Arama sonuçlarınız

1. Ömer Güllü

Üniversite tercihimde yardım edin..

Evet abilerim üniversite tercih dönemi başladı ve ben metalurji ve malzeme mühendisliği yazmayı düşünüyorum eskişehir(zor),kocaeli(ikinciöğretim),sakarya(kesin).Bu bölüm ve sakarya,kocaeli hakkında bilgisi olanlar beni bilgilendirirse mutlu olurum..
  2. Ömer Güllü

Motoru Parketme Kompleksi

Motorumu gittiğim yerlerde özellikle cadde ve mahallelerde park edince içim bir türlü rahat etmiyor,sanki birisi çekmeye çalışıcak ya da çarpıp düşürücek,(1 ay içinde 2 kez başıma geldi evimin önünde 5 dakika yukarıya çıktım araba geri çıkarken çarpıp düşürdü) sizin düşünceleriniz nedir, ne...
  3. Ömer Güllü

Trafik Cezası Hakkında

Arkadaşlar geçen gün evden yakın bir mesafeye gittiğim için kaskımı takmadım arka çantada duruyordu kask ve caddede ilerlerken yunus polisler ve şahin polisler bekliyordu ,devam ederken bana kısa siren çaldı tek seferlik dat şeklinde olandan bende üstüme alınmamış gibi yavaşca devam ettim ve...
  4. Ömer Güllü

Scooterım benzin kaçırıyor

Arkadaşlar bende kuba hasat var honda spacy'nin aynısı her bakımdan(spacysi olanlar yardımcı olur diye belirtiyorum),ve scooterımdan yan ayaklığın olduğu yerde vida gibi bir şey var onun içinden mi üstünden mi anlamadım ama sürekli benzin damlatıyor hatta dün 2 litrelik benzin alıp az gezmeme...
  5. Ömer Güllü

Mondial Xtreme Max Hakkında

Abilerim bu yaz inşallah bir motorsiklet sahibi olucam ve tercihim cruıser'dı regal raptor,hysoung,lifan..Fakat son zamanlarda xtreme max fazla dikkatimi çekmeye başladı.Fiyatının ucuzluğu ve genel olarak kullanıcıların şikayeti olmaması sebebiyle birde motor yakışıklı olunca bayaa ilgim...
  6. Ömer Güllü

Regal Raptor Daytona Cruıser alınır mı?

Arkadaşlar 250 cc cruıserlar arasında Regal Raptor Daytona alınır mı? Şekil olarak güzel olması ayrı,bu motoru kullanıp deneyen tecrübe eden arkadaşların fikirlerini paylaşmasını rica ederim. [/url][/IMG][/url][/IMG] Bunlarda fotoğrafları.
  7. Ömer Güllü

Aranıza Katıldıım!!

Merhabalar saygılı abilerim,ablalarım;sevgili kardeşlerim uzun süredir ziyaret halinde bulunduğum bu güzel siteye sonunda üşengeçliğimi yenip üye olabildim.Birde motorum olmadığı için çekingenlik yaşadım belkide,ama uzun süredir ailemi ikna etme yöntemlerim cevap vermeye başladı ve ehliyet...

Yeni mesajlar