Arama sonuçlarınız

1. atillatopal9

Kaş - kalkan - fethiye turu mini video

Video birleştirme bilgisizliğim ile evde yasaklarda can sıkıntısı böyle bir şey çıkardım. Umarım beğenirsiniz :)
  2. atillatopal9

Motosiklet kasko değer liste fiyatları

Herkese Merhabalar, hemen hemen herkesin bir motosikleti var, ocak ayından bu zamana motosikletlerimiz ekonomik kriz ve enflasyon değerlerine göre yaklaşık olarak iki kat artarak artık lüks haline geldi. Şimdi sizlere motosikletin modeline ve cinsine göre, olası bir pert durumunda kaskodan...
  3. atillatopal9

BMW R1200 GS ADV - 2018 - Mavi Beyaz ( Çalındı )

Arkadaşlar Merhaba, Çok yakın arkadaşımın motoru bugün ( 02.10.2020 ) Gece 03:00 - 06:00 Arası Çalındı. Ekiplere bilgi verildi Ancak bölgede kamera olmadığı için ne tarafa gittiğini henüz öğrenemedik. Sizlerden Rica görür veya Duyarsanız, Bizler ile iletişime geçerseniz çok mutlu oluruz Yer...
  4. atillatopal9

Hgs bakiyelerinde mevcut sorunlar

Hergün işe ücretli yoldan gidip geliyordum. aracımda hgs var ve ortak gişeyi değil her zaman hgs gişesini kullanıyorum. kartıma tanımlı olduğu için sürekli bakiye düşüyordu, kontrol etmemiştim. geçenlerde birisi başlık açtığında sorun olduğunu gördüm. hergün işe gittiğim için aralardan bazı...
  5. atillatopal9

Bebişlerimizi Dalinle Yıkamalıyız!

Selamlar :) Başlık dikkatinizi çekmiştir illa ki, Bugün bebişe güzel bir bakım yaptım. Salı günü yetkili serviste marş motoru kömürü tazelendikten sonra birde 2 lt motul radyatör suyu koyduk. küçük elektrik işlerini de yaptıktan sonra Bugünde motora genel bir bakım yaptım. bu bakımlarda, yağ...
  6. atillatopal9

Dolu Dolu Türkiyenin incisi Izmir Gezisi

Selamlar :) 1 Temmuz Çarşamba sabahı 07:00 sularında evden motoruma atlayıp çıktım. istanbul sancaktepe'den eskihisar feribot iskeletine gittim. Oradan feribot ile yalovaya geçtikten sonra, buradan eski izmir yolu ile birlikte izmire vardım. varıs 14:00 biraz uzun sürdü tabi ki ancak yaklaşık 50...
  7. atillatopal9

izmir gezi rotası oluşturma hk.

Merhabalar, Motorum ile kısmet olursa 1 Temmuzda 5 geceliğine izmir konak'a gidiyorum. rezervasyonumu ve yıllık izinlerimi hazırladım. rotayı çizdim, ancak izmirde oturan ve bu bölgeye hakim olan kardeşlerimin ve abilerimin tavsiyelerine de kulak vermek istedim. İstanbul sancaktepeden eskihisar...
  8. atillatopal9

istanbul çıkışlı salda-kalkan-kaş-ölüdeniz gezisi - fotoğraflar güncellendi

Merhabalar öncelikle diğer konuyu düzenleyemediğim için bu konuyu açmak zorunda kaldım. diğeri silinebilir. ortalama 5 lt yakıt yaktım arkadaşlar (100km de ) Yeni almış olduğum motorum ile tur yapmak için can atıyordum, o gün geldi ve bitti bile. 2 hafta önce istanbula geldim ancak...
  9. atillatopal9

istanbul çıkışlı -salda-antalya-mugla gezisi ( 2500km )

Merhabalar Yeni almış olduğum motorum ile tur yapmak için can atıyordum, o gün geldi ve bitti bile. 2 hafta önce istanbula geldim ancak fotoğrafları paylaşamaya anca zaman bulabiliyorum. buyrun birlikte fotoğraflar ile gezelim :) motosiklet.net in kahvaltı organizyonunu duyduktan sonra bende...
  10. atillatopal9

Balıkesir Turu planlaması ( Destek )

Merhabalar Arkadaşlar, 29.09.2019 tarihinde istanbul/sancaktepeden yola çıkıp Balıkesire gideceğim. Daha önce balıkesire gitmediğim için tamamen internetten araştırmalarım ile bilgi topladım. şimdi sizinle bu bilgileri paylaşacağım Ve eklemem gereken,çıkarmam gerekenleri bana belirtmenizi rica...
  11. atillatopal9

Kendime Yeni Bir Dost Aldım - Suziki DL650 VStrom

Merhabalar, eskiden çok daha fazla aktiftim. aynı dönemde forum kullanıcıları belki beni hatırlar. bir çok cahilliklerime şahit olmuştunuz :) örneğin YZF R125 i gidip antepten istanbula getirmem. ( hayatımda yaptığım en saçma şeydi, ama anı olarak kaldı :) ) 2014 De ilk Motorumu almıştım...
  12. atillatopal9

Mondial Rx3i evo hakkında bilmeniz gerekenler

Selamlar Arkadaşlar, Aslında ben bu motorun tanıtımını video ile çektim. fakat o kadar çok kötülemişim ki insanlar motordan soğuyabilir diye yüklemedim :) Forumda ki kullanıcınların bu motoru almayı planlıyorsa lütfen söylediklerime kulak versin, düşünerek alsın. Motorun teknik özelliklerinden...
  13. atillatopal9

1017 TL sigorta fiyatı mı olur ?

Arkadaşlar, bu 5.aldığım motor. 94 doğumluyum, 3 yıldır ehliyetim var. hiç kaza kaydım tutanağım vs. olmadı. bugün sigorta fiyatı 1017 TL nasıl çıkıyor? ilk sigortam 290-320-330-435 fiyatları vardı. şimdi 1017 TL nasıl oluyor. benim bu fiyata sigorta yaptırmam imkansız. o fiyata sigorta hiç...
  14. atillatopal9

Bu Akşam 8 Eylül Salı 20:30 Bağdat Caddesinde toplanıyoruz - Şehitlerimiz için

Şehitlerimiz için bir kez daha sürüyoruz. Motosiklet, Otomobil ile katılım yapabilirsiniz. DİKKAT YOĞUN ISTEK ÜZERINE KALKIŞ SAATİMİZİ 45 dk İLERİYE ALIYORUZ. VE KÖPRÜNÜN YOĞUNLUĞU BİZİM GEÇİŞİMİZE UYGUN OLUYOR. ANADOLU YAKASI Saat 20:30'da Suadiye oteli önünde buluşup 21,15'da hareket...
  15. atillatopal9

2 motor - 3500 km karadeniz turu - cezalar ve ötesi

selamlar, daha önce konu açmıştım fakat resim sitesi ülkemizde yasaklanmış benden başka fotoğrafları kimse göremiyordu :) bugün çabalayıp tekrardan başka siteye upload edip resimleri zenginleştirdim. fotoğrafların hiç birinde oynama yoktur. bazıları telefondan,bazıları fotoğraf makinesindne...
  16. atillatopal9

3300 km- karadeniz turu ve maceraları

Merhabalar, istanbul-bolu-bartın-cide-sinop-samsun-ordu-giresun*trabzon-rize-maçka-gümüşhane-sivas-tokat-amasya-istanbul yolumuz 3290 km ile bitmiştir. yorulduk, anlatılacak bir çok anı var. samsun yolunda 112 ile radara yakalandık 189 +189 TL Samsun şehir merkezinde tersten gelmediğimiz için...
  17. atillatopal9

hayaller gerçek oluyor - kardeniz turun fikirleri

arkadaşlar teeeeee kışın demiştim 4-5 arkadaş yapıcaz birşeyler diye. o gün geldiii ve çattı. en büyük hayalimdi. lakin satış yedik ve kaldık 2 kişi :) 2 motor istanbuldan çıkacağız. hedef rota karadeniz.. 2 motor 2 kişi. 2 cbr 250 R planda, otel pansiyon gibi yerlerde kalmak yok. derelerde...
  18. atillatopal9

2 motor 3 kişi saros körfezi turu ( 2 gece 3 gün )

Merhabalar. 16.07.2015 tarihinde sabah 8 de kız arkadaşımı aldıktan sonra birlikte kahvaltı yaptık ve forum üyesi olan beyaz_kurt ( recep )'in gelmesini bekledik. kendisi kocaeliden geldiği için biraz bekledik. sabah 09:30 civarı yola çıktık. stabil olarak 100-120-130 u geçmeyeceğimizi...
  19. atillatopal9

Karayolları trafik güvenliği hakkında kısa film

Merhabalar. bugün ruhsat çıkarmaya gittiğimde gördüm. arkadaşlar, katılmamız için ve motorsikletin trafikte önemini duyurmak için bence önemli bir başlık. bu konularda yetenekli olan arkadaşlarımızdan birşeyler bekliyorum. bende elimden geleni yapıp video hazırlayacağım. aşağıda ki yazılar...
  20. atillatopal9

Bayram tatili için gezi ve kamp düşüncesi ve tavsiyeleriniz

Merhabalar Arkadaşlar. ilk başta otel düşündüm. lakin fiyatları görünce vazcaydım. bayram diye x4 fiyat olmuş malesef :) bende kız arkadaşım ile birlikte çadır kurup kamp yapmaya karar verdim. onun benle birlikte motorda uzun yol yapmaya hevesi çok. şuanda aldığım motorda ikimizide yormaz diye...

Yeni mesajlar