama yapıp 30 Ekim Pazar dönüş yapmak isteyen var mı ? Gelmek isteyen yada düşünen yada öneride bulunmak isteyen varsa başlıktan yada özelden iletişime...
  8. DAYYAR

SON DAKİKA KAMP KAÇAMAĞI BUGÜN...

Herkese merhaba, önümüzdeki yoğun haftaya başlamadan önce bayram tatilinin son 1,5 gününü iyi değerlendirme niyeti ile İstanbul ve çevresinde olan arkadaşlarla , Yalova Erikli Yaylası, Gebze Ballıkayalar tabiat parkı yada Ağva Kilimli koyunda bu gece kamp yapmak isteyen var mı? Yolculuklar...

Yeni mesajlar