Arama sonuçlarınız

1. Yolcu0

Ybr esd motorum, çekişten düştü ne yapmalıyım?

Herkese merhaba dostlarım. Ybr ile 51k km ye gelmiş bulunuyorum. Hala diri ve güzel duruyor. Fakat ybr yokuş yukarı özellikle 2 kişi çıkarken daha önce 4 vites çıktığım yeri 2. Viteste çıkmaya başladım. Son hızda herhangi bir problem yok. Sadece çekişte problem yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor...
  2. Yolcu0

Forum saati

Forum saati mi ileri yoksa telefon mu kafayı yedi anlamadım. Şuan telefonun saati 10.11 ve aşığı yukarı 6 dk ileri gösteriyor sizde durumlar nedir ?
  3. Yolcu0

Spotify ve premium üyelik

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür spotify 7 günlük ücretsiz deneme sürümü kullanıyorum. premium a geçmeyi düşünüyorum fakat premium özelliklerinde öğrenci normal premium ve aile için sunduğu ozellikler farklı yazıyor öğrenci olanda normalden farklı aile en geniş kapsamlı gibi kafam karisti...
  4. Yolcu0

Vr gözlük ve ısınma

Arkadaşlar lg g4 telefonunda youtube den 360°video açıp vr gözlük ile izlemeye başladığımda 15 dakika kadar sonra yüksek sıcaklık uyarısı alıyorum devam edersem telefon kapanıyor. 3D video izlerken sıkıntı yok fakat 360° ye geçtiğimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Isınır elbet ama telefon...
  5. Yolcu0

Su soğutmalı motosiklet

Arkadaşlar su soğutmalı motosiklet hiç kullanmadım. Dikkat edilmesi şeyler neler internette de antifiriz vs den bahsedilmiş. Mesela arabada yokuşta çok vitesle oynarsan hararet yapıyor motorda da öyle mi ? Hava sogutmadan su soğutmaya geçildiğinde en çok zorlayacak olan nedir ? Geçen bir çok...
  6. Yolcu0

Denizlide motosiklet kazası

Forumumuzun üyelerinden, denizli mt grubundan iduzen kullanıcı adlı Ibrahim düzen abimizi bugün trafik kazasında kaybettik. Çok sevdiğim bir abimdi Allah rahmet eylesin. On numara bir insandı yazacak bir şey bulamıyorum. Allah mekanını da kabrini de cennet eylesin. Umarım katilin bulunacak abim...
  7. Yolcu0

kaza ve düşüncelerim

Merhaba arkadaşlar 20 kasım 2016 15,00 civarında kazayı yapmış bulunuyorum. Bir araba; eski kasa doğan. Bir motosiklet yzf-r125. Kaza gelişimi: Cadde üzerinde ilerlerken 75-80 ile. 4 yol ağızından sol taraftan araç çıktı. Fren ile hız 55-60 a düştü. Arkasındaki araç yola burnunu uzattı...
  8. Yolcu0

shoei kulak pedi

Arkadaşlar shoei qwest modeli aldım ama içinde kulak pedi yok. Mağazadaki diğer kasklardada yoktu. Kulak pedi yani Ear pads ı nereden temin edebilirim? Hiç yurt dışı alışverişi yapmadım. Internette hiç bir sitede bulamadım
  9. Yolcu0

patlak arka süspansiyon

Bir abimizin 94 model 900rr motosikletinin arka süspansiyonu olur olmadık yerde yaylanıyormuş. Viraj kabiliyeti düşürdüğünü belirtiyor. Patlak olmasından şüpheleniyoruz. Denizli, izmir, aydın, uşak kısaca denizli çevresinde süspansiyonu tamir edecek bir usta var mı ? Yada yeni bir süspansiyon...
  10. Yolcu0

motosiklet farklı kullanmaya başlamak

Iyi geceler forumdaşlar. Belli bir süredir yaklaşık 3 haftadır, motosikleti farklı kullanmaya başladım. Ara gaz atmalar, köşeye kadar hızlı gidip ani fren yapmalar, sokak aralarında bile motoru yatırarak döndürmeye çalışmalar, gereksiz hızlanmalar kısaca kendime göre artislik yaparak...
  11. Yolcu0

korkmak-yusuf yusuf

Arkadaşlar, bilmediğim bir şehire gittiğim zaman yolları bilmediğim için hep korkuyorum. Hele büyükşehirse gittiğim yer daha çok korkuyorum. Bunu nasıl aşabilirim ? O yol, bu araba, aha kavşak kaçtı, ben aşağı düz devam edecektim ama bu yol neden ek bağlantı yapıp beni başka bir yere götürdü...
  12. Yolcu0

usta ile müşteri kavgası

Arkadaşlar cumartesi günü hadi gideyim ustayla muhabbet edeyim dedim. Ustanın elinde honda titan motor vardı onun son rutuşlarını yapıyordu far vs takmak. Her şeyini güzelce ayarladı yıkadı filan akşama mal sahibi geldi borcu ne kadar diye sordu. Usta bi çay söyliyim o sırada hesap yapayım dedi...
  13. Yolcu0

Hep eleştirmeyelim birazda eğlenelim

arkadaşlar hata videoları attık iyi kötü hep eleştirdik uyarılarda bulunduk şimdide biraz eğlenelim sadece ben değil hani güzel bir video çekeriz foruma atmak isteriz şöyle böyle güzel virajlar var diye ama eleştirilip o aldığımız zevki kursağımızda bırakanlar olur diye atmayız. bu sefer atmak...
  14. Yolcu0

19 mayıs MT Denizli- Pamukkale gezisi

biz virajlarda çok eğlendik umarım sizde izlerken eğlenirsiniz...
  15. Yolcu0

kaza yapmamak için yan yatırma

bende bir şey yok. motorun rüzgarlığı ile koruma demiri kırıldı fazla bir masraf yok... buyrun arkadaşlar hatalarımı söylerseniz sevinirim. 1.hatam korna çalmamaktı...
  16. Yolcu0

yazlık mont önerisi

arkadaşlar 350-400 tl ye yazlık mont bakıyorum çok terleyen biriyim buna bağlı olarak tavsiyelerde bulunabilir misiniz birde venom teksas deri mont dikkatimi çekti nasıldır acaba yazlık olarak kullanılır mı ?
  17. Yolcu0

virajda savrulmak

Arkadaşlar virajda yerin kasis oluşturmasından ve bunu fark ettiğimde ise çoktan viraj dışına savrulmaya başlamak üzereydim. Yerlerde toprak olmasından dolayıda tekerlekler biraz kaydı. Karşı yönden araç gelmemesi ise büyük bir şanstı.
  18. Yolcu0

banka sorunsalı

Arkadaşlar 2 banka ile çalışmaktayım. A bankasıyla hiç bir sorun yok. Her ay ödemelerimi gösteriyor ödüyorum hiç sıkıntı yaşamadım. B bankası ile sürekli sorun yaşıyorum. Önceki aydan devir diye bir dalgası var her ay bir şeyler devir ediyor. Hepsini yatırdığım halde geçen ay ne ödediysem bu aya...
  19. Yolcu0

riderdenim pantalon

arkadaşlar riderdenim pantalonların bir sürü modeli var. Modellerden hangileri yazlık hangileri kışlık ileride almak isteyen arkadaşlarda yazlık kışlık olarak bu konudan bakıp karar verebilirler
  20. Yolcu0

hababam sınıfı sınıf çekimi

merhaba arkadaşlar. sizden bir şey istiyorum. bütün aramalarıma hiç bir yerde bulamadım en son size danışmak istedim. hababam sınıfı merhaba filmindeki 35 dk 35 sn de çekilen hababam sınıfının fotoğrafını nereden bulabilirim ? bulabilirseniz 1080p kalitesindekinin linkini paylaşır mısınız ?

Yeni mesajlar