Arama sonuçlarınız

1. I

Tracer 900 den Sonra Versys 1000 Nasıl Olur?

Merhaba arkadaşlar, Tracer 900 kullanıcısıyım,bir sene daha kullanma niyetim vardı fakat son zamlar nedeni ile bir sonraki motorumu alma işini öne alma niyetine girdim,Tracer 900 den sonra Versys 1000 nasıl olur,daha konforlu olduğunu düşünüyorum,iki motoru da bilen ve tracer 2016 modeli satıp...
  2. I

Kawasaki KLE 650 Versys mi Er6 F mi. Sizce Hangisi..

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 5 yıldır scooter kullanıyorum (GTS 250i evo,Integra 750d,Piaggio X10 350),otobüs hariç hemen hemen her türlü araçla trafik tecrübem var birkaç kez arkadaşlarımın vitesli motorlarını kullandım ve sadece vitesli yada scooterimi satmadan keyfe keder hem scooter hem...
  3. I

Yolda Motorun Gaz Yemeyerek Boğulması ve Yolda Kaldım..

Dün akşam eve giderken,Motor benzin bitermiş gibi tepkiler verdi,öncelikle geçen paylaştığım konuda olduğu gibi depo hava almadığı için benzin yürümüyor diye düşünüp depo kapağını açarak hava aldırdım,yine gaz yememeye devam etti 50-60 km hıza çıkıyor biraz daha gaz açınca yığılıyordu,neyse bir...
  4. I

Motosiklet ile yolda benzin biterse önce bunu bir deneyin..

Yakıt işini şöyle yapıyorum,depoyu fullerim 350 km civarı yol yaparım tekrar fullerim,geçenlerde bir akşam eve giderken yarın sabah işe giderken 350 km olacak ve yol üstündeki benzinciden benzin alacağım diye hesaplarken ekstra market vs.işi çıktı ve fazladan bir 10-15 km yaptım ve evden...
  5. I

Piaggio X10 350İ Kullanan yada bilenlerden yorum alabilir miyim..

Merhaba arkadaşlar, Sym gts 250i evo ve sonrasında Honda integra 750d kullandım,integra yüksek selesi,ağır oluşu ve bende aşırı sırt ağrısı yapması nedeni ile rahat kullanamadım ve sattım işin aslı tekrar eski motoruma dönmeyi de düşünüyorum ama Piaggio x10 350 içimde bir heves olarak...
  6. I

Tüm motosiklet severlere merhaba..!

Merhaba arkadaşlar,uzunca zamandır ziyaretçi olarak faydalandığım foruma bugün itibarı ile üye oldum,yaklaşık 4 yıl önce istanbul trafiğinin yoğunluğunun da aşırı ikna ediciliği ile motosiklet kullanmaya başladım,geçmişte vitesli ve vitessiz maksimım 250 cc ye kadar motosiklet kullanım deneyimim...

Yeni mesajlar