Arama sonuçlarınız

1. E

Sis fari nasil takilir

Mrb arkafaslar bu gun sis fari aldim ama nasil takilir bilgisi olan varmi acep?
  2. E

far kaportası

arkadaşlar süperligth ıma far kaportası bulmaya çalışıyorum fakat bi türlü denk gelemedim nereden temin edebilirim veya nerelere yaptırabilirim bilgisi olan varsa bi zahmet yardım ederse çok sevinicem
  3. E

nerdeyse düşüyordum

arkadaşlar bu gün motora binerken tam viraj dönüyorum sanırım zincirden garç gurç ses geldi ve düşürüyordu neredeyse beni. sonra stop etti makina tekrar çalıştırıp devam ettim bi daha yapmadı sizce sorun nedir ?
  4. E

kuba sl de müşür yokmu ?

arkadaşlar selamlar benim sl 150 yi bu gün tamirciye götürdüm ön fren ve deprajda müşür olmadığını söyledi. hatta yeride yok çok ilginç falan dedi. daha motoru 2 hafta önce aldım ön fren ışığı bu yüzden yanmıyor dedi viteste boşta olmadıkca çalışmamasının sebebi budur dedi. gerçekten böylemi...
  5. E

kuba sl için ayna önerisi

aynadan kollarımı görüyorum geriyi görmek için eğilip bükülüyorum ayna önerisi alabilirmiyim. yeni başladığım için pek bi bilgisizim bu konuda yardım lütfen ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ---------- arkadaşlar yokmu bi fikri olan
  6. E

direksyondan gelen ilginç ses

Arkadaşlar yeni aldığım ve ilk aldığım motorda 1. viteste gaz verip motoru hoplatınca direksyondan tak diye bir ses geliyor normalmidir yoksa bir sorunumu vardır yardım ederseniz sevinirim
  7. E

motor eğitmeni arıyorum

arkadaşlar dün kullanmaya başladığım motor için eğitmen arıyorum. daha motoru yeni aldım ehliyetede nasipse haftaya yazılıcam. fakat biliyorsunuz eğitimsiz motor biraz tehlikeli bir alet bu yüzden eğitmen arıyorum. çankırıda ikamet ediyorum. uygun fiyatlı bir eğitmen bulursam ankarayada hafta...
  8. E

akü

arkadaşlar 2015 de bu foruma üye oldum ve o seneden beri motor isteğim bu gün son buldu!!!! sonunda bi motorum var artık kuba süper light 150 aldım bu gün. fakat aldığım kişi yaklaşık 6 aydır hiç kullanmadığından akü bitmiş durumda... nasıl bir akü alıcam ve nereden sipariş edicem yardım...
  9. E

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak!!

Geçen hafta 1 arkadaşımın kross motorunu kullandım ve çok hoşuma gitti. hayatımda ilk kez vitesli bir motor kullandım. Tabi biraz haliyle korkuyo insan:):) Ve gel gelelim bir motor almaya karar verdim!! Fakat bir choper almak istiyorum 95 kilo 1.75 boyunda bir adamım. Fakat kullanabilirmiyim...

Yeni mesajlar