Ceket öneriniz var mıdır?

Merhaba motosiklet ceketi aliyim diyorum da burası gibi tecrübeli bir ortama sormak istedim öneriniz var mıdır?

Revit Excalibur var bende memnunum baya. İç astarı 2 tane. Biri termal yelek tarzı, diğeri de su geçirmez.

4 mevsim montum var ama kışın üşütüyor yazın terleteceğine de eminim. daha yazın sürmedim.
bence yaz için ayrı alacaksın fileli falan.
kış için ayrı alacaksın.

fiyatlar fazla geldiyse 2. el almayı düşünebilirsin.
2500tllik montu 700e aldım.

yani sıfır parasına hem yazlık hem kışlık 2. el alabilirsin
montum bu arada 4 mevsim revit.

Son düzenleme:
Nasıl bir mont baktığını yazarsan daha isabetli yorumlar gelebilir. Yazlık, kışlık vb

Eğik oturuş pozisyonuna sahip bir motor kullanıyorsan, spor bir mont bakmanı tavsiye ederim. Uzun mont alırsan eğilerek sürdüğün bir motorda rahat edemezsin. Birkaç arkadaşım aşağıdaki veya aynı markanın farklı bir modelini kullanıyor. Benim gördüğüm kadarıyla da ekonomik ve güzel bir ürün.

https://www.hepsiburada.com/andes-concord-sports-fabric-jacket-motosiklet-montu-pm-HB00000KEAZV

Motosikleti
Yok
750 TL'ye Prosev'in bir montunu aldım geçen hafta.

Memnunum, bu kış günlerinde bir poların üstüne giyiyorum, (şehiriçinde) üşütmüyor hiç. Yazın iç yeleği çıkartılıyormuş, bir de ceketin önünde 4-5 yerde küçük fermuarlar var, onlar açılıyormuş, ceket havalandırılıyormuş yazın bu vesileyle.

Omuz, sırt ve dirsek korumaları var. Tipi de güzel. Aşağıdaki resimdeki mont olmalı.

mont-7152-t-titanium-red_min.jpg

Venom Tourex kullanıyorum. 4 mevsim diye aldım bildiğin kışlık mont. Yazın şakır şakır terledim çünkü sadece gögüse file koymuşlar onları da sağ soldaki su geçirmez cepler kapatıyor. Ama şu an gram üşümüyorum. Kışlık astarını yeni taktım daha öyle söyleyeyim. Sabahları okula gidiyorum sabahın soğuğunda bile üşütmüyor. Sadece bilek kısmı biraz geniş eldivenin içine sokamıyorum bu sefer eldiveni montun içine sokuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Okula gidiyordum daha doğrusu.

Üstünde dainese yazıyorsa ve deriyse alabilirsin baska ayrıntılar gereksiz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar