Bu ülkede herkes eşit değil mi ?

Bu ülkede , hak , hukuk ve adalet (büyük oranda) sırtınızı kime dayadığınıza veyahut arkanızda kimler olduğu ile alakalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siyaset tartışması and aktrolller is coming

herkes eşit mi aman biyerimle gülerim ben buna

imtiyazlı kesim her dönemde farklılık gösterdi bunlar da bu döneminkiler

konu uzarsa çirkinleşebilir yalnız dikkat :wiinkk:

Yalnız konuyu bu sefer siyasete bağlamayın lütfen.

Değil. Zaten işini doğru düzgün yapan polisler bunlar gibiler yüzünde çekiyor. Zaten sayıları az.

Hak, hukuk, adalet kavramlarının karşısında "para ve imtiyaz" yazar bizim memleketteki sözlüklerde.

Sahte müslümandan ne beklenir adamlar dini kullanarak cok guzel bi yasam suruyor meyhaneden cıkmayan ayyaş bile bunlardan daha müslümandır birde başına türban takmis utanmaz

Hayır mevzu bir siyasinin dıdısının dıdısı etrafında dönüyo ama konuyu siyasete bağlamayalım. Aga kafan mı güzel.

Kezbana güç verirsen olacağı budur - bir de çirkin çemkirir bunlar. Elinin tersiyle olmadı levye ile gireceksin -1 olacak dünya - huzur ve mutluluk.

Hayır mevzu bir siyasinin dıdısının dıdısı etrafında dönüyo ama konuyu siyasete bağlamayalım. Aga kafan mı güzel.
Şu anlamda dedim hocam 2-3 gün önce siyaset ile ilgili bir konu açılmıştı millet bir birine sövmeye küfür etmeye başladı saygı çerçevesi içinde bağlayın :)

bir kere eşit olsa idi özel sektör ile kamu çalışanları için ayrı asgari ücret belirlenmezdi

Siyaset İle Alakalı Konu Açıyorsun,Siyasete Bağlamayın Diyorsun.KOMİK!

Adalet bir kadın ismidir bu ülkede. Eşitlik mi, bir bakarım kişi başı milli gelirin kişi başına dağılımına, eşite yakınsa ona göre karar veririm. 10 bin $ civarı kişi başına düşen gelir dendiğinge kendimizi bir ilerlemiş hissediyoruz ya, hikaye, aha bunlar o kadar çok yiyor ki sana bana birşey kalmıyor. Eşitlik miş, ayakkabısına kum doldursun eşit olduğumuzu düşünenler...

Belirttim neden öyle yazdığımı hocam :)

Dostum istediğin kadar belirt. Gideceği yer orası olacak eninde sonunda :) Direk bununla ilgili çünkü.

Bir laf vardır. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş bir tarafını koparmış diye. Bu haber de o hesap.Ama bu kadının suçu değil bu. Bu kapasitedeki insanları tepemize çıkaranların, onlara oy verenlerin suçu. Bir kaç görgüsüzün kaprisi için hayatların ve ailelerin karartılabildiği bir ülke burası. O yüzden şaşırmadım habere. Midem bulanıyor sadece bu haberleri gördükçe...

Ve hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Ne bunlara ne de bunlara oy verenlere...

Son düzenleme:
Ataları:Adalet incilmesin varsın ben incileyim.
Torunları:Adalet ne ki? Ben incilmeyeyim yeter.
Gün odur ki bas parayı istediğin olsun.Bu arada bizim gibi garibanlar ne halt edecek bu ülkede :silent: Polis olsan görevini yaptın diye atarlar. Asker olsan vurdun diye kovarlar.Memur olsan yapmadın der atarlar.Doktor olsan bakmadın der döverler.

İş nereden nereye geldi.Neyse ben biraz uyuyayım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar