Arama sonuçlarınız

1. O

Bir üzücü haberda samsun tekkeköyden bu gün.

Tekkeköy ilçesi Selyeri mevkiinde gerçekleşen kazada 55 GY 325 plakalı motosiklet, önünde ilerleyen araca çarptı. Görgü tanıkları, yol çalışmaları nedeniyle tek şerit olarak verilen trafikte öndeki aracın fren yaptığı ve aşırı hız nedeniyle duramayan motosiklet sürücüsünün öndeki araca...
  2. O

Tuzak radarlar EDS kalkmıyor, sadece daha az ceza yiyeceksiniz..

Bilindiği gibi peşpeşe konulan eds lerden ötürü araç sahipleri, fark etmeden 10 larca cezalar yiyordu, hatta trabzondaki yolda dikili direklerdan ötürün bir çok vatandaş aracınin ederi kadar ceza yedi, tv lerde haberlere çıktılar, sorasında bakan süleyman soylu bu tarz tuzak uygulamaların...
  3. O

Pulsar 200NS

2014 model 8000km, 2.sahibiyim, 7200tl servis bakımlı, prelli street lastikler, ayrılabilir çift kask alabilen topcase, daha iyi bir görüş için apache aynaları ve alarm. motorda bir sıkıntı yokdur, servis dandikliği yüzünden satıyorum.. sh ilan burada. dün itibari ile motor satılmıştır...
  4. O

Bisiklet yolunda motorsiklet kullanan..

Merhaba arkadaşlar, sahildeki bisiklet yolunda, belediye zabıtası motorsiklet kullanmakda, kendilerine neden bu yolda motorsiklet kullandıklarını sorduğumda, biz devriye atıyoruz önlemek maksadı ile, bu şeritte motorsiklet kullanan vatandaşları engellemek maksadı ile(önüne kırıyorlar gitmesin...
  5. O

Pulsar 200NS, ön far sağ tarafdaki, soğutma sıvısı arasında bulduğum conta..

merhaba arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi aşağıdaki resimde görünen, contayı artık ne diyebilirsek, soğutma sıvısı doldurma yerinde buldum, kapağın arkasında idi, baktım ettim ama nereden düştüğüne dair en ufak bir fikrim yok, sizler ne dersiniz bu nerenin parçasıdır, fikri olan varmıdır..
  6. O

ATV motorsiklet terörü haberi.

video1; video2; bilgilendirme1; bilgilendirme2; motorsiklet terörü var imiş, motorsiklet kendi kendine terör estiremeyeceğine göre sürene terorist denmek isteniyor. haber konusunda ilgililer; [email protected] [email protected]
  7. O

Yeni Victory RR elektirikli süper sport motorsiklet.

Yeni Victory RR elektirikli süper sport motorsiklet. (Victory RR to Race Isle of Man TT) Araç Ağırlığı: 240 kg Maksimum Tork:240 Nm - 174hp 0 dan 96 kmh ye çıkması sadece 3 saniye. Aracın son hızı 257 kmh olarak ölçülmüş. Akü deponun altına konumlandırılmış.
  8. O

Okulun duvarına yazı yazan, başka okulun öğrencisi, dumura uğramış sedef :)

okula fotoğraf çekmek için gitmiştim, elimde slr fotoğraf makinesi işim bitti geri dönüyorum park alanında motoruma bineceğim okuldan ayrılacağım, elimdede fotoğraf makinesi, bir baktım okulun duvrına yazı yazan bir kız öğrenci ve hemen kayıt moduna geçtim, filim koptu.. video ya konu alan kız...
  9. O

Konumuz Temizlik Dersi :)

sanıyorum rusyada yaşıyor bu bayan, güzel bir temizlik dersi veriyor araç sürücülerine. yanında koli bandı taşıyor :))
  10. O

Su Satarken Zabıtadan Kaçan Şahıs Metrobüsün Altında Can Verdi.

burada. yürek burkan bir haber, kemal sunal in filimlerinede konu olmuştu hala aynı tas aynı hamam. İstanbul'da E-5 Karayolu Perpa metrobüs durağında saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, E-5 Karayolu Ankara istikametinde su satan 44 yaşındaki Hasan Kaya zabıtaları...
  11. O

Medeniyetin beşiği özenilen amerika..

burada. olay kaliforniyada geçiyor, fresno Polis departmanından 2 polis, araçlarını durduruyorlar, 40 yaşındaki freddy centeno yı öldürüyorlar, üzeri çıplak bir silah yok, uzakdan ellerini yere yatır diye uyarı yapıp, anında hiç bir taaruz silah vs doğrultumadığı anda bilerek ve istiyerek ateş...
  12. O

Böyle kazamı olur.

burada. acidim ya, allah kimseye göstermesin.. özeti ise; koreli bayan araç sürücüsü, kırmızı ışıkda geçiyor, başka bir araca çarpıyor, araçda scotere, ve hepsi birlikde karşıdaki kırmızı ışıkda bekleyen olayı çeken araç kamerasına doğru geliyorlar.. motorcunun akıbeti meçhul..
  13. O

4.5G Ye neden geçelim, reklamlarla gözümüze gözümüze sokuyorlar..

Diyorlarki 4.5g ye geçin daha hızlı internete girin, sim kartınızı değişin, hatta tahahüt verirseniz dahada makbule geçer, ben bundan şunu anlıyorum, devlet babaya biz kamyon kamyon frekans bedeli ödedik, bunuda sizden bi şekilde almalıyız, gel gelelim kota paketleri? bu paketler aylık...
  14. O

Muhabbet kuşumda ilginç davranış.

merhaba, muhabbet kuşumda anlam veremediğim bir davranış var, ayakları huzursuz sürekli açıp kapıyor, uyurken bile. uyurken ansızın kanatlarında irkilmeleri var, kafasını anlık titretip bırakıyor sanki birşey konmuş gibi, normal bir davranış değil çözümde getiremedim, yemesinde bir sorun...
  15. O

Çalınan vatandaşlık bilgileri.

tüm türkiyedeki vatandaşlık bilgileri emniyet müdürlüğünden çalınmış, çalınan bilgilerin bir kısmı internette paylaşılmış, bu bilgiler tahminimce 2013 den öncesine ağit, yani 2016 yılı güncelliğinde değil. çalınan bilgilerin bir kısmı, ad soyad adres, il içe vs internete açılmış durumda...
  16. O

Şimşek: Zorunlu Trafik Sigortası Kaldırılabilir mi, Çalışacağız

Şimşek: Zorunlu Trafik Sigortası Kaldırılabilir mi, Çalışacağız Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Kasko ile zorunlu trafik sigortası birleştirilebilir mi veya Kasko yapama zorunlu trafik sigortası yükümlülüğü kaldırılabilir mi, bunlar yapısal bir çerçevede Hazinemiz...
  17. O

satılık emisol EM150L 2013 model 9200km de.

motorum 9300 kmde, sürdüğüm için artıyor, alarm, çanta, koruma demiri, yeni lastikler, resimde ne görüyorsanız aynen teslim edilecek, artçı orjinal tutma demiri, ve motorun faturası mevcut, motoru görmek isterseniz, ilandaki konum lokasyonuna gelip beni çaldırın, tabi önceden zaman konusunu...
  18. O

Yamaha MT-03 320cc - 2016 Gümbür gümbür geliyor :)

Eicma 2015 fuarında yamaha standında, aea tarafından görüntülendi, aea takımından cansın tarafından denendi onaylandı :)) 8:00DK itibari ile MT-07 tanıtımı. 2016 Yamaha MT-03/FZ-03 Specifications Engine Type 4-stroke liquid-cooled DOHC parallel-Twin Displacement 321cc Bore x Stroke...
  19. O

Motosiklet GPS Takip cihazı.

arkadaşlar şöyle bir cihaza denk geldim, 40 ile 60 gün arasında geliyor, 30tl ---...
  20. O

Motorsikletiniz çalınırsa başınıza bunlar gelir.

gözüme çarpanlar, motorumu çalan kişileri polis yakalayip durdurarak motoruma el koyduğu halde, devlet onların çalmadığını söylemekde beraat ettirmekde, kamera görüntülerini teslim etmeme rahmen alenen görüntüde olmalarına rahmen, motor üzerinde yakalanan şahısların aynı kişiler olmasına...

Yeni mesajlar