Arama sonuçlarınız

1. C

Duke390 hakkında

Yeni motoru aldım 2016 model duke390 bugün dışarı çıkıcakken tam 2 dakika çalıştırmak için uğraştım ekranı kapattı açtı falan 3-4 kere, sonra otobana çıktım motor ısısı aşırı arttı gaz veriyorum 5 bin devirden sonrasını otomatik gaz vermeyi kesti falan sonra vitesleri çok sert arada geçirtemedim...
  2. C

Ceket öneriniz var mıdır?

Merhaba motosiklet ceketi aliyim diyorum da burası gibi tecrübeli bir ortama sormak istedim öneriniz var mıdır?
  3. C

Lastik önerisi

Merhabalar lastik alıcam ama bi rosso 2 diyen var bi rosso 3 bi m7rr diyen var bi road 4 diyen var hangisini almalıyım en güvenlisi hangisidir parası önemli değil virajda ıslak zeminde hangi en iyidir lütfen söyleyebilir mi bilen birisi. yağmurda pek çıkmayı düşünmüyorum bu arada arabamda var...
  4. C

KTM DUKE390 ELEKTRONİK GAZ KOLU

KTM DUKE390 sahibiyim 2016 model. Yeni kasalarında gaz kolu elektronik benimkinde telli gidip alsam takabilirler mi çok fark eder mi sizce.
  5. C

Kaza Yaptım.

Merhaba dün viraja hızlı girdim yerde kum varmıs hızlı girdiğim içinde daha fazla yatırmam gerekti ve motogp deki gibi arkası kaydı ve sürüklendim anca kaldırıma çarparak durabildim . bende pek bişey yok fakat motorun sinyalı,ayaklığı,vites pedalı (yamuldu,hala geciriyor sanzıman sağlam)falan...
  6. C

Eksoz deldirmek

Merhabalar motorumun sesini daha çok güzelleştirmek adına egsoz değiştirmek istiyordum . fakat orjinalini bozmamak için deldirmeye karar verdim. nerden delince nasıl ses değişir daha mı kötü olur nasıl olur hiç bilmiyorum . deldiren yada bu konu hakkında birşeyler bilen varsa yazabilirse cok...
  7. C

Ucuz Yollu Navigasyon

Merhabalar ben motorumu servise götürücem ilk bakım zamanı geldi. fakat uzaklarda ve karışık yerlerde . orayı bulmak çok zor olucagından bir navigasyona ihtiyacım var . ne önerirsiniz ? fakat bi kere gidiceğim bir yer için 150 lira vermek istemiyorum . android telefon için bir uygulama yada...
  8. C

Gaz sonradan alıyor bazen

Merhabalar ben daha dün aranıza katıldım . motorum tvs apache rtr 150 . motorumda 5 saniye gaz verilmediğinde (arada sırada) geç gaz alıyor . (sabahları gaz verip sonradan gaz alması gibi) bunun sebebi nedir ? bi sıkıntı çıkarırmı bilen birisi varsa söylerse cok sevinicem aklıma takıldı cunki :)...
  9. C

Merhaba

Merhaba ben cem. 17 yaşındayım. 13 yaşından beri market işletiyoruz ailecek. ailemi zar zor olsada ikna edip başlangıç motosikleti olan tvs apache rtr 150 aldırmaya ikna ettim. motosikletim 2013 model trafiğe çıkışı 2014 ve daha 1 hafta önce 9 km deyken ben aldım. fiyat 4400 olunca bu fiyat...