2 motor - 3500 km karadeniz turu - cezalar ve ötesi

selamlar,
daha önce konu açmıştım fakat resim sitesi ülkemizde yasaklanmış benden başka fotoğrafları kimse göremiyordu :)
bugün çabalayıp tekrardan başka siteye upload edip resimleri zenginleştirdim.
fotoğrafların hiç birinde oynama yoktur. bazıları telefondan,bazıları fotoğraf makinesindne çıktığı gibidir.

Toplam KM ; 2290 KM
toplam şahsi yakıt; 500 TL

BUDA CEZALAR.
(Kişisel bilgiler yer aldığından konu sahibinin isteği üzerine resimler kaldırılmıştır)
Moderator Notu : Hatasız kul olmaz :p

hadi başlayalım.
macera istanbul/sancaktepeden, bebeklikten beri büyüdüğüm, ve bana 17 yaşıma kadar senden bir b*k olmaz diyen arkadaşımla çıktım yola :)
eskiden çok anlaştığımız söylenemez. hem bakkalları vardı ve çok kazıktı :) :)

gece saat 12:00da yola çıktık. ( 1 de olabilir :) )
11889414_1674122882802370_9139928883170162246_n.jpg

boluda donduk. bir çorba içelim dedik.

o kadar soğukki ramazan soğuktan yastığı kafasına bantladı

bartına varmadan hemen önce. aşırı yoğun sis var

sabah 6 civarı bartın merkezdeydik. biraz dolaştıktan sonra; meşhur inkumu plajına gittik ve çadırımızı kumsalın hemen üstüne kurduk.
sonra belediye geldi, zabıt amcalar yani. ellerinde jop bizi uyandırıp azarlayıp şutladılar. ilerde kamp alanı buldum 20 tl istedi 2 motora. çok ucuz geldi, ve pazarlık yaptım. biz öğlen çıkacaz zaten deyince 15 tl dedi. abi öğlen çıkacağız yahu diye ısrar ede ede 10 tl abi başkada olmaz dedi ve ben ısrarla burda duş alacağız felan deyince 5 tl ye kadar düştük :):) 2 motor otopark+çadır yeri toplam 5 TL şaka gibi :)
burası bartın merkez- şehitlerimize saygı gösteriyoruz, bu vatanı kimse bölemez.
11218630_1674187689462556_4417726843394670640_n.jpg

buradaydı çadırımız;
11846696_1674193622795296_3763721973575010043_n.jpg

sonra taşıdık ormana aldık.
öğlen 2-3 gibi çıkıp amasraya yol almıştık.

sineksiz olur mu ?
11892248_1674356179445707_5140482589300733911_n.jpg

amasradan fotoğraflar;

geçerken kastamonuda sarımsak festivali varmış. her yerde sarımsak resimleri, sarımsak satmaları ve aileler lunapark vb :)

burası sinop/gerze,
çorba içmeye yer bulamadık. çadır kuracak bir yerde bulamadık. adam gibi yer yoktu. ağaç altı bulduk fakat orda çiftler değişik şeyler peşindeydi. bizde meyhanenin tam karşısına çadır kurduk. sabaha kadar canlı müzik vardı miss gibi :)

samsuna doğru giderken yol çok güzel ve boştu.

görelem

güzel köyüm, fındık dalı;

köye giderizde kuzenlerle denize girmez miyiz?

peki fındık toplamaz mıyız? amcamlarla selfiii

burası köyden nereye çıktığı bilinmeyen bir merdiven. yukarıda cinlerin olduğu söylendiği çok olur. bu sebeple benim gibi cesareti olmayanlar çıkamıyor. köyde yukarı çıkmış insan sayısı çok az. çıkanlarda psikolojik bir bozulma olduğu söyleniyor. hemen merdivenin diğer tarafında çeşme var. köyde yerleşim sayısı az olduğundan buralarda çok olduğu söylenir. dedemin anlattıklarını duyunca ben 11 sene köye gitmemiştim. 2 sene önce gaza gelip tekrar gitmeye başladım. hafif şehirleştiği için eskisi gibi yok deniyor. birde merdivenlerin yukarısında rumlardan kalma büyük hazineler olduğu söyleniyor. lakin,cinlerin sakladığını varsaymazsak :)

tirebolu geceleri;

tirebolu kalesi

uzungöl;

rize,
valla anlatılarak bitirlemeyecek bir memleket. keşke aydere çıkma fırsatımız olsaydı. sevdiğim bir ablamın düğünü için ardeşene kadar gittik.

sümela manastırı;

şelaleye ve akan suya tül görüntüsü vermeyi çok seviyorum.

sivas;

sivasın yollarına çıkayım dağlarına...

buda zengin bizi dışlayan ( bizde karadeniz turu yaptık deyince, bunlarla mı diye gözü dönüp şaşıran yarım tirilyonluk 5 tane motor süren bmwci abiler :) )

5 gündür duşa girmemezlik yapmadım kendimi bildim bileli. bunun mutluğunu bu şekilde çektim :)

sivasın tarlaları;

sivasta meşhur birşey varmış. yenileri hep arılar sokarmış. ama bir garipimsi oldu, beni EŞŞEK ARISI SOKTU. neden ben? canım nasıl yandı bilseniz,kolum 3 gün şiş durdu :(

gene sivasta attan inip eşşeğe bindik :)

birde kırolarla çay :)

tokat
şanlı türk bayrağımızın sallandığı her memleketi seviyorum.

ballıca mağarası;

ve gezimizin son durağı.
şehzadeler şehri amasya!

çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz için

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tura bayıldım inş bende ustalaşınca çıkacağım :)

Ne gezi olmuş ama, valla helal olsun, hiç sıkılmadan başından sonuna dek zevk alarak izledim, daha nice güzel geziler dileğiyle eskişehirden selamlar saygılar. . . .

çok güzel olmuş valla motorun hakkını veriyorsunuz biz anca ev-iş-okul. beyaz motorun üstündeki irc lastik mi? o lastiklerle o kadar yol yapılıyor mu yahu?

Atilla harika olmuş. Gece yola çıkılması ayrıca heyecanlandırdı. İki Aydın plaka ama iki İstanbullu :)

Çok teşekkürler arkadaşlar.
gece yolculuğu bir başka. soğuk olmasa zevkli :) otobanlarda öyle tabi, normalde gündüz daha iyi :)
irc lastiğin sıkıntısı bize şöyle oldu, benim yattığım kadar o yatamadı. ayrıca orduda yağmura yakalandık,ben birajlara 130 ile girebiliyorken o 90 la korkarak giriyordu :)
motorların hakkını vermeye çalışıyoruz,kafamda değiştirmek var sanırım ama maddiyat buna engel :)
Umarım bir gün sizede nasip olur arkadaşlar.

ben çok hayal ettim, kışın bunun planını kurdum. 5 kişyidik 3 kişi saatı 2 kaldık. ama genede yaptık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------

bu arada km yi yanlış yazmışım arkadaşlar. 3290 km olacak.

harika bir tur olmuş, resimlerde güzel. emeğinize sağlık...tekeriniz düz bassın...

Elinize sağlık, çok güzel keyifli bir gezi olmuş arkadaşlar. Fotoğraflarda birbirinden güzel. Yalnız kabul ederseniz ufak bir ağabey tavsiyesi vereyim. Bu tarz internet ortamlarında yukarıda koyduğunuz ceza makbuzlarındaki gibi Ad, Soyad, T.C. kimlik vs. gibi detaylı bilgileri resim programlarında flu yaparak koymanızda fayda var, dünyanın binbir türlü hali var. Allah muhafaza.

çok teşekkür ederim.
bilgiler konusunda bilinçsizliğime gelmiş hocam. lakin konuyu düzenleyemiyorum, yetkim yok sanırım mod ile iletişime geçip cezaları kaldıracağım.
çok teşekkür ederim.

Ilk olarak gordugumde aha benim 4riders ceketten birinde daha varmis hayret dedim :)
Cok guzel gezi olmus. Bizde yakinlarda 4 yada 5 motor gidecegiz fakat herkes sen bu motorla gitme diyorlar. Ne gibi zorluklar yasadiniz ne kadar aralikla mola verdiniz?

cezaları nasıl yediniz gormedınız mı hız sınır tabelasını, bide rota nasıldı map uzerınden paylaşır mısın çok eglenceli olmuş gibi :)

zorluk olarak, gece çorba bulma konusunda yaşadık. aynı zamanda öğlen yemek yiyecek güzel yer aradık.
birde geceleri buraya çadır kursak acaba, köpek gelir mi yada rahatsız olur muyuz gibi çok soru işaretleri vardı kafamızda :)
onun dışında motorlardan gelen hiçbir sorun yaşamadık. maşallahları var,japondan şaşmamak lazım :)

radarı görmedik, görmedik çünkü çevirmeli radar yedik. evrak kontrol sandık meğersem 4 kamerada çıkmışız :)
ilk cezayı yedikten sonra 5km de bir radar vardı onlarda dikkat ettik :)

rota şu aşağı dak igibi arkadaşlar. biraz karışık oldu ama gittiğimiz yerler buralar :)

Güzel gezi olmuş.Geçen sene bende aynı yerde radara yakalanmıştım.:)

MCV

Çok güzel bir gezi yapmışsınız.Resimlerde kayda değer doğrusu.
Radar cezaları biraz can sıkar ama bu geziye değer.
Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar