motor eğitmeni arıyorum

arkadaşlar dün kullanmaya başladığım motor için eğitmen arıyorum. daha motoru yeni aldım ehliyetede nasipse haftaya yazılıcam. fakat biliyorsunuz eğitimsiz motor biraz tehlikeli bir alet bu yüzden eğitmen arıyorum. çankırıda ikamet ediyorum. uygun fiyatlı bir eğitmen bulursam ankarayada hafta sonları gidebilirim (uygun fiyat deme sebebim motoru yeni aldım, sigortası ehliyet derken baya arttı giderler :) ) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Önce ehliyetini al, alırken de orada eğitim veren hocaya tabiri caizse amele sümüğü gibi yapış, yakasından düşme, hiçbir dersini kaçırma, hatta her fırsatta bi tur daha be hocam diye çingen gibi ısrar et. Ordaki hocadan ne kaparsan faydanadır. Ehliyetini al cebine koy. Ondan sonra diğer düzeyler için hoca aramaya başla. Yoksa var ya bir çevirme olur o kendine güvenin ile beraber ğitim alma halin yerin dibine girer. Cezasıydı, bağlanmasıydı, çekicisiydi, yediemin otopark ücretiydi, ehliyeti olan birinin motoru parktan almasıydı falan derken inan burnundan gelir, tövbe edersin. Motordan soğursun. Kuralına ve sırasına göre hareket etmeni öneriyorum güzel kardeşim. Bişey kaybetmezsin.

Bu dediklerimi gerçekleştirinceye kadar ise int üzerinden bol bol motosiklet sürüş eğitimi üzerine olan makaleleri oku, videoları seyret. sitemizde de envai çeşidi mevcut. Ara bulursun. Bulamaz san sor yardımcı oluruz.

Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.... Esen kal.

Önce ehliyetini al, alırken de orada eğitim veren hocaya tabiri caizse amele sümüğü gibi yapış, yakasından düşme, hiçbir dersini kaçırma, hatta her fırsatta bi tur daha be hocam diye çingen gibi ısrar et. Ordaki hocadan ne kaparsan faydanadır. Ehliyetini al cebine koy. Ondan sonra diğer düzeyler için hoca aramaya başla. Yoksa var ya bir çevirme olur o kendine güvenin ile beraber ğitim alma halin yerin dibine girer. Cezasıydı, bağlanmasıydı, çekicisiydi, yediemin otopark ücretiydi, ehliyeti olan birinin motoru parktan almasıydı falan derken inan burnundan gelir, tövbe edersin. Motordan soğursun. Kuralına ve sırasına göre hareket etmeni öneriyorum güzel kardeşim. Bişey kaybetmezsin.

Bu dediklerimi gerçekleştirinceye kadar ise int üzerinden bol bol motosiklet sürüş eğitimi üzerine olan makaleleri oku, videoları seyret. sitemizde de envai çeşidi mevcut. Ara bulursun. Bulamaz san sor yardımcı oluruz.

Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.... Esen kal.

sağol kardeşim zaten dün ve bu gün mahalledeki sokaklarda gezdim. mahallem tenha baya trafiğe falan çıkmadım tabiki. ehliyet kursunada dediğim gibi haftaya yazılıcam. araba ehliyeti olduğu için sadece direksyon eğitimi alıcam. ama yinede bi isim tel falan öğrenirsem en azından şimdiden bütce ayarlaması yapmaya çalışıcam. sonuçta fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok. 2 haftadır altın elbiseli adamın tüm videolar başta olmak üzere youtube da izlemediğim video kalmadı sanırım :D

Doğru yoldasın kardeşim, sadece AEA a bakma sürekli araştır. Farklı kaynaklarıda incele. Eğitim için ise sana tavsiyem kişiler ile değil kurumsal olan firmalar ile muhatap ol. Honda, Yamaha, GİS akademi gibi.

Diyelim hadi gel ben sana eğitim vericem....

Nerede, nasıl, hangi motor ile, hangi pistte... öyle çekirge, sansei konusu değil ki bu konu, paranı alırlar babayı verirler mazallah...

Anlamışsındır umarım beni.

Youtube : Kolaçan-Mevlüt Sağlam ile iletişime geç . Ankara'dadır kendisi. Eğitim veriyor. Bana numaranı özelden at. Numaranı ona vereyim seni arasın. Şu an İstanbul'da fuar için 2 güne döner Ankara'ya.

peki bu eğitmenlerin veya okulların fiyat aralıkları nelerdir bir bilgisi olan varmı ?

Eşim sıfır bilgi ile motosiklete başlayacak. İzmir Urla civarı kadın sürücü için tavsiye edeceğiniz eğitmen var mı?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
İstanbul'da Yamaha Riding Academy sürüş eğitimleri Mayıs'ta başlıyormuş. İstanbul'da kalacak bir yakını olan için tercih edilebilir. Bu mümkün değilse, sürücü kursu hocasını yeterli görüyorsanız ücretli özel ders almak imkanınız her zaman mevcut. Yada özel ders için etrafta araştırma yapmanız gerekiyor. Yalnız sürüş okullarına kayıt yaptırabilmek için önce ehliyet almanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar