Arama sonuçlarınız

1. Freye

Virajda Patladım

Evet beyler en sonunda bunu da başardım bakışı kaybedince hoooop güm. bırakıyorum bu işi sıktı artık istanbul da motor kullanmak bela aramak gibi bi şey.aramızda yeni başlayacaklar varsa onlara tavsiyem istanbul gibi bi yere başlamayın. Kendinize iyi bakın.
  2. Freye

Benzin yerine Gaz koysak ?

selam arkadaşlar öncelikle böyle bi şey yapmayı düşünmüyorum sadece aklıma geldi düşünce de biraz mantıklı geldi ondan soruyorum. :) Bildiğimiz gibi bazıları motora LPG takıyor biz tüp takmadan sadece bezin deposunu hortumları falan iyice temizleyip içine gaz koysak ne olur ki :) sonuçta tüp...
  3. Freye

Protein Tozu hakkında :)

Selam arkadaşlar aranızda protein tozu kullanan var mı ? Tadı nasıl, etkisini ne kadar sürede göre bilirim acaba ? :) bir de 150-200 arası önereceğiniz protein tozu var mı _ :)
  4. Freye

Sigorta Fiyatlarının Düzelmesi İçin İmza Kampanyası

Selam arkadaşlar belki bir faydası dokunur şu fiyatlara falan imzalayalım lütfen. :) https://www.change.org/p/zorunlu-trafik-sigortas%C4%B1-fiyatlar%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCr%C3%BCls%C3%BCn-naci-agbal-ba-yildirim?source_location=petitions_share_skip
  5. Freye

Yardım Edin Ağrı Kesici Hakkında

Beyler Çok pis dişim ağrıyor dişim ağrıyınca başım da ağrıyor bu ikisi ağrıyınca ben pert oluyorum. Anlatamam neler çektiğimi 2-3 tane peş peşe ağrı kesici içiyorum anca biraz faydası oluyor. Bu ağrı kesiciler 225 mg eski ağrı kesicim 100 mg idi ama eski olan sanki daha iyi kesiyordu ağrıyı...
  6. Freye

Nereye Gidiyor Bu Fiyatlar

Öncelikle herkese selam 2014 ile 2015 kıyasladım ve gördüm ki Motor fiyatları uçtu sigorta fiyatları gene aynı şekilde aldı başını gitti Peki hepsini kabul ediyorum ama şunu aklım almıyor bu fiyatları şişiren acaba düşünüyor mu fiyatlar böyle oldu ama ülkenin yüzde kaçı bu paraları vere bilir...
  7. Freye

Bu ülkede herkes eşit değil mi ?

Arkadaşlar acıyorum kendime,bizlere bu ülkede hani herkes eşit değilmiydi ? Kanun? Hak? Hukuk ? Adalet? O polisler sadece görevini yaptı eğer yapmasaydı o araba birisine çarpıp yaralamalı veya ölümlü kazaya karışsa idi acba haberlerde başlık ne olurdu Merak konusu buyurun...
  8. Freye

Biz Neymişiz Buyurun İçeri (Sadece Erkekler )

Lan biz neymişiz sebepsizce kendimle gurur duydum :queen::flower:::haapppy: Sizde kendinizle gurur duyun. Buyurun izleyin :queen: :cherry:
  9. Freye

Dikkat Şerefsiz Çıkabilir

Arkadaşlar samandırada daha 5 dikaka önce kaza oldu dönüş yapan araca motosiklet çarpmış. Adam yanımdan geçti gitti 2 dakika sonra güm diye ses geldi. bende dedim aha kaza oldu hemen oraya bastım citroen nemo olan araç zank diye yola girmiş fazer 600'lü kardeşimizde duramamış ben gittiğimde...
  10. Freye

Bence İzlemelisiniz Faydalı Bir Video

Evet arkadaşlar ben bu videoyu çok yaralı bulduğum için paylaştım daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum paylaşıldıysada kusura bakmayın :)
  11. Freye

Motosikletlerin Çalınmaması İçin (2)

Merhaba arkadaşlar burada şimdiye kadar motorumuza sahip çıkma konusunda yaptığım araştırmalar sonucu bulduklarımı paylaşacağım. Artı olarak fikirleri olan arkadaşlarda yorumlara yazarlar ise konu çok daha iyi hale gele bilir ve en azından hırsızları biraz daha zorlaya biliriz. tabi çalacak olan...
  12. Freye

600cc İle Başlanırsa Ne mi Olur Buyrun içeri

merhaba arkadaşlar konuyu açmayacaktım ama başakalarıda 600cc ile başlamasın diye açtım. Konusunu açmıştım hatırlarsınız. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141884-sevdiklerimizi-600cc-den-kurtarmak-3.html aldık bir tane 600f böyle az çok benim bildiklerimi öğretiyorum falan ne...
  13. Freye

Belkide Artık Motosikleti Bırakmanın Zamanı Geldi

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ve çoğumuz görmezden geliyoruz motosiklet tehlikeli her gün diğer araçlar bizi maymun gibi oynatıyor. yamaha R1 yeni kasasını çıkarttı fiyata bak. Durduk yere zam yapıyorlar diğer modellerede sanki yeni kasası çıkmış gibi. Seçenek diye bir şey kalmadı zaten ucuz...
  14. Freye

Sevdiklerimizi 600cc den Kurtarmak

Arkadaşlar yardım edin çok sevdiğim en yakın arkadaşım motora başlamak istiyor başlangıç için gitmiş bir tane 600f bulmuş adam başlangıç için resmen alacak motoru ne yaptıysam vaz geçmedi gel motora bakalım sen tamam dersen alacam olmadı başka alırız diyor ama illa alacak. Dedim al benim motoru...
  15. Freye

Murat Çimen. Buyrun İçeri

Merhaba arkadaşlar belki aramızdan bu Adamı bilen vardır motosiklet ile giderken bize yapılanları kamerasıyla çekip youtubeye atıyor bence videoları çok güzel sizede tavsiye ederim. İzleyince araç sürücülerine küfür etmemek elde değil. :) https://www.youtube.com/user/droltube
  16. Freye

YOLDA GİDERKEN ÜZERİNİZE SİGARA ATILIRSA

Merhaba arkadaşlar, bugün fırsat buldum atladım motora gidiyorum istanbul madenlere geldim belki çoğunuz bilir bir alt geçit var üsten minibüsler falan geçiyor bende alttan gidyorum bir baktım kuçağımda sigara yanıyor dedim noluyoruz biraz hızlıydım hemen sigarayı attım yavaşladım kafayı...
  17. Freye

Madem km'yi Geri saracaksın mantıklı sar :)

buyrun arkadaşlar motor 2008 model cbf bence bu motor en az 200.000 km çünkü ne koltuk kalmış ne boya sinyallerdende belli oluyor hadi hepsini geçtim motorun km orjınal dört dörtlük motorun deposu içe göçmüş kazalı bildiğimiz sprey boya ile boyanmış fiyat neredeyse 3.000 tl :)...
  18. Freye

CBR 250R'den 600cc'ye geçiş

Merhaba arkadaşlar şuan motorum yeni kasa honda cbr 250R neredeyse 10.000 km tecrübem var 600cc istiyorum ama biliyorum tecrüben neredeyse yok denecek kadar az o yüzden sizden 600cc tavsiyesi istiyorum. kış geldiği için motosikletlerde ucuzladı o yüzden şimdi almak bence mantıklı istediğim motor...
  19. Freye

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Başlık aynı çevirmelerde polise söylediğim yalan :)
  20. Freye

Motosiklet Tulumu

Merhaba arkadaşlar, kendime motosiklet için mont ve pantolon alacaktım çünkü kazada kendimden bir parça bırakmak istemiyorum yere ama pantolon ve mont bana pek sağlam gibi gelmedi açıkçası ve kendime tulum almaya karar verdim günde 16-25 km sürüyorum motosikleti aklımdaki tulum bu.Çok hoşuma...

Yeni mesajlar