Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba ,
Camarodan sonra arkadaşım Canerin 520D'ını test ettik umarım hoşunuza gider artısı ve eksisi ile yorumlar yaparsanız bana gelicek incelemeler konusunda çok yardımcı olur.
Herkese Merhaba ,
şu ana kadar çektim incelemelerden daha çok emek haçradık bu videoya, umarım fark ediliyordur.
sizce nasıl olmuş ?
çok merak ediyorum yaklaşık 2 saatlik bir çekim sonrası bu video çıktı ortaya
Youtube üyelğine sahip arkadaşar kanalımı abonne ederse çok ama çok sevinirim bugun akşam camaro incelemesi de çekilcek hafta içersinde yayınlanacaktır :)
Ufak bir çekim sonrası bu görüntüler ortaya çıktı sizlerle paylaşmak istedim, yeni gelicek videoları kaçırmamak için kanalıma abone olabilirsinz Youtubede.
Sizce nasıl olmuş video ?
Istanbulda hep bu tarz videolar oluyor fakat izmir hakkinda hic görmedim ve kendin bu tarz bi proje baslatman istedim, umarim hosunuza gider bu sadece fragman , video ya katilmak isteyen motor sürücüleri bana yazabilir Racing ve Harey Chopperlar hos olabilir
Merhaba Arkadaşlar arkadaşımın Hondasını test ettik ana konumuz araçta bulunan Air Süspansiyon oldu. Umarım sizde beğenirsinz.
Sırada Passat CC var gibi yazılımlı
Merhaba herkese , Seat ibiza Cupradan sonra birçok arkadaş Leon Fr ın da incelmesini istedi , umarım hoşunuza gider
video hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Pazar günü üilkü yarış pistinde gerçekleşen etkinliğin ufak bir videosu. İstedinz araçın bir de tam tur pist videosunu atabılırım.
İstek gelirse en cok benım hosuma gıden araç OPEL opc oldu. Pist zamanı 1.13 du yanlıs hatırlamıyorsam
Selam Arkadaşlar Seat videosundan sonra birçok kişi 116i test sürüşü istedi zamanı ve araçı bulup bu testi gerçekleştirdik umarım hoşunuza gider test 40 dak sürdü için 2 parta böldüm.
Merhaba herkese, Arkadaşım Galip ile keyfli bir test sürüşü yaptık ve bunu aynı anda kayda aldık, sizin de merakt etiniz birçok soruyu cevapladık.
Umarım hoşunuza gider, araç hakkında daha çok şey öğrenemek istiyorsanız yorum yazmanız yeterli olucaktır
Herkese Merhaba yeni bir seri üzerinde çalışma fikirim var , gerçek hayata GTA. İlk denememizi bugun yaptık tam olmadı daha harita ve GTA daki yürüme tarzı gibi. Fakat size de bi fikir olsun diye yayınlayalım dedık
ne diyorsunz :)
Herkese Merhaba , uzun aradan sonra tekrar bir roll video geldi.
Deneme yakın arkadaşlarım çevresinde dostca yapılmıştır.
Araçlar
Chevrolet Camaro RS
Seat İbiza Cupra RED
Camaro : Stock
Seat İbiza Stage 1
70mm duz boru
Custom Downpioe
Selam Arkadaşlar Son çalışmamdan görüntüler , umarım hoşunuza gider.
Çekimler S1000 DJI ile yapılmıştır.
Devamı gelilcektır, takipte kalmak isteyen arkadaşlar Youtube hesabıma da abonne olabılır guncel videoları kaçırmamak için
Teşekkürler
Merhaba herkese bu aralar yeni bi proje üzerinde çalışıyorum. Konu araç Camaro RS.
Geçen günlerde ilk çekimleri tamamladık ve kücük bi teaser hazırladık. Senaryoya katmamızı istedinz şeyleri yorum şeklinde yazarsanız belki senaryoya katabilirim teşekkürler herkese