Arama sonuçlarınız

1. çalıkmoto

BMW R1100GS ÖN DİSK BOŞLUĞU YARDIM!!

Abilerim hepinize merhaba benm r 1100 gs model motorum var ön sağ diskte sol diske göre bayağı fazla boşluk var tavsiyeleriniz neşerdir? ne yapmalıyım? soldada boşluk var ama sağda baya fazla
  2. çalıkmoto

90/90-21 enduro dubleks dış lastik ? acill bmw r 80 gs

arkadaşlar merhaba bmw me dublex önlastik lazım
  3. çalıkmoto

BMW R80 GS 1993. emekli yunus. ön çift disk. yorumlarınız

bu motora bişey olduğu zaman nerelerden parça bulabiliri mucuz yollu. Ucuz dediğime bakmayın mecazi olarak :santa:
  4. çalıkmoto

Kulüp kurmak için bilgi istiyoruz..

arkadaşlar merhaba. Biz bulunduğumuz ilçede resmi bir kulüp kurmak istiyoruz ancak neler gerekli veya neler yapmalıyız bilmiyoruz ve bu sebepten sizin yani bilgisi olanların fikirlerini ve önerilerini bekliyoruz. bize neler gerekli yani ne yapmalıyız söylerseniz çok seviniriz. teşekkür ederiz :)
  5. çalıkmoto

Resmi yani legal motosiklet kulübü açmayı bilen varmı ? şartlar prosedür ? yardım

arkadaşlar biz bir motosiklet kulübü kurmak istiyoruz ama kurmaya dair en ufak bir bilgimiz bile yok ne yazıkki kurmak için neler gerekir ne lazım ne yapmlıyız bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  6. çalıkmoto

Arkadaşlar Merhaba.. her konuda yardımcı olabilirim..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. motosiklet arıza , yedek parça ve uydurmasyon icat konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilir ve bi okadar da yardımlarınızı alabilirim.. :D

Yeni mesajlar