Arama sonuçlarınız

1. alpknkc

Mt-25 motor arıza lambası. Hata kodu:30 Yardım.

merhaba arkadaslar motorum 4800 km de yakında 5000 bakımına gidicem. Bu sabah ilk defa bişeyler karşılaştım. kontağı açtım motor arıza lambası yanıyodu ve km'nin yazdığı yerde 30 yazıyodu. marşa bastım marş var fakat motor çalışmadı. 3 4 defa denedim çalışmadı. sonra kontağı kapattım...
  2. alpknkc

Mt-25 yap önerisi

3.500 km oldu. ufak bi ses gelme sonucu perşembe günü kardeşler yamaha ya götürücem gitmişken ara yağ değişimi yaptırıcam bide. motoru 2. el aldım 1900 de 950 km bakımı yapılmıs bi yağ değişse iyi olucak çünkü vites geçişleri falan takur tukur pek memnun değilim. servis illa yamalube koyuyomuş...
  3. alpknkc

Sifir motorda hasar kaydi

bugun bi tanidik vasitasiyla motor aldim ikinci el Mt25. trafige cikali henuz 27 gun olmus motorun. az once can sıkıntısı hasar kaydina bakim mesaj atipda. plakada tam 5 adet kaza cikti. yalniz isin trajikomik tarafi kazalarin ilki 2009 da olmak uzere 2010 da 2011 de falan. benim tahminim daha...
  4. alpknkc

Mt-25 nasil bilirsiniz ?

4.motorum olucak 5000 scooter 10 bin km de vitesli tecrubem var. botumdan pantalonuma ekipmanlar eksiksiz. R25 dusunuyodum fakat naked sevdigim icin mt25 de karar kildim. alicagim motor 1000 km de 13bucuga alicam tanidiktan kazasiz ciziksiz. alir almaz on arka rosso2 taktircam. baska ne gibi...
  5. alpknkc

Sizce Ninja 250?

2012 model 8bin kmde tiger egzozlu ciziksiz bi ninja250r buldum haftaya aliyorum insallah anlastik alir almaz on arka rosso2 leride takicam sizce ninja almak mantikli mi ? r25 demeyin piyasasi ucmus gonlum isterdi onu almayi ama malesef rosso2 masrafida isin icine girince asiyo butce mi cbr da...
  6. alpknkc

R25 yeni rengiyle sürpriz yapti (Matte Grey)

Yamaha sitesinde de renkler guncellenmis Mavi renk biraz makyajlanmis, kirmizi fuarda gordugumuz gibi siyah rengin yerinede bu renk gelmis :)
  7. alpknkc

R25 Vs. MT-03 ?

iyi gunler arkadaslar. kendi motorumu sattigim zaman yaklasik 14 15 bin tl butcem olucak. Aslimda gonlumde yatan motor Mt07 fakat butcem yetersiz oldugu icin kafamda su an icin 2 motor var. R25 ve Mt03 arasinda gidip geliyorum. r25 parca konusunda ve piyasasi olmasi konusunda daha cazip...
  8. alpknkc

Bol Ekstrali Kapali Garaj Motoru - Pulsar 200 NS

Marka:BAJAJ Pulsar 200NS Model:2014(2015 Subat cikisli) Km : 10500 Fiyat: 8.000₺ Arkadaşlar öncelikle motorumun hic bi kazasi yoktur. 2014 model, 2015 Subat cikislidir. 10.000 bakimi yapildi. Sehirici keyif amacli kullanildi. Bakimlari zamaninda yapildi. Evimin kapali garajinda durmaktadir ise...
  9. alpknkc

R25 Sorunsali

Su an Pulsar 200NS var elimde bunu sattigimda yaklasik olarak 15.000 tl nakitim olucak. Benim icin en onemli konu lastik İRC lerle kullanmak istemiyorum motoru. Sifir fiyatta 15750 oldu. az daha bekleyip uzerine eklesem sifir mi alsam yoksa ikinci ellere bakmaya devam ki etsem. sizce mantikli...
  10. alpknkc

Maks. 15.000 ₺ Butceye Model Onerisi

İyi gunler dostlar. Pulsarimi sattiktan sonra Maks. 15.000 butcem olucak. Sigorta parasi ve gerekirse lastik parasida bunun icinde. 20.000km kadar (scooter,cross,naked) tecrubem var. Boy 1.80 kilo 95. Kafamda r25 var fakat istedigim gibi bi tane bulamadim su an ki piyasada. 14.500 e 10bin km de...
  11. alpknkc

Pulsar aldim ama sanssizligimi bir turlu yenemedim :/

iyi gunler arkadaslar bugun sizd bahtsizligi sanssizligi anlaticam. pulsardan onceki motorum xtreme max di. o motoru buyuk hevesle alip binmeye basladim ama soyle bisey oldu. ne zaman binip disari ciksam yagmur yagdi. abartmiyorum istinasiz mayis ayinda bile saganak yagmurda kalip sirilsiklam...
  12. alpknkc

Lastik seçimi Hk.

Arkadaslar fazla uzatmadan sorumu soracagim. Pulsar 200 kullanicisiyim On arka Michelin Pilot Steet kullaniyorum. daha 1000 km olmadan arka lastige civi girdi ve yan tarafindan lastigi yardi. tamir imkani olmadigi icin yeniden lastik bakiyorum. arka lastigi tekrardan michelin pilot street mi...
  13. alpknkc

Ön Arka farklı marka lastik Hk.

iyi geceler dostlar. malesef bu aksam vida girmesi sonucu arka lastigim pert oldu yanaktanda yarildigi icin tamir edilebilme gibi bi ihtimali kalmadi cok sukur kaza riski yasamadan farkettim. olan daha 1000 km doldurmamis pilot streete oldu. simdi yeni lastik sart pilot street 320 tl. rosso 2...
  14. alpknkc

Mont Seçimi Yardım

iyi gunler dostlar Xtreme max'imi degistirip pulsar aldim onceden body armor uzerine bi kapsonlu falan giyiyodum ama pulsari aldiktan sonra artik bi mont almak istiyorum 500 600 tl civarinda onerebileceginiz 4 mevsim mont var mi ?
  15. alpknkc

Aliexpressten Body armor YARDIM

dün satın aldım su an giydiğim bedene göre düşündüm Large istedim sonra açıklamayi farkettim bedenlerin standart dışı olduğu yazıyordu Large 160-165 boy içinmiş benimde boyum 180 yani XXL almam lazım satıcıya mesaj attım Large olmaz sana dedi XXL istedim fakat üründe yola çıkmış su anda...
  16. alpknkc

Vizör kaplama

Ls2 magnum cross kaskim var buna uygun degistirebilcegim sadece siyah vizör var oda gece sıkıntı oluyor diyolar aynalı bi vizör istiyorum dıştan yada içten kaplatarak yapsam nasıl olur yada yaptirabilcegim bi yer var mi?
  17. alpknkc

Cross motor Jersey?

Xreme max e biniyorum malum yaz geldi havalar ısındı mont büyük sıkıntı olmaya başladı 4 mevsim almıştım icligini filan çıkardım ama istanbul trafiğinde bazen terden ölüyorum. kafamda şöyle bi düşünce var full body koruma alıp üzerinede 2 beden büyük bi jersey alip giysem nasil olur aliexpressde...
  18. alpknkc

Ls2 Mx433 magnum Cross kask aynalı vizör

aldığım yerde sadece siyah vizör vardi bu kaska uygun aynalı vizör bulabilirmiyiz?
  19. alpknkc

Cross motor

s. aleyküm. ilk motor olarak scooter kullaniyodum 1 yil oldu artik değiştirime vakti geldi diye düşünüyorum cross motor istiyorum boyum 1.80 kilo 90 bu konuda sıkıntı yasicagimi düşünmüyorum. kaskim montum filan korumalarimda tamam. motor olarakda Xtreme max düşünüyorum nasıl bi motordur alınır...
  20. alpknkc

8 ay sonra ruhsat çıkarmak

8 ay önce sifir bi scooter aldım şimdi satip değiştirmek istiyorum haliyle satmak için ruhsat lazım. faturaları filan aldığım mağazanın bütün belgeleri duruyor. ruhsat cikarmaya gitsem bana ne kadara mal olur ve en önemlisi ruhsatı geç çıkardığım için herhangi bir ekstra ücret istenir mi?

Yeni mesajlar