Cross motor Jersey?

Xreme max e biniyorum malum yaz geldi havalar ısındı mont büyük sıkıntı olmaya başladı 4 mevsim almıştım icligini filan çıkardım ama istanbul trafiğinde bazen terden ölüyorum. kafamda şöyle bi düşünce var full body koruma alıp üzerinede 2 beden büyük bi jersey alip giysem nasil olur aliexpressde çok uygun gelmesi 1 ayi bulur ama beklemeye değer gibi geliyor bana sizce nasıl olur?

Motosikleti
Kawasaki KLX
Xreme max e biniyorum malum yaz geldi havalar ısındı mont büyük sıkıntı olmaya başladı 4 mevsim almıştım icligini filan çıkardım ama istanbul trafiğinde bazen terden ölüyorum. kafamda şöyle bi düşünce var full body koruma alıp üzerinede 2 beden büyük bi jersey alip giysem nasil olur aliexpressde çok uygun gelmesi 1 ayi bulur ama beklemeye değer gibi geliyor bana sizce nasıl olur?
İşe yarar, benim de aklımda böyle bir mevzu var.

bu yöntemi uygulayan olursa düşünceleri buradan paylaşsın çok makbule geçer

Gayet mantıklı bir dusunce.Goze de hitap ediyor aynı zamanda. Ancak 100-150 TL butce ayırabilirsen hic ali expressi bekleme derim.Turkiye'de cok guzel modeller var

Valla jerseye vereceğiniz paraya ilave yapın yazlık filili bir mont ya da body armor alın daha yararlı nacizane. Rüzgar içinde yagmurluk yeterli body armor ustune emin olun daha şık olursunuz :)

siparişi verdim aliexpressden ama şöyle bi sorun oluştu ben su an giydiğim bedene göre large verdim korumayı sonradan farkettim korumanin bedeni standart değilmiş aciklamada yazmış xxl almam lazımmış saticiya mesaj attim ama daha cevap vermedi üründe yola çıkmış bunu nasıl degistirebiliriz satıcı halledebilir mi

allah göstermesin kaza anında o jersey ve armor asfaltta sürtünmeye hiç dayanmaz.

kan akacagına ter aksın der cıkarım

Dostum bende de full koruma var fileli onla bile terliyorum çok sıcak oluyor havalar böyleyken bile.
üzerine jersey almayı düşündüm ama yazın giyilceğini sanmıyorum kışın zaten giyilmez kararsız kalıp fikri rafa kaldırmıştım :)

haklısın abi ama file montta çok dayanmaz bence öyle bi durumda allah göstermesin uzun yola filan çıktığımda montum bi kenarda durur hep ama sehir içi kullanimda düşünüyorum

Abi adam body armor giyecegim dio neyin kafası bu. Body armor surtunmeye dayanmayacak ama montlar mı dayanacak ? Yapmayın allah askına.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Son düzenleme:
Ilaveten body armorlar vucudu sarip sarmalar korumalar siki sekilde olmasi gereken yerde olurlar. Mont icin ayni sey soz konusu bile degil.

Body armorların dayanmaması belki şundan oturu olabilir.birbirleriyle olan bağlantıları surtunme karşısında bir mont kadar dayanıklı olmayabilir çunku onları sevreleyen ikincir bir katman yok. Bu yüzden hele ki dandik armorlar sadece file kısımlar ile butun oluşturdugundan surtunme anında paralanabilir. NAcizane fiktim tabi. Ama yol içöin yapılan kaliteli markalar için bu soylenemez. Ama tezinde haklısın vucuda daha iyi oturdugu için kaliteli armorlar montlara nazaran daha iyi iş çıakracaklardır eminim. Tabi yine bir deri yarış tulumunun performansını vermeyeceklerdir.

Ayrıca jersey yerine body armor daha abartı dursada goze daha guzel geliyor :) Şu anda piyasada çok guzel body armorlar var

body armor üzerine 4riders ın yazlık ceketleri nasıl olur korumasız olarak satılanlar var diye biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar